Şimdi Ara

Şu ekranı(Mesaj raporunu)nasıl kaldıracağım?(Çözüm geldi!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu ekranı nasıl kaldıracağım acaba ayarını bulamadım?

Mesaj raporunu kısaca(SS aşağıda);

http://img202.imageshack.us/img202/5540/img0063i.png

ÇÖZÜM:

quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

turkcell online işlem merkezinde tl metre var onu kapalı duruma getireceksin

Arkadaşlar BURAYA TIKLAYARAK açılan ekranda "Online İşlemler'e ulaşmak için tıklayın." dan telefon numaranızı ve webşifrenizi yazarak girebilirsiniz(web şifrenizi bilmiyorsanız 2222 ye "sifre" yazıp gönderin hemen geliyor ücretsiz bir şekilde) ve The Catalyst arkadaşımızın dediği gibi tl metre seçeneğini bulun, eğer bulamazsanız sağ yukarıda arama bölümü var oraya yazın çıkıyor 2 tıkla halloluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 25 Ekim 2010; 22:40:11 >

• Tabi değer lan kaldırmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetjanx

Tabi değer lan kaldırmaya

Şimdi arkadaş Turkcell bayideymişte iPhone 4 'ü incelemiş onu sordum.

Arkadaşlar birde iPhone 4 düşünüyorum, acaba almaya değer mi sizce? Özellikle iPhone 4'ü en azından 1-2 gün kurcalayan veya kullananlara soruyorum. Aralık sonu Ocak başı almayı planlıyorum, yeni sürüm de gelicek diyorlar. Fabrika çıkışlı yani. O zaman kadar fiyatlarda hafif bi inmede yaşanabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 24 Ekim 2010; 13:41:37 >

• @Batuhan 15: Hocam bence almaya değer kesinlikle. 2 senede güncelliğini yitirmez. Şimdiki 3gs gibi düşünün. 3gs ler seneye biraz kısıtlamalı kullanılcak(şimdiki 3g lerde mt olmaması) gibi. Ondan sonra da iphone4 ler aynı duruma düşecek vsvs.
    2. eli hızlı gittiği için kolayca satıp model yükseltilebilir, aradaki farkıda kullandığınıza sayarsınız.

Konuya gelirsek: Hocam neden kaldırmak istiyorsunuz ki? Aslında iyi birşey onun gelmesi diyelimki 100 sms hediyeniz var ve ne kadar kaldığını herzaman bileceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

@Batuhan 15: Hocam bence almaya değer kesinlikle. 2 senede güncelliğini yitirmez. Şimdiki 3gs gibi düşünün. 3gs ler seneye biraz kısıtlamalı kullanılcak(şimdiki 3g lerde mt olmaması) gibi. Ondan sonra da iphone4 ler aynı duruma düşecek vsvs.
    2. eli hızlı gittiği için kolayca satıp model yükseltilebilir, aradaki farkıda kullandığınıza sayarsınız.

Konuya gelirsek: Hocam neden kaldırmak istiyorsunuz ki? Aslında iyi birşey onun gelmesi diyelimki 100 sms hediyeniz var ve ne kadar kaldığını herzaman bileceksiniz

Şimdi ahmetjanx'ada özel mesaj attım, arada 5 mesaj üst üste yazdığım oluyor. Genellikle akışı bozuyor yazımın. Bazı arkadaşlarıda rahatsız ediyorum

• Dostum bende bilmiyorum nasıl kalkacak ama bende kaldırmak istiyorum mesaj seriliğini bozuyor dedğin gibi Ama bilmiyorum malesef
  • Birde ben telefonu alalı 11 gün oluyor, 13 ekimde alınmıştı. 15 ekimde reşit olduk ailemin hediyesi fakat 2. el olarak aldım. 3 ay daha Genpa garantisi var telefonun. Aralık sonu garantisiz satarım, kaça gider Aralık sonuna doğru acaba? 650+ giderse iyi, bende amerikadan gelme uluslararası garantisi olan telefonlara baktım çünkü 1200 - 1300 TL arası olanlara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turkcell online işlem merkezinde tl metre var onu kapalı duruma getireceksin
  • quote:

Arkadaşlar cahilliğime verin hakikaten dalga geçtiniz sandım, konu dışından gelince insan neyin ciddi yorum olup olmadığını kavrıyamıyor.

Gerçekten teşekkür ederim hallettim hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 25 Ekim 2010; 22:31:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan15

Birde ben telefonu alalı 11 gün oluyor, 13 ekimde alınmıştı. 15 ekimde reşit olduk ailemin hediyesi fakat 2. el olarak aldım. 3 ay daha Genpa garantisi var telefonun. Aralık sonu garantisiz satarım, kaça gider Aralık sonuna doğru acaba? 650+ giderse iyi, bende amerikadan gelme uluslararası garantisi olan telefonlara baktım çünkü 1200 - 1300 TL arası olanlara.

iPhone garantisi Türkiye'de geçmiyor haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Birde ben telefonu alalı 11 gün oluyor, 13 ekimde alınmıştı. 15 ekimde reşit olduk ailemin hediyesi fakat 2. el olarak aldım. 3 ay daha Genpa garantisi var telefonun. Aralık sonu garantisiz satarım, kaça gider Aralık sonuna doğru acaba? 650+ giderse iyi, bende amerikadan gelme uluslararası garantisi olan telefonlara baktım çünkü 1200 - 1300 TL arası olanlara.

Yurtdışına göndericek halim yok telefonu o zaman birşey olursa. Neyse kısmet bakalım. Bunada şükür ama videoları izledikçe hızına ve kamerasına deli oldum.

• quote:

quote:

Gülmem mi gerekiyor?

Neden böyle dedin ki gerçekten böyle bir şey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BellatrixLestrange

quote:

quote:

Arkadaşlar cahilliğime verin hakikaten dalga geçtiniz sandım, konu dışından gelince insan neyin ciddi yorum olup olmadığını kavrıyamıyor.

Gerçekten teşekkür ederim hallettim hemen

Gerçekten teşekkür ederim hallettim hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 25 Ekim 2010; 22:31:04 >

• quote:

quote:

Gülmem mi gerekiyor?

cahilliğine ve bilgisizliğine veriyorum
    ben teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Faturası varsa isminize ise her yerde geçerlidir garantisi.Bilkom'da zaten bunu biliyor ve bakmak zorunda.Bir bakmama durumunda Apple'a mail yollayın sonra izleyin

• quote:

@Batuhan 15: Hocam bence almaya değer kesinlikle. 2 senede güncelliğini yitirmez. Şimdiki 3gs gibi düşünün. 3gs ler seneye biraz kısıtlamalı kullanılcak(şimdiki 3g lerde mt olmaması) gibi. Ondan sonra da iphone4 ler aynı duruma düşecek vsvs.

mt nedir birader ? neyi desteklemiyo 3g
  • quote:

ne zamandır bunu arıyodum ya teşekkür ederim. bitesms'in göçmesine neden oluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsoul

quote:

mt nedir birader ? neyi desteklemiyo 3g

MT > multitasking demek. Yani arka planda istediğiniz programı açık bırakıp home tuşuna 2 kere basıp dönebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Gülmem mi gerekiyor?

cahilliğine ve bilgisizliğine veriyorum
    ben teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: BellatrixLestrange

quote:

quote:

Gülmem mi gerekiyor?

Arkadaşlar kusura bakmayın yanlış anlamışım. Hallettim ayrıca ilk mesajada çözümü koydum. Sağolasın The Catalyst...

• çok saol dostum. gerçekten güzel oldu bu. o ekrana sinir oluyordum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.