Şimdi Ara

Şu Anki Netlerim ve Yorumunuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    mezunum. etrafımdaki arkadaşlarımın hepsi şu an ağlamakla meşgul. mantıklı bir cevap arıyorum kendime. bu yüzden forumdayım zaten çekerim çekmem önemsiz sadece motivasyonumu arttırmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • electrum kullanıcısına yanıt
    81 yaklaşık 48

• Hocam kendi dusuncelerimi yazayım.
    Bu sene ilk defa sinava giriyorum her sene boyle 60-70k daki adamlar +40 net yapiyor muydu yoksa bu sene mi boyle bilmiyorum. Eger boyleyse ilk 10k 50 net yapmasi gerek. Gelelim size burda yazilan şeyleri pek onemsemeyin. Çünkü dh ye kalirsa herkes şu an mat+40 geo+25 fkb+25. Siz olabildiğince çıkmış soruları tarayın eger matta 35 iseniz eksik yerler var demek (bazen boyle olmasinin ygs kısmındaki kasinti sorularda neden oluyor)eksiklerinizi kapatmaya calisin. Turev integralide saglam tutun denemelerde de hizlandiniz mi inşallah mat hallolur. Fkb de ise hani matdan sonraki hafta da saglam bi tekrar (fizik tum formuller biyo ezber kimyadanda tekrar) ile bir kac net bile artar. Şu an bence istediğiniz siralama olmaması icin hicbir neden yok. yazmissiniz 8 saat çalışıyorum. Onu biraz daha artirin. (Tabi en onemlisi verimli olacak sekilde) her şey gönlünüzce olsun. ÇALIŞAN KAYBEDEBILIR AMA CALISMAYAN ZATEN KAYBETMISTIR... (bu yüzden tam gaz devam)

• hocam o kadar yüksek tempo çalıştım ki son 2 haftadır bedenim iflas etti zaten bugün ve yarın dinlenmem gerek son düzlüğe iyi girmek için. başım çok fena ağrıyor dayanılmaz şekilde. mat 35 fkb 22 gelirse en kötü diş hekimliğine giderim gibime geliyor umarım başarabilirim. aksi takdirde 9 eylül ftr yazıcam ygs puanımdan.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.