Bildirim
Şu anda LoL 30 fps yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Neden ozerliklerde iyi rammi alim?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
CPU 0.48 Ghz ile mi çalışıyor bana mı öyle geldi? -
Neden işte i5 2.2 turbo 2.7 ama ne bilim olmuyor full performans almıyorum pcden ram takmayı düşünüyorum
Up çözüm
Merhaba öncelikle forumda konu oluşturken daha özenli olursan destek bulmakta o kadar rahat olursun.
Öncellikle biz sistem özelliklerin hakkında hiç bir bilgiye sahip değiliz.
Gödermiş olduğun resim malesef hiç bir bilgi vermiyor bize.
-------------------------------
Sorununa gelicek olursak,
Bize sistem özelliklerini kodları ile yani i5 değil i5 9400f gibi kodu ile birlikte paylaşa bilirmisin?
sıkıntı hep mi vardı son dönemler de mi başladı?
alttaki linkten Hwmonitor' indirip çalıştır cpu yazan kısmıın ve gpu yazan kısmın ekran görüntülerini yollayabilirmisin?
-
Tabi daha dikkatlice yazarım teşekkürler
-
Bilgisayarım daha önceden çok iyidi GTA 5 acabiliyordu sonra birşey oldu anlamadım yardım edersen sevinirim
4gb ram takicam up up
Oyuna girerken sağ tıklayıp yüksek performanslı grafik işlemciyle çalışır diyor musun?
Evet
öncelikle pcnin ısınma sorunu yok gibi duruyor.ve bu sıkıntının ram ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Herhangi bir oyunu açıp işlemci GHz ne baka bilirmisin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X