Şimdi Ara

Şu Anda Alınabilecek En Mantıklı Araç Tavsiyesi, Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cıngıro

quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

quote:

Orijinalden alıntı: cıngıro

quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Hocam İ30'u tarif etmişsin Arabayı test ettim geçenlerde, golf focus ceed testi de yaptım . En iyisi İ30 değil ama parasını en hakeden İ30 bence.

Hocam bugün kia'yla bazı görüşmeler yaptık, ceed için fena rakamlar almadığımı umuyorum, yarın trabzon bayisine gidip güzelce inceleyeceğim ceed'i, şu an çok yakınım ceed'e...

ceed beni de çok cezbediyordu ama otomatik vitesini test edince direk soğudum , bari düz vites test et hocam iç dış tasarım çok iyi ama testte hiç beğenmedim ben .. Sen testte de beğenirsen al hocam güzel tercih olur o zaman

Herkese teşekkür ediyorum, yeni ceed concept plus modeline evet dedik, otomatik vitesi denedim, çok kararsız vitesi var, devamlı vites yükseltiyor gaza abandımı boşluk yapıp bir veya iki düşük vitese geçiyor ama ben zaten manueli kafama koymuştum, sadece içerde ses yalıtımı, yol tutuşu nasıl, golf 7'i denemiştim ondan çok daha fazla zevk aldım bu araçtan, hem kalite hem donanım olarak çok çok üstün bir araç, kia'ya karşı önyargılı değilim çünkü daha önce de kia'ya ait ticariler ve binekler kullanmıştık hiç bizi üzmediler, 5 yıl 150 bin km garanti de cabası, zaten ilimdeki servis çok yakın abim sayılır. Hepsi etken oldu, bu fiyata alınabilecek en kaliteli ve en donanımli aracı aldığımı düşünüyorum, renk kırmızı, jantlar 18 koyu jant, camları da karartımı işlem tamam...

Aracın guzel rengi benimkiyle ayni az bulunan renk guzel arac hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni V40 öneririm çok hoş duruyor.
  • Bence sattığın aracı geri al :)
  • üstat kıa ceed otomatik şanzuman beğenmeyip aynı üretim bandından çıkan hyundai yi beğenmen ilginç... 8.etap oto.test gibi tarafsız bi çok haber programıda vites ve yol tutuşu olarak ceed demişler bende denedim bende ceed derim.. hyundai fark kısmıı biraz daha havalı ama o da var.. zevk meselesi...
    diğer taraftan ds4 denedim test ettim güzel ama fiyatını asla karşılamaz...
    birisi golf 7 yazmış ki biraz donanım iste fiyat 86.250 en tabanı buluyor linkide burdahttp://forum.donanimhaber.com/m_73483404/tm.htm

o paraya işte ds5 alınabilir... sen istiyorsun dizel olsun otomatik olsun hemde 50-60 bin tl aralığında olsun.. memlekette zaten başka marka yok bunları sağlayan ya ceed ya i30...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.