Yıllar önce gazetede görmüştüm.Adam plaka yüzünden arabayı satamıyordu.
34 KEZ 31
bende geçen gün "34 CEM 01" gördüm bursada araç bmw uzay kasa bişeydi
ben de 34bmv34 görmüştüm.eski model bir bmw arabanın plakasıydı.ama bir 8 - 10 sene oluyor..
Geçen gün 34 DH 3064 gördüm, sizin için ilginç değil ama benim için ilginç...
DH=Donanım haber 3064=Lisedeki okul numaram
46 EE 046 98model-e200'De gördüm elb'de.
35 bet 10...
geçenlerde trafikte gördüm 06 TBM 06
35ebe67 memnun oldum bende hemşire
quote:
Orjinalden alıntı: avdr
Biraz önce strazburg caddesinde bi corsa gördüm 06 MKA 17. Plakanın çerçevesinde de "MUSTAFA KEMAL ATATÜRK" yazıyordu.
bugun google da kendi plakami aratinca bu sayfayi buldum :)
06 MKA 17 bana ait ve plakamla da gurur duyuyorum. Ozellikle sonundaki 17 nin de ayri bir onemi var (canakkale)
o plakayi alabilmek icin 1 seneye yakin ugras verdim ve sonunda benim oldu :)
quote:
Orjinalden alıntı: dincher
quote:
Orjinalden alıntı: demirkanat
olabilseydi en güzeli 34 FB 1907 olurdu herhalde...
Galatasaraylıyım ama plaka fenaa
TÜ:RK 299 Datçada görmüştüm hatta fotorafıda wr station 525 bmw de belli gurbetçi tanışmak isterdim
iste buda arabam :)
quote:
Orjinalden alıntı: baydurd
iste buda arabam :)
Arkadaslar merhaba , sanal modifiyeyi bi ziyaret edin , aracini mod yapacaklar icin bile fikir olusturacak cok emek harcanmis guzel calismalar var.Ayrica club'e uye olup varsa calismalarinizida sergileyebilirsiz. SAYGILAR.
bende bi okul servisinde 34 SPK xx görmüştüm ben olsam çocuğumu bindirmem
quote:
Orjinalden alıntı: xflash
arkadaşlar burası yeri değil ama bişey soracağım..geçen gün bi arabanın üzerinde kırmızı şeritli bir plaka vardı...özel olduğunu zannetmiyorum ama hani bizim mavi şeritli 'tr' yazan yer varya; işte orası kırmızı renkli ve tr yazısının üzerinde de ay-yıldız vardı...bu plakanın bir özelliği var mı ben de almak istiyorum da özellik le siyah arabalarda çok güzel duruyor...bilen bir arkadaşım yardım ederse sevinirim...teşekkürler...
bi özelliği yok isteyen yaptıra biliyor
beyler.... sanırım en iyilerinden biriyle ben karşılaştım
ağustos 2006 da çanakkale troya girişinde ülke kısaltmasından alman ya olduğunu tahmin ettiğim bir minvan ve plaka " xx TURK "
elbette kaçırmadım fotoğrafladım.. isteyenlere hemen zıplatabilirim...
dostlukla...
Evet kardeş orjinal sahibi plakanın Bağcılardaki Ferrari sorgulamada öle gözüküyo.Peki aynı plaka M6'da nası oluyo acaba?Birden çok araçta aynı plaka kullanılabiliyo mu?
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
quote:
Orjinalden alıntı: *METT*
quote:
bu plaka 2007 model siyah bi ferraride var bağcılarda bu plakadan baya bi araçda var
Kolpa çok varda orjinali o ... Hatta Şuan siyah Ferraride kayıtlı ama zannedersem daha taktırmadılar
Ayrıca konuya donersek
ben 34 TAK ve 34 SOK gormustum
ya harbiden bu nasıl oluyo ya biri bana açıklasın kafayı yiycem ?
quote:
Orjinalden alıntı: tniaskrad
quote:
Orjinalden alıntı: dincher
quote: