Şimdi Ara

şu an için durum nasıl (TM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50kdan mezunum arkadaşlar çevremde çok fazla insan yok sınava hazırlanan dolayısıyla durum iyi mi kötü mü sadece geçen seneki halime göre kıyaslayabiliyorum, kendinle yarışmak da her zaman yeterli olmuyo tabi her neyse şu anda
    türkçe 33-35 arası
    matematik 30-33
    sosyal 30-33
    fen 5-8 yapabiliyorum toplamda 100 net civarı oluyo hep, henüz tarih çalışmaya yeni başladım yorum sorularını bile çözerken zorlanıyorum açıkçası o kadar kötü tarihim onun dışında diğer konularım bitti türkçeden bi kaç şeye bakıcam sadece ygs için nasıldır bu? lys çalışıyorum zaten coğrafyada 4-5 konu çalıştım matematikten trigo çalışıyorum, limit türev integral kaldı yani azı gitti çoğu kaldı anlıcağınız geometride 30da 10 yapabilicek kadar bilgim var sadece ama çalışmaya devam ediyorum bir sürü konum var daha edebiyatta eser özetleri okuyorum sadece arada şu anda bu durum iyi midir? hızlanmalı mıyım yoksa aynı tempoda devam etmeli miyim? sizler neler yapıyosunuz? bunları merak ediyorum lys'de 10k ya girebilmek istiyorum açıkçası ama pek inancım yok hedef 15-20 arası diyelim o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehappyone -- 17 Ocak 2017; 21:48:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 210 dk zamanan verip iki deneme çözüyorum genede 150+ geliyo ikiside endişelişyim ygsde bi tane bile yapamıyacak gibi hissediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.