Şimdi Ara

Şu an En uzun Gece Yaşanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

AMD Fx 8320 @4GHZ | Gigabyte 990Xa Ud3 | Xfx 6850 Çift Fan | Samsung 1TB SATA2 7200RPM | Samsung 320GB SATA2 7200RPM | Corsair Vengeance 4GB DDR3 1600MGHZ | Samsung 19" SyncMaster 932NW | Xilence 800 Watt Pusu | Lg Dvd Rw Yazıcı | Avermedia Analog Tv Kartı | Minton 5+1 Ses Sistemi | 2XCooler Master 120MM Mavi Led Kasa Fanı | Microsoft Wireless Klavye ve Mause | Asus Vento TA9A1 Kasa |
  • Sen bi de onu dişi ağrıyanlara sor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: algı operasyonu

Sen bi de onu dişi ağrıyanlara sor.

Allah sabır versin
    AMD Fx 8320 @4GHZ | Gigabyte 990Xa Ud3 | Xfx 6850 Çift Fan | Samsung 1TB SATA2 7200RPM | Samsung 320GB SATA2 7200RPM | Corsair Vengeance 4GB DDR3 1600MGHZ | Samsung 19" SyncMaster 932NW | Xilence 800 Watt Pusu | Lg Dvd Rw Yazıcı | Avermedia Analog Tv Kartı | Minton 5+1 Ses Sistemi | 2XCooler Master 120MM Mavi Led Kasa Fanı | Microsoft Wireless Klavye ve Mause | Asus Vento TA9A1 Kasa |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

Orijinalden alıntı: algı operasyonu

Sen bi de onu dişi ağrıyanlara sor.

Allah sabır versin

Yok dişim ağrımıyor da önceden çok büyük acılar çekmiştim. Böyle bi gece mevzusu falan olduğunda direk dişi ağrıyanları düşünüp üzülürüm hep

• quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

bir aydır üzerine yemedim ağrımasın diye sabah geç kalacağım diye aceleyle yemeği gömdüm tabi diş ayırt etmeden şimdi sızlıyor bu gece uyku haram hocam bize

Çok içten geçmiş olsunlar dilerim hocam. Çok lanet olası bir ağrı. iltihaptan kaynaklı olsa durumun daha kötü olurdu tahminimce belki uyku bile uyuyabilirsin

Daha Fazla Göster
  • algı operasyonu kullanıcısına yanıt
    Yahu bu diş 3-4 aydır arada yokluyordu ama hafifti bende var bir şey ama daha kötü olmasın, belki geçer diye neredeyse son 1 aydır üzerine yemedim. Bu sabah sorunlu dişe tostu gömünce ne olduysa artık yemeği yedikten 2-3 saat sonra hafif sancıyla başladı ağrı şu anda terletiyor resmen. 3-4 saniyede bir bir şey saplanıyor resmen deşiyorlar sanki orayı hiç çekilesi bir ağrı değil düşmanıma nasip olmasın ağlamak geliyor içimden bazen küçücük diş koskoca bedeni çaresiz bırakıyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.