Bilmeyiz hiç yalan dolan, böyle yaşar insan olan. Onur olsun bizden kalan, Biz Babadan Böyle Gördük..
nane nane nane naneeee nanna nanannaeeeeeeeeeee
....kayboldum gözlerinde......
Sensiz Geçen Günlerin Kazası yok be sevgilim
Karagümrük uyusun Fatih uyusun Atatürk bulvarında rüyalar büyüsün
&
Cibali uyanmasın kalbim buğulanmasın
Bir menekşe kokusunda seni aramak var ya Bu hep böyle böyle gider mi...
Kendine iyi bak beni düşünme, su akar yatağını bulur..
kısa çöp uzun çöpten hakkını alır elbette direnmekle kurtulmakla barışla ben amenna
ağlayanlar bir gün güler bir gün güler elbette uyanmakla anlamakla bilmekle ben amenna
Hayat, asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret.
ağırbaşlı kitaplar senin adına en yiğit besteler seni söyler dünyada şarkılar misali yaşayansın sen insansın iki milyar cansın ( burada iki milyarla neyi kastettiğini bir türlü anlayamamışımdır )
Bu şiiri sana yazdım ayrılırken al sende dursun Bir şarkımız olmadı söylediğimiz, bari bir şiirimiz Olsun Senden ayrılırken çıkardım saati kolumdan Zaman ister yürüsün ister dursun Nerede veya kiminle olursan ol bil ki beni üzmüyorsun...
Benmiydim senmiydin derken aşkımız bitti Yıllar geldi geçti sanki rüya gibi sen gittin ben bittim aşk uçtu sevgilim Hergün anar kalbim aklımda gözlerin Ziller çalınca kaçardım sana sığınıp kollarını küserdim dünyaya okulu asardım dünyaya küserdim dalpta giderdim gözlerinin içine
Ağır aksak Siler hayat Yüzümdeki, tenimdeki izlerini Ve en zor da Aklı evvel Yüreğime anlatırım, Canımdan saydığımın İçimi eze eze El olup sessiz, gidişini...
quote:
Orjinalden alıntı: DesertRose
Ağır aksak Siler hayat Yüzümdeki, tenimdeki izlerini Ve en zor da Aklı evvel Yüreğime anlatırım, Canımdan saydığımın İçimi eze eze El olup sessiz, gidişini...