beyler kız daha önce adı kısa olduğu için hiç akrostiş şiir yazılmadığını söyledi, ben de "ne var, ben yazarım" dedim. yardımınız lazım
quote:Orijinalden alıntı: enduluslucobanquote:Orijinalden alıntı: boor Seviyorum Ulan Alıntıları Göster Seyr-i deryanın hatrı Uğrar gece kalbime
quote:Orijinalden alıntı: thecaliph16 Su koymuşlar adını annesi babası Ulan dünyada baska isim mı kalmadı
quote:Orijinalden alıntı: jaborniaquote:Orijinalden alıntı: boor Seviyorum Ulan Alıntıları Göster Seni bir güzel yerim Un kurabiyem benim
quote:Orijinalden alıntı: arifbuyukisler Sensiz günüm sessiz şarkı gibi Unutturuyor o tatlı gülüşün melodiyi bloked
quote:Orijinalden alıntı: Alex quote:Orijinalden alıntı: arifbuyukisler Sensiz günüm sessiz şarkı gibi Unutturuyor o tatlı gülüşün melodiyi bloked O kadar mı kötü
quote:Orijinalden alıntı: thecaliph16 Su koymuşlar adını annesi babası Ulan dünyada baska isim mı kalmadı
quote:Orijinalden alıntı: arifbuyukisler Sensiz günüm sessiz şarkı gibi Unutturuyor o tatlı gülüşün melodiyi duyguyu yüklemişsin kardeş, beğendim
quote:Orijinalden alıntı: arifbuyukisler quote:Orijinalden alıntı: Alex quote:Orijinalden alıntı: arifbuyukisler Sensiz günüm sessiz şarkı gibi Unutturuyor o tatlı gülüşün melodiyi bloked O kadar mı kötü Bu cocugu kaale alma. Ters tepkiler vererek is yaptigini sanan zavallinin teki. Kotu degil ayrica