Şimdi Ara

Sturm Graz son maç kadrosu ...Hadi bakalım... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • demekki neymiş bu takımda takım oyunu falan yokmuş.Kewell,arda, az buçuk Nonda, Çeyrek buçuk elano olursa takım gol atabiliyor.kişisel becerisi olan oyuncular skoru tayin ediyor.Tabi onlarda gününde olursa , yediğinden fazlasını atabilirsen....

    Aydın,Caner,Alpaslan, Linderot, serdar, gibi adamlar bu takımın alternatif kadrosu ise yandı gülüm keten helva....Hele o Aydın varya geleceğin yıldızı falan değil anca geleceğin Bank asya liginin orta sıralara oynayan bir takımının oyuncusu olur. Bi halt olmaz bu çocuktan..

    Bu arada Sturm Graz grupta 4 puanının hepsini gurup liderinden alarak, kendi adına tarihinde bir ilki gerçekleştirdi heralde.

    Bu kadar kalitesiz yerli oyuncuları, son iki yılda yetenekli oyuncular umut vaad eden oyuncular olarak görüp transfer edenler Yaser,Ferdi Elmas, Volkan dan sonra devre arasında Caner ,Aydın ve Alpaslan ıda göndereceklerdir.


    Her zaman söyledim yine söylüyorum.Bu takımın en zayıf karnı elindeki yerli oyuncuların yetersiz oluşu, kalitesiz oluşudur. Arda, Topal ve Servet hariç.




  • 90 dakikada bir tek pozisyon bulmak ve onu kaleciyi çalımlayıp koca kale yerine tek bir futbolcuya nişanlamak nasıl izah edilir bilemiyorum. Sanırım Linderoth son bir defa bu formayı giymiş oldu. Keita maalesef istediği topları alamadı ve biraz da kendine oynayıp etkili olamadı. Ayhan'ın inanılmaz form düşüklüğü devam ediyor, bu gece kariyerinin en rezil maçını çıkarmıştır sanırım, 3 mt. yanındaki kişiye bile isabetli pas atamamak onu utandırmıştır. Sağ tarafta keita olunca benim çok ümitli olduğum, beğendiğim serdar eylik'e sol tarafa sanki orada düşman varmışcasına top atılmadı, o da silindi gitti. Servet gittikçe ağırlaşıyor, sanki çok iyi oyun kurma özelliği varmış gibi orta sahayı bile topla geçip rakibe yaptığı paslar insanı kahrediyor.

    a2'den oyuncu alabiliyorsak cem sultan'a neden şans tanınıp götürülmedi anlamıyorum. forvet yok ve böyle bir tercih yapılıyor.

    Başta baros olmak üzere pek çok ismi yokluğunda kıymetini anlamış olduk. Sağlık olsun.




  • rijkaard bence takımı çok etkilemiyo
    çok abartılacak bi teknik adam değil , adam gibi adam olsa gençlere şans verirdi forvette adamyok cem sultan hala alt takımda
  • A2 takımının Fenerbahçe ile maçı var sanırım, bu yüzden Cem, Emre gibi oyuncuları çağırmamış olabilir.
    Her genci alacak diye bir kural yok, belki gerçekten yetersizdir, sıfatı forvet diye illa gencecik çocuğu oynatmak pek mantıklı değil. Cem oynamış olsa belkide Gs kariyeri başlamadan bitecekti.

    Şunu anlamadınız galiba, bu maçta gidecek isimleri tamamen belirleme maçıydı bana göre. Son kez şans verip görmek istemiştir. Kazansak ne olacaktı, hiçbirşey.
    Kalkmışsınız yenildik diye suçlu arıyorsunuz, hayret bişey.
  • Şunu iyice anladım ki,Aydın,Linderoth,Caner,Ayhan hemen kapının önüne koyulmalı ve hatta tesislerin 100 metre yanına bile yaklaştırılmamalı.

    Aydın'a çok şans verildi,hepsinde de batırdı.Galatasaray'da oynayacak kapasitede değil.


    Umarım başkan talimat verir de,Gökhan Zan ve Servet ikilisinden de kurtuluruz.Bu Servet çok yakar canımızı.Servet kalacaksa Gökhan Zan hemen gönderilmeli veya yedeğe çekilmeli.İki tane yavaş oyuncu olmaz göbekte.Adamlar bizim defansı yol geçen hanı yapar.
  • Galatasaray tarihinde bünyesinde bu kadar kalitesiz YERLİ oyuncu barındırmamıştır bu kesin. Bu ne yav. İpini koparan bu takıma geldi. HANİ NERDE YASERİ GÖREN VARMI? NERDE OYNUYOR . OYNADIĞI TAKIMDA İLK 11 DEMİ? HAYIR...FERDİ ELMASI GÖREN VARMI? VOLKAN NERDE? HANGİ SÜPER LİG TAKIMINI UÇURUYOR...HEPSİ GAZEL.. Bu Aydın, Caner, Gökhan zan, Alpaslan, serdar, inanın bugün Kasımpaşa takımında dahi ilk 11 de yer bulamaz kendilerine... İşte bu kulüp bu adamları yetenek diye aldı veya A takımına çıkardı. Başında, topu görse karakola götürecek bir başkanı olan Kulüptende zaten futbolcu seçimi adına ne beklenebilirki??
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.