Şimdi Ara

Stüdyoda çalınabilecek şarkı tavsiyeleri!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
4.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH sakinlerinden playlistlerini bekliyorum!

• elemanların hepsi başlangıç seviyelerini atlattılar zaten çalıoduk da yeni şarkıalr eklemek istioruz .belli bi tarz yok ne bulursak çalıoz (çalabildiğimizi) siz yine beğendiğiklerinizi yazın zaten biz içleridnen seçeriz tşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heatran -- 5 Temmuz 2010; 19:46:59 >

quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

Çalmak istediğiniz tarz, elemanların seviye durumu falan ne? Bunları söylersen yardımcı olacak birileri çıkar sanırım.

Ayrıca evet seviyenizi söylemen lazım(kaç yıldır çaldığınız mesela). Yoksa burda Duman da dersler, Malmsteen de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 6 Temmuz 2010; 1:59:05 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Rendroy -- 6 Temmuz 2010; 2:03:19 >
    must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."

Akira Kurosawa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORKKK

Abi dinlediğiniz grupları ve stüdyoda kaç saat durucağınızı söyle hemen sana bir setlist yapiyim

quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

Çalmak istediğiniz tarz, elemanların seviye durumu falan ne? Bunları söylersen yardımcı olacak birileri çıkar sanırım.

Ayrıca evet seviyenizi söylemen lazım(kaç yıldır çaldığınız mesela). Yoksa burda Duman da dersler, Malmsteen de...

2 yıl oldu heradle belli bi tarz yok dediğim gibi duman da çaldık dark traquillty de mVö de..

• Ozzy Ozbourne - Crazy Train
    Led Zeppelin - Stairway to heaven - Who lotta love
    Ted Nugent - Strangle Hold
    Scorpions - Rock you live a huricane

gibi...
    ..Schecter Jeff Loomis..

..Nevermore..

..Megadeth..

..Slayer..

..Iron Maiden..

..Dream Theater..

..Pantera..
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Smoke on the water yeni başlayan gruplar için birebir .

Grupça en sevdiğimiz ama çalarken en zevk almadığımız parça

Peace Sells çalması çok zevkli
    Enter Sandman
    Highway To Hell

Bunlar olabilir

Steam: Enchanted | PSN: Enchantedd | Origin: Enchanteddd | Playfire: Enchanted | Game Center: Enchanteddd

• Iron Maiden - Fear of the Dark
    Judas Priest - Breaking the Law
    Lamb of God - Laid to Rest
    Manowar - Call to Arms, Hail and Kill, Warriors of the World
    Megadeth - Trust, Peace sells, Take no Prisoners (ve sololarını atabilirseniz => Tornado of Souls,Hangar 18, Holy wars).
    Pentagram - Bir
    Slayer - Raining Blood, Dead Skin Mask
    White Lion - Broken Heart
    Metallica - And Justice for All, One, That was Just Your Life, All Nightmare Lond, The Day That Never Comes, Master of Puppets, Enter Sandman, Wherever I May Roam, Creeping Death, Ride the Lightning, Seek & Destroy, Sad but True

Iron Maiden - Fear of the Dark
    Judas Priest - Breaking the Law
    Lamb of God - Laid to Rest
    Manowar - Call to Arms, Hail and Kill, Warriors of the World
    Megadeth - Trust, Peace sells, Take no Prisoners (ve sololarını atabilirseniz => Tornado of Souls,Hangar 18, Holy wars).
    Pentagram - Bir
    Slayer - Raining Blood, Dead Skin Mask
    White Lion - Broken Heart
    Metallica - And Justice for All, One, That was Just Your Life, All Nightmare Lond, The Day That Never Comes, Master of Puppets, Enter Sandman, Wherever I May Roam, Creeping Death, Ride the Lightning, Seek & Destroy, Sad but True

Fear of the Dark ve Master of Puppets başlangıç seviyesi için ağır kaçmaz mı?

• @TekenDuis Mortal 2 yıldır çalıyoruz dedi arkadaş pek başlangıç sayılmaz ben gitara master of puppets çalarak başlamıştım Ayrıca neden onlara takıldın çok daha zor şarkılar söyledim Ama şimdi olmasa da ileride çalarlar belki. Fazla mal göz çıkarmaz

@TekenDuis Mortal 2 yıldır çalıyoruz dedi arkadaş pek başlangıç sayılmaz ben gitara master of puppets çalarak başlamıştım Ayrıca neden onlara takıldın çok daha zor şarkılar söyledim Ama şimdi olmasa da ileride çalarlar belki. Fazla mal göz çıkarmaz

Master of Puppets çalarak başlamak ayrı bi yetenek heralde ben 1 yıldır çalamıyorum neden onlara takıldın dersen en zorlandığım şarkılardan onlar

• Pardon Master of Puppets çalmaya çalışarak gitara başladım desem daha doğru herhalde Anamın karnından gitarla doğmadım o kadar da değil

Pardon Master of Puppets çalmaya çalışarak gitara başladım desem daha doğru herhalde Anamın karnından gitarla doğmadım o kadar da değil

böyle daha doğru oldu sanki

• Sonne'yi çalın hem şarkı güzel hemde fena koparsınız çalarken

• Bloodbath
  • Sonne yle Seek and Destroy stüdyoda iyi costurur eğleceli olur en azından davulcu için Ayrıca Lethe de çok zevklidir.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.