Şimdi Ara

Study with Flying Finn All day morning

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nisan ayı Üst edit Anlık min+55ayt, min +85tyt

Her gün ayrı konu açmak yerine günlük genel olarak genel olarak neler yapacağım sabah erken saatlerde kalkış 06-07arası genel olarak 7de kalkıyorum, kahvaltı yapmak 20dk dinlenme (burada oluyorum 7.40-8.00 arası ) 8.00 sonrası çalışmaya devam nisan ayı hedeflerim çözeceğim her ders için belli hedefler var genel olarak deneme eksiklerime yogunlasacagim.

Hedef ay sonuna kadar 85-90tyt netinden kurtulmak ayt +60 sabitlemek. Her şey her zaman istediğim gibi gitmeyebiliyor ama

3günde 2 denemeye devam.

Flying Finn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Is that GlockGoing Slowly -- 20 Nisan 2020; 13:11:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir türlü erken kalkamadım ya... İmrenerek bakıyorum şu yazılanlara. Sırrı bana da anlat dostum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erken kalkmanın sırrı nedir diye soran olmuş. yeni nesil gümbür gümbür maşallah
  • hocam damla sakızlı kahve nasıl içiyosun yapma...
  • abçodtü kullanıcısına yanıt
    Beyler hayvan modunda calisiyordum da bugun de erken kalkıp devam ettim. Yatış saatimi öne çektim 23.30fix uyuyorum 07kalkıyorum evde herkes uyuyor sessizce mis gibi.

Kahve hocam şu hani kahve dünyası varya ondan yapıyorum aromalı galiba şekersiz efsane bence.

• O bimdeki kahve bok gibi ve uyku getiriyor kastettiğin o ise uyku getiren kahve yapmış adamlar

• Profes124 kullanıcısına yanıt
    Geç yatıyorsan 1 gün hic uyuma full uyanık dur kahve iç yüzünü yıka dus al bir sekilde dayan ama yatağa hiç girme o akşam saat 10 da bir yat kur alarmını kalkarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaman kim ?

• Hocam Max 7 saat uyuyabiliyorum. Saat 10 gibi de kalkıyorum. Bizimki üşengeçlik artık...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.