Şimdi Ara

STSL 2016-17 4. Hafta | Galatasaray - Çaykur Rizespor (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
831
Cevap
1
Favori
12.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meten1903

quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

quote:

Orijinalden alıntı: meten1903

Yenmedik berabere kaldık tam kadro olmayabilir orası ş.ligi zoryaya benzemez Benfica işine bak hadi eurolig nezaman başlıyo onları takip et uzun bi süre futbolla işiniz olmayacak

Şampiyonlar ligini biliyorum kardeş. Gruptan çıkmışlığımız da var bazı takımların aksine. Hele bazıları var ki rekor fark yiyip dönüyorlar evlerine.
    Ayrıca Gs'ye de geçen sezon böyle dediniz. Adamlar şimdi gayet iyi oynuyor. Fb ve Gs gibi takımlar kötü dönemler geçırebilirler ama geri dönmesini de bilirler. Büyük takım olmak budur. Tabi sen nerden bileceksin?

Biz o geri dönüşlerin kralını yaptık aslan bana hikaye anlatma iki maç yenilince maça gitmeyen takıma başkana söven takım taraftarı bize sıyırmasın işine baksın bizim sıkıntıların yarısını çekseniz ffp stad falan gs li olurdnuz hemen traşı kes bu senede basketbol fanı olucaksınız

Adam futbola o kadar uzak ki taraftarın geçen sezon Aziz ile restleşttiği için stadı sezon başından beri boş bıraktığını bilmiyor. Dönüş diyor bir de... Sen dönsen ne olur? Gećen sezon kötü Gs ve Fb ile şampiyon oldunuz. O da zorla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcıları falan da mı söylemiyor abi niye bu adam değişikliklerde çok dengesiz.
  • Uzaklardan Gelen kullanıcısına yanıt
    Aynen.
  • Reyiz den muz orta

• Eren'i çıkarmazsa maç sonunu göremeyecek Eren bu gidişle
  • Sizin hoca futbolu biliyor taktik konusunda iyi 1.5 senedir daha yeni yeni organize olabilen bi Gs izliyoruz ama hamle konusunda inanılmaz kötü neden böyle gecikmeli yapıyor bu işi anlamadım

• orta açın orta bak ne güzel pozisyon oldu

• Umarım gol yeriz böyle skora yatmakla olmaz.
  • Şu Eren'in aldığı faullerin hepsi Burak zamanında rakip lehime fauldü, Burak efendinin elinin kolunun rahat durmaması yüzünden.

• Sahanın zeminine hala bir çözüm bulamamışlar.Yakın çekimlerde çok fazla bozulma olduğu gözüküyor

• Sabri bu kadar iyi orta açabiliyor muydu?
  • hakem cidden berbat. en az 2penaltı ve bir kırmızı kart yedi. takım 2. yarı daha iyi ama hala çok gelişmemiz lazım. her maçı diken üzerinde izlemekten bıktım
  • ya yicez bak korkuyorum atın bir tane daha
  • Kayseri macini yediler bu macida yicek hakemler yeter be yeter!

• takımın kondisyonu 60 dakika an itibariyle
  • Ofsayt yok sanki
  • Sneijder'i çıkarmak için neyi bekliyor? Adamın adım atacak hali kalmadı. Sneijder çıkmaz diye bir kural mı var?

• Ofsayt yok be gitti gül gibi korner.
  • Hakem cok cilgin yine

• Ayhan Akman oyuncu değiştir

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.