Şimdi Ara

STSL 2016-17 13. Hafta | Kasımpaşa-Galatasaray 04 Aralık 2016 Pazar 19:00 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
1
Favori
7.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur0785


    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur0785


    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur0785


    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur0785


    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur0785


    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    Kanka bloklusun bende yorumlarını okumadım ama sen bu arkadaşı iyi tanıyorsun demi.

     STSL 2016-17 13. Hafta | Kasımpaşa-Galatasaray 04 Aralık 2016 Pazar 19:00


    @high speed dirt

    İyi ki bi gol attınız hale bak her konuya her hafta Bruma resimleri 20 sene tenekeye olmuş uefa dediniz, bi 10 sene de Bruma gol attı dersiniz, işimiz zor bitseniz de kurtulsak.

    Forumda pek futbol konularına mesaj atmam ama bu mesajı görünce istemsiz bir gülümseme oluştu :) Teneke dediğin kupa için canını verirsin ama senin olmaz... He son olarak Bruma gol filan yazmışsında aç bir bak bakalım bu hakkında mesnetsizce konuştuğun takım senin takımından kaç gömlek üstün :)

    Komik olma, bir tane gol atıp da bunu alakasız bir tartışmada önümüze koyup bak Bruma da Beşiktaş'a gol atmıştı demek neyin kafasıdır hala düşünüyorum ama bulamıyorum, gol atmak neyin ispatı, bu dünya ahirette gol atan tek takım Gs mi, değil, 100 küsür senede tek gol yediğimiz tek takım Gs mi, o da değil, tek berabere kaldığımız takım Gs mi o da değil, hayır nedir bi anlatırmısın anlayayım, her tartışmada alakasız konu dışı bir golü getirip önümüze koymakla neyi anlatmaya çalışıyorsunuz lütfen anlatın da ona göre cevap verelim çok ciddiyim. Uefa kupası demişssin, incelemeye alınsa tenekeyle dönmeye başlamıştır, hadi uefa kupanızı geçtim şu brumanın golünü açıkla nedir yani bu Bruma peygamber mi, dini bir inanç mı, gökten inen ufolu mu Bruma'dan gol yeme cezai infaz sebebi midir,baymadan gol yiyince dünyadan ihraç mı ediliyorsun nedir bi anlat.

    Ben Brumanın golünden bahs etmedin dediklerin nedir inan anlamadım bile. Brumanın golünden bahs etmeme gerek yok 20 senede bir başarı yakalayınca deli kız misali oluyorsunuz. Bu yaptıklarınızın tek bir anlamı var bastırılmış ego ve eziklik sonucu maalesef başkasının uefa kupasına teneke diyip hersene uefa kupasına katılmak için bir taraflarınızı yırtıyorsunuz :) Neyse bildiğin yolda ilerle asla orda bir avrupa kupası yada 20 adet şampiyonluk bulamayacaksın zaten. Hadi sağlıcakla bu futboluda buakdar kafaya takmayın la sağlığınıza zarar :)

    Söylediklerim çok açık, tekrar edeyim de anla. Ne yazarsak yazalım bazı gsli üyeler konu ile apalakasız olarak gelip Bruma'nın resmini koyuyor. 2-2 berabere kaldığımız maçta güzel bir gol atan Bruma, özetle konu bu. Bruma gol atmış gs berabere kalmış ona mı seviniliyor, yoksa Beşiktaş tarihinde ilk kez gs'den gol mü yiyor, Bruma'dan gol yemek aşşalık bir sebep midir, Bruma'dan gol yemenin cezası ağırlaştırılmış müebbet hapis midir nedir anlamadık diye soruyorum, biliyorsan cevapla. Gelelim diğer laflarına. 20 senede bir başarı yakalıyoruz diye bize sallamışsın aklın sıra, sen 20 senede hasbel kader kupa aldın her muahbbette ağzına sakız yapıyorsun onu ne yapacağız? Sen 20 senede 100 küsür yılda hasbel kader kupa almışsın her konuda lafını ediyorsun bende ŞL'nde gruplara çıkacağım, belki yarı final oynayacağım, belki uefa'ya gidip kupa alacağım sana ne? ŞL'nde uefa'dan mı çekilelim, Tr Lİgi 1-2 si ŞL'ne gidiyor senin gül hatrın için gitmeyecek miyiz kafaya bak.
    Senin o 20 şampiyonluğu nasıl kazandığını cümle alem biliyor, o kendini yerele atan ne idüğü belirsiz Arifler, Hakanlar Uğurlar bugün hepsi FİRAR, hepsi fetöden aranıyor, kimbilir ne haltlar yediniz de kaçıyorlar, doğanlar şahinler, şikeye kefil olamam açıklarsam gslilier gsliliğinden soğur diyen eski oyuncuların var. Sen işinde ol, bu futbol işleri sana çok uzak kalmış belli

    Vayyy futbol işleri bana uzak kalmış millet fetölere girmiş şikelere çıkmış :D Hayal dünyan çok geniş ve yaratıcı. Bizim şampiyonluklarımız Uefa kupamız Real Madridden aldığımız süper kupamız belli ama sizin şike yaparak aldığınız ve federasyona teslim ettiğiniz kupanızı ne yapıcaz ona bir çare bul önce halı altına süpür sonra gel başkasına çamur at ok...

    Hadi futboldan haberin yok dünyadan bari haberin olsun. Arif Erdem, Hakan Şükür, Uğur Tütüneker..Hepsi eski futbolcularınız, hepsi fetöcü çıktı, hepsi kaçtı FİRAR an itibariyle hepsi aranıyor. Haberin yok, haberlerden de haberin yok, gelmiş bana hayal dünyası diyor, sen hangi alemde hangi gezegende yaşıyorsun oyunların fetöcü çıktı aloooo. Aç google'a "anlatırsam insanlar galatasaraylılığından soğur" diyen futbolcun var ismini söylemiyorum aç da öğren biraz haber oku bari bişiler bil etrafta bilgisiz bilgisiz dolaşma sosyal hayatta iki çift laf edebileceğin kadar bari bişiler bil. Biz şike yapmışmışız yine haberin yok hepsi fetö kumpası çıktı, savcılık fetö kumpası dedi. Hey gülüm hey bilgisiz dünyadan bi haber adamlarla gündem tartışıyoruz hale bak.

    İnternette hiç tanımadığın birine hakaret etmek seni haklı çıkarmaz ve kişiliğini gösterir. Sen benim bilgimi sorgulayabilecek kapasitede olsan önce şu yazıyı yazmaya utanırdın. 4 sene şampiyon olan takım birde uefa ve real madridden süper kupa aldı ama ligde şike yaparak şampiyon oldu hayaller hayaller.... Bak sizin şikeniz ortada kupayı teslim ettiniz. Neyse boş insanlarla tartışmaya girecek kadar işsiz değilim. Saygıdeğer efendi beşiktaş taraftarı arkadaşım. Ben seni rencide etmiycem kalbinide kırmiycam ok. Hayallerinle yaşamaya devam et rüyanda belki uefa kupası ve 20 şampiyonluk görürsün...

    Kalbini kırdıysam özür dilerim, insan herşeyden daha önemlidir ama dikkat et cahil demedim, bilgisizsin dedim hakaret bile etmedim. Hala gelip şike diyorsun, o dava fetö davası biraz aç oku diyorum hala şike diyorsun ben sana daha ne anlatayım sen şartlanmışsın bi kere.

    Neden bukadar taraflı ve bilgisizce konuşuyorsun ? Bak istesem sana açıklardım itham ettiğin bütün konuları. Fetö şike filan bunlara gerçekten inanacak kadar bilgisiz olduğunu düşünmüyorum. 2011 de ibrahim akın ne söyledi bunları gördün. Yönetiminiz kupayı şaibeli diye teslim etti mi etti demekki birşeyler olmuş ortada dimi buda ok. Peki şimdi ben sana bir soru sorcam. Feto Arsenal ve Real Madrid'i mi ayarladı Galatasaray kupa alsın diye? Ya pardon da uefa kupasını o zamanın fırtına takımlarından Henry li Arsenalden almış, Oyuncularına sırf müzesinde olmayan tek kupa süper kupayı alsın diye prim bile vermiş bir Real Madrid'i yenmiş kupayı almış bir Galatasaray. Kadrosunda fetocudur değildir iyi futbolcu olan Hakan Şükür Hagi, Popescu gibi oyuncuları barındıran Galatasaray ligde şampiyonluğu havada karada zaten almazmı. Bukadar taraflı ve bilgisiz olmak için ya insanın yaşı küçük olacak ve bilemeyecek bunalrı yada bilgisiz ve okumayan etmeyen biri olacak. Şimdi tüm bunları mantığın alıyorsa eğer bence sorulacak soru konuşulacak konu kalmamıştır. Sana daha nasıl açıklayıp inandırabilirim bilemiyorum doğrusu. Taraflı olarak bakarsan işe zaten asla tatmin olamazsın..

    Kendi kendine bişeyleri okey yapıveriyorsun, dünya sana güzel yemin ederim. Biz kupayı şike yaptığımız için vermedik, "aklanın gelin" dedik verdik. Aklanın gelin demek şike yaptık alın kupamızı anlamına gelmiyor. Ortada bir dava var, o davada aklanana kadar kupayı verdik, bu anlama geliyor. Nitekim TFF Etik Kurulu raporunda Beşiktaş şike yapmadı raporu verdi araştırırsan görürsün. Fb için bilmem kaç maç şike yaptı derken Beşiktaş şike yapmamıştır dedi. Elimizde kapı gibi belge var. Ha uefa almadı, uefa zaten Türk kulüplerinden nefret ediyor Fb'ye verdiği İvan Bebek hakemi de bilmezsin sen şimdi bide bunu anlat işin yoksa. Neyse İvan Bebek yaz Fb'yi nasıl katletmiş gör, uefa Türk kulüplerindne nasıl nefret ediyor gör. Bu ülkede senin oyuncularının ismi çıktı ismi. Onları yazınca ceza veriyor gsli adminler yazmıyorum o yüzden cümle alem biliyor. Fetöcü çıktı kaçtı, niye kaçtı o zaman, gelip anlatsaydı ne naneler yediklerini? Arsenal vs zamanında sizin en güçlü kadroydu Hagi Popescu vs, o zamanlar bende o gollere gol diye bağırdım merak etme biz Türk'üz, dışarıda Türk'ü destekleriz. Ama 20 tane şampiyonluğun var sen araştırdın mı gs hakkında konuşursam gsliler gsliliğinden soğur diyen kimmiş sana o kadar yazdım ama işine gelmedi tabi. Malatyaspor!a gdien doğanları şahinleri aç youtube yaz adam alenen itiraf ediyor ama işine gelmez bakmazsın, bakarsan gsliliğinden soğuyabilirsin çünkü eski gsli Hasan Şaşa diyor ben demiyorum.

    Miş mış muş müş.... tff galatasaray şike yapmıştır diye belge mi gösterdi sana?? Varda benim haberim yoksa göster bilmek istiyorum. Siz aklandınız mı? Peki... Son olarak futbolcular fetöcüyse bana ne? Galatasaray a ne? Cumhurbaşkanı fetoya destek vermedi mi zamanında ?? Şimdi güzel kardeşim fetöydü malatyaydı. Konuştuğun herşey mış miş muş müş... Sana ne desem boş. Bukadar kızdırma kendini futbol için cidden sağlığın zarar görecek. Bizin kadar şampiyonluğunuz başarınız yok işte niye zorluyosun ya cidden amaç ne anlamadım? Sen bunları yazınca haklı olmazsın mış mişler anca kendini kandırırsın dahada bişey olmaz. Kusuruma bakma ama başka tabir edecek cümle bulamdım. Ha birde o futbolcu gelsin bana konuşsun lütfen ya ben galatasaylılığımdan soğumam merak etmesin kimse. Bir futbolcu itlik yaptı diye bir takım yanmaz. Ki ne yaptığıda yok ortada hep anlatırsa soğurlar mışşş.. Şike yapmış mışş... İvan bebek kim biliyorum maçıda izledim. Sen Türkiyedeki gibi hakeme saldırmaya kalkarsan sonucu bu olur. Evet hakem kötü maç yönetti ama üzerinde baskı oluştu bu benim fikrim ki zamanında Biz avrupada oynarken bjk fb liler hakemler aleyhimize binlerce pislik yaprken hoşlarına giderki. Son şunuda diyim Türksün sen destek vermişsin eyvallah. Ancak Ali Samiyen veya Arenada hiç yabancı takım bayrağı açılmadı Bjk stadında rakibimiz olup açılmayan yabancı takım bayrağı kalmadı. Neyse ben ne desem sen bildiğini okuyacaksın. İşi dalgaya vurabilrdim ama sırf belki fikrin değişebilir belki birşeyleri görebilirsin diye düşündüm ancak nafile. Ve kendin dediğim dedik bir tavır sergilerken benide bunla suçlaman yersiz. Ayrıca keşke bana mantıklı birşeyler anlatsaydın da senin fikrine destek verebilseydim. Dediğim gibi mış müş muş... Bunla olmaz güzel kardeşim...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur0785


    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur0785


    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur0785


    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur0785


    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur0785


    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur0785


    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    Kanka bloklusun bende yorumlarını okumadım ama sen bu arkadaşı iyi tanıyorsun demi.

     STSL 2016-17 13. Hafta | Kasımpaşa-Galatasaray 04 Aralık 2016 Pazar 19:00


    @high speed dirt

    İyi ki bi gol attınız hale bak her konuya her hafta Bruma resimleri 20 sene tenekeye olmuş uefa dediniz, bi 10 sene de Bruma gol attı dersiniz, işimiz zor bitseniz de kurtulsak.

    Forumda pek futbol konularına mesaj atmam ama bu mesajı görünce istemsiz bir gülümseme oluştu :) Teneke dediğin kupa için canını verirsin ama senin olmaz... He son olarak Bruma gol filan yazmışsında aç bir bak bakalım bu hakkında mesnetsizce konuştuğun takım senin takımından kaç gömlek üstün :)

    Komik olma, bir tane gol atıp da bunu alakasız bir tartışmada önümüze koyup bak Bruma da Beşiktaş'a gol atmıştı demek neyin kafasıdır hala düşünüyorum ama bulamıyorum, gol atmak neyin ispatı, bu dünya ahirette gol atan tek takım Gs mi, değil, 100 küsür senede tek gol yediğimiz tek takım Gs mi, o da değil, tek berabere kaldığımız takım Gs mi o da değil, hayır nedir bi anlatırmısın anlayayım, her tartışmada alakasız konu dışı bir golü getirip önümüze koymakla neyi anlatmaya çalışıyorsunuz lütfen anlatın da ona göre cevap verelim çok ciddiyim. Uefa kupası demişssin, incelemeye alınsa tenekeyle dönmeye başlamıştır, hadi uefa kupanızı geçtim şu brumanın golünü açıkla nedir yani bu Bruma peygamber mi, dini bir inanç mı, gökten inen ufolu mu Bruma'dan gol yeme cezai infaz sebebi midir,baymadan gol yiyince dünyadan ihraç mı ediliyorsun nedir bi anlat.

    Ben Brumanın golünden bahs etmedin dediklerin nedir inan anlamadım bile. Brumanın golünden bahs etmeme gerek yok 20 senede bir başarı yakalayınca deli kız misali oluyorsunuz. Bu yaptıklarınızın tek bir anlamı var bastırılmış ego ve eziklik sonucu maalesef başkasının uefa kupasına teneke diyip hersene uefa kupasına katılmak için bir taraflarınızı yırtıyorsunuz :) Neyse bildiğin yolda ilerle asla orda bir avrupa kupası yada 20 adet şampiyonluk bulamayacaksın zaten. Hadi sağlıcakla bu futboluda buakdar kafaya takmayın la sağlığınıza zarar :)

    Söylediklerim çok açık, tekrar edeyim de anla. Ne yazarsak yazalım bazı gsli üyeler konu ile apalakasız olarak gelip Bruma'nın resmini koyuyor. 2-2 berabere kaldığımız maçta güzel bir gol atan Bruma, özetle konu bu. Bruma gol atmış gs berabere kalmış ona mı seviniliyor, yoksa Beşiktaş tarihinde ilk kez gs'den gol mü yiyor, Bruma'dan gol yemek aşşalık bir sebep midir, Bruma'dan gol yemenin cezası ağırlaştırılmış müebbet hapis midir nedir anlamadık diye soruyorum, biliyorsan cevapla. Gelelim diğer laflarına. 20 senede bir başarı yakalıyoruz diye bize sallamışsın aklın sıra, sen 20 senede hasbel kader kupa aldın her muahbbette ağzına sakız yapıyorsun onu ne yapacağız? Sen 20 senede 100 küsür yılda hasbel kader kupa almışsın her konuda lafını ediyorsun bende ŞL'nde gruplara çıkacağım, belki yarı final oynayacağım, belki uefa'ya gidip kupa alacağım sana ne? ŞL'nde uefa'dan mı çekilelim, Tr Lİgi 1-2 si ŞL'ne gidiyor senin gül hatrın için gitmeyecek miyiz kafaya bak.
    Senin o 20 şampiyonluğu nasıl kazandığını cümle alem biliyor, o kendini yerele atan ne idüğü belirsiz Arifler, Hakanlar Uğurlar bugün hepsi FİRAR, hepsi fetöden aranıyor, kimbilir ne haltlar yediniz de kaçıyorlar, doğanlar şahinler, şikeye kefil olamam açıklarsam gslilier gsliliğinden soğur diyen eski oyuncuların var. Sen işinde ol, bu futbol işleri sana çok uzak kalmış belli

    Vayyy futbol işleri bana uzak kalmış millet fetölere girmiş şikelere çıkmış :D Hayal dünyan çok geniş ve yaratıcı. Bizim şampiyonluklarımız Uefa kupamız Real Madridden aldığımız süper kupamız belli ama sizin şike yaparak aldığınız ve federasyona teslim ettiğiniz kupanızı ne yapıcaz ona bir çare bul önce halı altına süpür sonra gel başkasına çamur at ok...

    Hadi futboldan haberin yok dünyadan bari haberin olsun. Arif Erdem, Hakan Şükür, Uğur Tütüneker..Hepsi eski futbolcularınız, hepsi fetöcü çıktı, hepsi kaçtı FİRAR an itibariyle hepsi aranıyor. Haberin yok, haberlerden de haberin yok, gelmiş bana hayal dünyası diyor, sen hangi alemde hangi gezegende yaşıyorsun oyunların fetöcü çıktı aloooo. Aç google'a "anlatırsam insanlar galatasaraylılığından soğur" diyen futbolcun var ismini söylemiyorum aç da öğren biraz haber oku bari bişiler bil etrafta bilgisiz bilgisiz dolaşma sosyal hayatta iki çift laf edebileceğin kadar bari bişiler bil. Biz şike yapmışmışız yine haberin yok hepsi fetö kumpası çıktı, savcılık fetö kumpası dedi. Hey gülüm hey bilgisiz dünyadan bi haber adamlarla gündem tartışıyoruz hale bak.

    İnternette hiç tanımadığın birine hakaret etmek seni haklı çıkarmaz ve kişiliğini gösterir. Sen benim bilgimi sorgulayabilecek kapasitede olsan önce şu yazıyı yazmaya utanırdın. 4 sene şampiyon olan takım birde uefa ve real madridden süper kupa aldı ama ligde şike yaparak şampiyon oldu hayaller hayaller.... Bak sizin şikeniz ortada kupayı teslim ettiniz. Neyse boş insanlarla tartışmaya girecek kadar işsiz değilim. Saygıdeğer efendi beşiktaş taraftarı arkadaşım. Ben seni rencide etmiycem kalbinide kırmiycam ok. Hayallerinle yaşamaya devam et rüyanda belki uefa kupası ve 20 şampiyonluk görürsün...

    Kalbini kırdıysam özür dilerim, insan herşeyden daha önemlidir ama dikkat et cahil demedim, bilgisizsin dedim hakaret bile etmedim. Hala gelip şike diyorsun, o dava fetö davası biraz aç oku diyorum hala şike diyorsun ben sana daha ne anlatayım sen şartlanmışsın bi kere.

    Neden bukadar taraflı ve bilgisizce konuşuyorsun ? Bak istesem sana açıklardım itham ettiğin bütün konuları. Fetö şike filan bunlara gerçekten inanacak kadar bilgisiz olduğunu düşünmüyorum. 2011 de ibrahim akın ne söyledi bunları gördün. Yönetiminiz kupayı şaibeli diye teslim etti mi etti demekki birşeyler olmuş ortada dimi buda ok. Peki şimdi ben sana bir soru sorcam. Feto Arsenal ve Real Madrid'i mi ayarladı Galatasaray kupa alsın diye? Ya pardon da uefa kupasını o zamanın fırtına takımlarından Henry li Arsenalden almış, Oyuncularına sırf müzesinde olmayan tek kupa süper kupayı alsın diye prim bile vermiş bir Real Madrid'i yenmiş kupayı almış bir Galatasaray. Kadrosunda fetocudur değildir iyi futbolcu olan Hakan Şükür Hagi, Popescu gibi oyuncuları barındıran Galatasaray ligde şampiyonluğu havada karada zaten almazmı. Bukadar taraflı ve bilgisiz olmak için ya insanın yaşı küçük olacak ve bilemeyecek bunalrı yada bilgisiz ve okumayan etmeyen biri olacak. Şimdi tüm bunları mantığın alıyorsa eğer bence sorulacak soru konuşulacak konu kalmamıştır. Sana daha nasıl açıklayıp inandırabilirim bilemiyorum doğrusu. Taraflı olarak bakarsan işe zaten asla tatmin olamazsın..

    Kendi kendine bişeyleri okey yapıveriyorsun, dünya sana güzel yemin ederim. Biz kupayı şike yaptığımız için vermedik, "aklanın gelin" dedik verdik. Aklanın gelin demek şike yaptık alın kupamızı anlamına gelmiyor. Ortada bir dava var, o davada aklanana kadar kupayı verdik, bu anlama geliyor. Nitekim TFF Etik Kurulu raporunda Beşiktaş şike yapmadı raporu verdi araştırırsan görürsün. Fb için bilmem kaç maç şike yaptı derken Beşiktaş şike yapmamıştır dedi. Elimizde kapı gibi belge var. Ha uefa almadı, uefa zaten Türk kulüplerinden nefret ediyor Fb'ye verdiği İvan Bebek hakemi de bilmezsin sen şimdi bide bunu anlat işin yoksa. Neyse İvan Bebek yaz Fb'yi nasıl katletmiş gör, uefa Türk kulüplerindne nasıl nefret ediyor gör. Bu ülkede senin oyuncularının ismi çıktı ismi. Onları yazınca ceza veriyor gsli adminler yazmıyorum o yüzden cümle alem biliyor. Fetöcü çıktı kaçtı, niye kaçtı o zaman, gelip anlatsaydı ne naneler yediklerini? Arsenal vs zamanında sizin en güçlü kadroydu Hagi Popescu vs, o zamanlar bende o gollere gol diye bağırdım merak etme biz Türk'üz, dışarıda Türk'ü destekleriz. Ama 20 tane şampiyonluğun var sen araştırdın mı gs hakkında konuşursam gsliler gsliliğinden soğur diyen kimmiş sana o kadar yazdım ama işine gelmedi tabi. Malatyaspor!a gdien doğanları şahinleri aç youtube yaz adam alenen itiraf ediyor ama işine gelmez bakmazsın, bakarsan gsliliğinden soğuyabilirsin çünkü eski gsli Hasan Şaşa diyor ben demiyorum.

    Miş mış muş müş.... tff galatasaray şike yapmıştır diye belge mi gösterdi sana?? Varda benim haberim yoksa göster bilmek istiyorum. Siz aklandınız mı? Peki... Son olarak futbolcular fetöcüyse bana ne? Galatasaray a ne? Cumhurbaşkanı fetoya destek vermedi mi zamanında ?? Şimdi güzel kardeşim fetöydü malatyaydı. Konuştuğun herşey mış miş muş müş... Sana ne desem boş. Bukadar kızdırma kendini futbol için cidden sağlığın zarar görecek. Bizin kadar şampiyonluğunuz başarınız yok işte niye zorluyosun ya cidden amaç ne anlamadım? Sen bunları yazınca haklı olmazsın mış mişler anca kendini kandırırsın dahada bişey olmaz. Kusuruma bakma ama başka tabir edecek cümle bulamdım. Ha birde o futbolcu gelsin bana konuşsun lütfen ya ben galatasaylılığımdan soğumam merak etmesin kimse. Bir futbolcu itlik yaptı diye bir takım yanmaz. Ki ne yaptığıda yok ortada hep anlatırsa soğurlar mışşş.. Şike yapmış mışş... İvan bebek kim biliyorum maçıda izledim. Sen Türkiyedeki gibi hakeme saldırmaya kalkarsan sonucu bu olur. Evet hakem kötü maç yönetti ama üzerinde baskı oluştu bu benim fikrim ki zamanında Biz avrupada oynarken bjk fb liler hakemler aleyhimize binlerce pislik yaprken hoşlarına giderki. Son şunuda diyim Türksün sen destek vermişsin eyvallah. Ancak Ali Samiyen veya Arenada hiç yabancı takım bayrağı açılmadı Bjk stadında rakibimiz olup açılmayan yabancı takım bayrağı kalmadı. Neyse ben ne desem sen bildiğini okuyacaksın. İşi dalgaya vurabilrdim ama sırf belki fikrin değişebilir belki birşeyleri görebilirsin diye düşündüm ancak nafile. Ve kendin dediğim dedik bir tavır sergilerken benide bunla suçlaman yersiz. Ayrıca keşke bana mantıklı birşeyler anlatsaydın da senin fikrine destek verebilseydim. Dediğim gibi mış müş muş... Bunla olmaz güzel kardeşim...

    Tabi canım mışmış da muşmuşmuş. Malatyaspor'lu oyuncular mışmışda muşmuş demiyor ama izledin mi videosunu, izlemedin çünkü gslilğinden soğumaktan korktun. itiraf ediyor hepsi gsden doğan şahin şikesi geldi diye, bunlar itiraf, bunlar telefon görüşmeleri. Beşiktaş'ın tapelerine telefon görüşmelerine inanıp şike yaptı diyen sen, gsnin Malatyaspor'a doğan şahin verdi tapesine niye muşmuş muışmış diyorsun? İşine gelmyior çünkü. Daha hala bizim kadar şampiyonluğunuz yok diyor, olmaz tabi, ben sana o şampiyonlukları nasıl aldığınızı anlatıyorum. Benim rakip takımlara şahin doğan verdiğime ilişkin tapelerim yok, benim anlatırsam beşiktaşlılar beşiktaşlılığından soğur diyen beşiktaşlı oyuncum yok, benim fetöden kaçan oyuncularım yok. Benim bir tane tapem var o da fetö kumpas davası olarak açıklandı zaten, açıklanmadan önce de TFF Etik Kurulu'ndan beşiktaş şike yapmamıştır diye raporum var. Her türlü temiz çıktım. Cümle alem senin ne olduğunu biliyor sen istediğin kadar mışmış muşmuş de. Hadi en son sen yaz muşmuş diye kendi kendini kandırmaya devam et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur0785


    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur0785


    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur0785


    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur0785


    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur0785


    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur0785


    quote:

    Orijinalden alıntı: high speed dirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    Kanka bloklusun bende yorumlarını okumadım ama sen bu arkadaşı iyi tanıyorsun demi.

     STSL 2016-17 13. Hafta | Kasımpaşa-Galatasaray 04 Aralık 2016 Pazar 19:00


    @high speed dirt

    İyi ki bi gol attınız hale bak her konuya her hafta Bruma resimleri 20 sene tenekeye olmuş uefa dediniz, bi 10 sene de Bruma gol attı dersiniz, işimiz zor bitseniz de kurtulsak.

    Forumda pek futbol konularına mesaj atmam ama bu mesajı görünce istemsiz bir gülümseme oluştu :) Teneke dediğin kupa için canını verirsin ama senin olmaz... He son olarak Bruma gol filan yazmışsında aç bir bak bakalım bu hakkında mesnetsizce konuştuğun takım senin takımından kaç gömlek üstün :)

    Komik olma, bir tane gol atıp da bunu alakasız bir tartışmada önümüze koyup bak Bruma da Beşiktaş'a gol atmıştı demek neyin kafasıdır hala düşünüyorum ama bulamıyorum, gol atmak neyin ispatı, bu dünya ahirette gol atan tek takım Gs mi, değil, 100 küsür senede tek gol yediğimiz tek takım Gs mi, o da değil, tek berabere kaldığımız takım Gs mi o da değil, hayır nedir bi anlatırmısın anlayayım, her tartışmada alakasız konu dışı bir golü getirip önümüze koymakla neyi anlatmaya çalışıyorsunuz lütfen anlatın da ona göre cevap verelim çok ciddiyim. Uefa kupası demişssin, incelemeye alınsa tenekeyle dönmeye başlamıştır, hadi uefa kupanızı geçtim şu brumanın golünü açıkla nedir yani bu Bruma peygamber mi, dini bir inanç mı, gökten inen ufolu mu Bruma'dan gol yeme cezai infaz sebebi midir,baymadan gol yiyince dünyadan ihraç mı ediliyorsun nedir bi anlat.

    Ben Brumanın golünden bahs etmedin dediklerin nedir inan anlamadım bile. Brumanın golünden bahs etmeme gerek yok 20 senede bir başarı yakalayınca deli kız misali oluyorsunuz. Bu yaptıklarınızın tek bir anlamı var bastırılmış ego ve eziklik sonucu maalesef başkasının uefa kupasına teneke diyip hersene uefa kupasına katılmak için bir taraflarınızı yırtıyorsunuz :) Neyse bildiğin yolda ilerle asla orda bir avrupa kupası yada 20 adet şampiyonluk bulamayacaksın zaten. Hadi sağlıcakla bu futboluda buakdar kafaya takmayın la sağlığınıza zarar :)

    Söylediklerim çok açık, tekrar edeyim de anla. Ne yazarsak yazalım bazı gsli üyeler konu ile apalakasız olarak gelip Bruma'nın resmini koyuyor. 2-2 berabere kaldığımız maçta güzel bir gol atan Bruma, özetle konu bu. Bruma gol atmış gs berabere kalmış ona mı seviniliyor, yoksa Beşiktaş tarihinde ilk kez gs'den gol mü yiyor, Bruma'dan gol yemek aşşalık bir sebep midir, Bruma'dan gol yemenin cezası ağırlaştırılmış müebbet hapis midir nedir anlamadık diye soruyorum, biliyorsan cevapla. Gelelim diğer laflarına. 20 senede bir başarı yakalıyoruz diye bize sallamışsın aklın sıra, sen 20 senede hasbel kader kupa aldın her muahbbette ağzına sakız yapıyorsun onu ne yapacağız? Sen 20 senede 100 küsür yılda hasbel kader kupa almışsın her konuda lafını ediyorsun bende ŞL'nde gruplara çıkacağım, belki yarı final oynayacağım, belki uefa'ya gidip kupa alacağım sana ne? ŞL'nde uefa'dan mı çekilelim, Tr Lİgi 1-2 si ŞL'ne gidiyor senin gül hatrın için gitmeyecek miyiz kafaya bak.
    Senin o 20 şampiyonluğu nasıl kazandığını cümle alem biliyor, o kendini yerele atan ne idüğü belirsiz Arifler, Hakanlar Uğurlar bugün hepsi FİRAR, hepsi fetöden aranıyor, kimbilir ne haltlar yediniz de kaçıyorlar, doğanlar şahinler, şikeye kefil olamam açıklarsam gslilier gsliliğinden soğur diyen eski oyuncuların var. Sen işinde ol, bu futbol işleri sana çok uzak kalmış belli

    Vayyy futbol işleri bana uzak kalmış millet fetölere girmiş şikelere çıkmış :D Hayal dünyan çok geniş ve yaratıcı. Bizim şampiyonluklarımız Uefa kupamız Real Madridden aldığımız süper kupamız belli ama sizin şike yaparak aldığınız ve federasyona teslim ettiğiniz kupanızı ne yapıcaz ona bir çare bul önce halı altına süpür sonra gel başkasına çamur at ok...

    Hadi futboldan haberin yok dünyadan bari haberin olsun. Arif Erdem, Hakan Şükür, Uğur Tütüneker..Hepsi eski futbolcularınız, hepsi fetöcü çıktı, hepsi kaçtı FİRAR an itibariyle hepsi aranıyor. Haberin yok, haberlerden de haberin yok, gelmiş bana hayal dünyası diyor, sen hangi alemde hangi gezegende yaşıyorsun oyunların fetöcü çıktı aloooo. Aç google'a "anlatırsam insanlar galatasaraylılığından soğur" diyen futbolcun var ismini söylemiyorum aç da öğren biraz haber oku bari bişiler bil etrafta bilgisiz bilgisiz dolaşma sosyal hayatta iki çift laf edebileceğin kadar bari bişiler bil. Biz şike yapmışmışız yine haberin yok hepsi fetö kumpası çıktı, savcılık fetö kumpası dedi. Hey gülüm hey bilgisiz dünyadan bi haber adamlarla gündem tartışıyoruz hale bak.

    İnternette hiç tanımadığın birine hakaret etmek seni haklı çıkarmaz ve kişiliğini gösterir. Sen benim bilgimi sorgulayabilecek kapasitede olsan önce şu yazıyı yazmaya utanırdın. 4 sene şampiyon olan takım birde uefa ve real madridden süper kupa aldı ama ligde şike yaparak şampiyon oldu hayaller hayaller.... Bak sizin şikeniz ortada kupayı teslim ettiniz. Neyse boş insanlarla tartışmaya girecek kadar işsiz değilim. Saygıdeğer efendi beşiktaş taraftarı arkadaşım. Ben seni rencide etmiycem kalbinide kırmiycam ok. Hayallerinle yaşamaya devam et rüyanda belki uefa kupası ve 20 şampiyonluk görürsün...

    Kalbini kırdıysam özür dilerim, insan herşeyden daha önemlidir ama dikkat et cahil demedim, bilgisizsin dedim hakaret bile etmedim. Hala gelip şike diyorsun, o dava fetö davası biraz aç oku diyorum hala şike diyorsun ben sana daha ne anlatayım sen şartlanmışsın bi kere.

    Neden bukadar taraflı ve bilgisizce konuşuyorsun ? Bak istesem sana açıklardım itham ettiğin bütün konuları. Fetö şike filan bunlara gerçekten inanacak kadar bilgisiz olduğunu düşünmüyorum. 2011 de ibrahim akın ne söyledi bunları gördün. Yönetiminiz kupayı şaibeli diye teslim etti mi etti demekki birşeyler olmuş ortada dimi buda ok. Peki şimdi ben sana bir soru sorcam. Feto Arsenal ve Real Madrid'i mi ayarladı Galatasaray kupa alsın diye? Ya pardon da uefa kupasını o zamanın fırtına takımlarından Henry li Arsenalden almış, Oyuncularına sırf müzesinde olmayan tek kupa süper kupayı alsın diye prim bile vermiş bir Real Madrid'i yenmiş kupayı almış bir Galatasaray. Kadrosunda fetocudur değildir iyi futbolcu olan Hakan Şükür Hagi, Popescu gibi oyuncuları barındıran Galatasaray ligde şampiyonluğu havada karada zaten almazmı. Bukadar taraflı ve bilgisiz olmak için ya insanın yaşı küçük olacak ve bilemeyecek bunalrı yada bilgisiz ve okumayan etmeyen biri olacak. Şimdi tüm bunları mantığın alıyorsa eğer bence sorulacak soru konuşulacak konu kalmamıştır. Sana daha nasıl açıklayıp inandırabilirim bilemiyorum doğrusu. Taraflı olarak bakarsan işe zaten asla tatmin olamazsın..

    Kendi kendine bişeyleri okey yapıveriyorsun, dünya sana güzel yemin ederim. Biz kupayı şike yaptığımız için vermedik, "aklanın gelin" dedik verdik. Aklanın gelin demek şike yaptık alın kupamızı anlamına gelmiyor. Ortada bir dava var, o davada aklanana kadar kupayı verdik, bu anlama geliyor. Nitekim TFF Etik Kurulu raporunda Beşiktaş şike yapmadı raporu verdi araştırırsan görürsün. Fb için bilmem kaç maç şike yaptı derken Beşiktaş şike yapmamıştır dedi. Elimizde kapı gibi belge var. Ha uefa almadı, uefa zaten Türk kulüplerinden nefret ediyor Fb'ye verdiği İvan Bebek hakemi de bilmezsin sen şimdi bide bunu anlat işin yoksa. Neyse İvan Bebek yaz Fb'yi nasıl katletmiş gör, uefa Türk kulüplerindne nasıl nefret ediyor gör. Bu ülkede senin oyuncularının ismi çıktı ismi. Onları yazınca ceza veriyor gsli adminler yazmıyorum o yüzden cümle alem biliyor. Fetöcü çıktı kaçtı, niye kaçtı o zaman, gelip anlatsaydı ne naneler yediklerini? Arsenal vs zamanında sizin en güçlü kadroydu Hagi Popescu vs, o zamanlar bende o gollere gol diye bağırdım merak etme biz Türk'üz, dışarıda Türk'ü destekleriz. Ama 20 tane şampiyonluğun var sen araştırdın mı gs hakkında konuşursam gsliler gsliliğinden soğur diyen kimmiş sana o kadar yazdım ama işine gelmedi tabi. Malatyaspor!a gdien doğanları şahinleri aç youtube yaz adam alenen itiraf ediyor ama işine gelmez bakmazsın, bakarsan gsliliğinden soğuyabilirsin çünkü eski gsli Hasan Şaşa diyor ben demiyorum.

    Miş mış muş müş.... tff galatasaray şike yapmıştır diye belge mi gösterdi sana?? Varda benim haberim yoksa göster bilmek istiyorum. Siz aklandınız mı? Peki... Son olarak futbolcular fetöcüyse bana ne? Galatasaray a ne? Cumhurbaşkanı fetoya destek vermedi mi zamanında ?? Şimdi güzel kardeşim fetöydü malatyaydı. Konuştuğun herşey mış miş muş müş... Sana ne desem boş. Bukadar kızdırma kendini futbol için cidden sağlığın zarar görecek. Bizin kadar şampiyonluğunuz başarınız yok işte niye zorluyosun ya cidden amaç ne anlamadım? Sen bunları yazınca haklı olmazsın mış mişler anca kendini kandırırsın dahada bişey olmaz. Kusuruma bakma ama başka tabir edecek cümle bulamdım. Ha birde o futbolcu gelsin bana konuşsun lütfen ya ben galatasaylılığımdan soğumam merak etmesin kimse. Bir futbolcu itlik yaptı diye bir takım yanmaz. Ki ne yaptığıda yok ortada hep anlatırsa soğurlar mışşş.. Şike yapmış mışş... İvan bebek kim biliyorum maçıda izledim. Sen Türkiyedeki gibi hakeme saldırmaya kalkarsan sonucu bu olur. Evet hakem kötü maç yönetti ama üzerinde baskı oluştu bu benim fikrim ki zamanında Biz avrupada oynarken bjk fb liler hakemler aleyhimize binlerce pislik yaprken hoşlarına giderki. Son şunuda diyim Türksün sen destek vermişsin eyvallah. Ancak Ali Samiyen veya Arenada hiç yabancı takım bayrağı açılmadı Bjk stadında rakibimiz olup açılmayan yabancı takım bayrağı kalmadı. Neyse ben ne desem sen bildiğini okuyacaksın. İşi dalgaya vurabilrdim ama sırf belki fikrin değişebilir belki birşeyleri görebilirsin diye düşündüm ancak nafile. Ve kendin dediğim dedik bir tavır sergilerken benide bunla suçlaman yersiz. Ayrıca keşke bana mantıklı birşeyler anlatsaydın da senin fikrine destek verebilseydim. Dediğim gibi mış müş muş... Bunla olmaz güzel kardeşim...

    Tabi canım mışmış da muşmuşmuş. Malatyaspor'lu oyuncular mışmışda muşmuş demiyor ama izledin mi videosunu, izlemedin çünkü gslilğinden soğumaktan korktun. itiraf ediyor hepsi gsden doğan şahin şikesi geldi diye, bunlar itiraf, bunlar telefon görüşmeleri. Beşiktaş'ın tapelerine telefon görüşmelerine inanıp şike yaptı diyen sen, gsnin Malatyaspor'a doğan şahin verdi tapesine niye muşmuş muışmış diyorsun? İşine gelmyior çünkü. Daha hala bizim kadar şampiyonluğunuz yok diyor, olmaz tabi, ben sana o şampiyonlukları nasıl aldığınızı anlatıyorum. Benim rakip takımlara şahin doğan verdiğime ilişkin tapelerim yok, benim anlatırsam beşiktaşlılar beşiktaşlılığından soğur diyen beşiktaşlı oyuncum yok, benim fetöden kaçan oyuncularım yok. Benim bir tane tapem var o da fetö kumpas davası olarak açıklandı zaten, açıklanmadan önce de TFF Etik Kurulu'ndan beşiktaş şike yapmamıştır diye raporum var. Her türlü temiz çıktım. Cümle alem senin ne olduğunu biliyor sen istediğin kadar mışmış muşmuş de. Hadi en son sen yaz muşmuş diye kendi kendini kandırmaya devam et

    https://www.youtube.com/watch?v=BHiKAIFCSp8

    Dinle seversin :) İnşallah birgün sizinde 20 şampiyonluğunuz olur torunlarınız sevinir... (Uefa süper kupa filan demiyorum o sizin için zor be..) İbrahim Akın'ın arabasının modelinide bir araştır sever o kaliteli arabaları... Birde hocalara sorar caizmi değil mi diye :)




  • ozgur0785 O kullanıcısına yanıt
    İyi geceler kardeşim ...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.