Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 4.Hafta | Galatasaray - Mersin İ.Y. | 13 Eylül 2015 | (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
479
Cevap
2
Favori
7.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elaleme +5 verilir 97de gol atarlar. Bizde adamların kalecisi kemiksiz 3-4 dk caldı oyundan, 1 dk uzatma
    Hakemler çöp
  • Haram gol

gol atan ataist ise ne olcak peki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RecepB10

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Yasin sen nasıl bir adamsın ya..

Penaltı değil mi ? Yüzsüz herif

Alakası bile yok..
  • Varsa link bende alabilir miyim dostlar?
  • Zaten az buçuk beyaz olan saçlarım son birkaç sezondur iyice beyazlaştı bu takım yüzünden.

ŞL'de yine 1 puan alsak iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhakkik

quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

Gs li topculari gördükçe futboldan soguyorum bi takimin tum topcularimi cirkef ve burak karakterli olur ya

hangi takımlısın?

Besiktasliyim bulamassin bizde sizdeki karakterde futbolcular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selcuk inan bitmis. Onun yerine emre colak cuk oturur bence.
  • Burak ın kaleciye git ayakkabını dışarıda bağla demesi ne kadar saçmaysa hakemin ilave zamana eklicem merak etmeyin diyip maçı 1 dk uzatması bir o kadar saçma
  • Uzatma 1 dakika verdi. Fener olsa 2 dakika verir 5 dakika oynatırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

Aziz o kadar para harcadı, bırakmaz bu yılı şansa adam. Şu hakemleri gördükçe futboldan soğuyorum artık. Karaktersizler.

Doğru düzgün pozisyon üretemiyorsunuz ya Sneijder uzaktan vuruyor ya da oyuncular kendini atıp penaltı faul bekliyor.İşinize gelmeyince Fener'e sallayın hemen hadi gülüm yemezler.
  • Bu Galatasaray atleticoyu,benficayı geçtim Türkiye ligindeki sıradan takımlardan nasıl puan alırımı düşünmeli ,bu takım berbat ötesi durumda.Ne diyeceğimi bilmiyorum sol bek de 2.ligden gelen carole as ve hatta yedeği olcan,yasin ve sabri koskoca bir bölgeyi temsil edecekler sorsan,podolski alman değilde Türk olsaydı sıradan bir topçu der geçerdik bla bla.
  • Hakem gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waffenschutz

Haram gol

gol atan ataist ise ne olcak peki..

• Uzatma 1 dakika verdi. Fener olsa 2 dakika verir 5 dakika oynatırdı.
  • Galatasaray'ın Mete Kalkavan performansı

Sarı kırmızılı ekip Mete Kalkavan yönetiminde bugüne kadar çıktığı 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı.
  • Koca Galatasaray bir organize atak gelistiremedi. Yine takimin tek gol umudu Sneijder'in ceza sahasi disindan vuruslari. Orta saha yok..
  • Hamza Mourinhoğlu kamp başından beri iyi çalıştırmış takımı...Defans ile hücum arasında çok iyi bir köprü var

oyun geçişlerini çok iyi yapıyoruz...Set hücumları da gayet iyi ve çizgiyi muazzam kullanıyoruz...Tek aksayan

grosskreutz sanki sahada yok gibi...Atletico maçına hazırız :((
  • Hala hakeme laf atıyorsunuz takım berbat oynuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakemlere ne sövdüm be. Ayakkabi baglar, ilave edicem der 1 dakika verir.
    6.hakem net kose vurusunu gormez, yan hakem iki kez bayrak sallar faul diye hakem vermez gelisen atakta kart yeriz.
    Kendimize donup bakarsak, selcugun harika pasinda burak o golu atmaliydi. Baska da atagimiz yok zaten.
  • podolski çöp takım zaten çöp
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.