Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
132.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spyofthegod

quote:

Orijinalden alıntı: Arbelao

quote:

Hemde nasıl şu anda W2'de işler kızıştı ama burası ex olmuş durumda birçok Türk var görüştüğüm.

Merhaba kardeşim nolfolk da beetleydeyim oyun hakkında pm den yardımcı olurmusun?
    Şimdiden teşekkürler.

Tamam oyundaki ismini yazarsan ben sana ordan yardımcı olurum.

Özelden gönderdim oyun içi nickimi ilgin için teşekkürler.
  • Biraz yukarı çekelim konuyu. W2'de görüşmediğim aktif olarak oynayan kimler var arkadaşlar, tanışalım burada, oyunda yanlışlıkla saldırmayalım birbirimize
  • aha danilo thann gelmiş la ismini ilk gördüm son mesaj olarak dedim heralde gene video koydu :D :D
  • ben de varım bombacı nickim. siz de nicklerinizi yazın oyun içi görüşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

aha danilo thann gelmiş la ismini ilk gördüm son mesaj olarak dedim heralde gene video koydu :D :D

anlamadım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

Biraz yukarı çekelim konuyu. W2'de görüşmediğim aktif olarak oynayan kimler var arkadaşlar, tanışalım burada, oyunda yanlışlıkla saldırmayalım birbirimize

Biz burada aylardır yazıyoruz kimse çıkmıyor H10'da Türklerin çoğunluk olduğu bir factiondayız herkezi bekliyoruz. Faction için davet gönderebilirim
  • bende world 2 ayrshirede oynuyom 10000 puandı galiba nick:altınkartal bir bakabilir misiniz ne durumda :D
  • @altnkrtl hocam silinmiş galiba senin hesap, görünmüyor.

@spyofthegod

şu anda excidiumdan bir teklif var bana ama tam bilmiyorum. geçersem benimle birlikte bir türk arkadaş daha geçecek. bir durum değerlendirmesi yapalım onunla belki sizin house'a da geçebiliriz.
  • hahhaha tabi silinmesi normal ne kadardır girmiyomdum :D ama ne hesaptı varya savunmanın resmini alsaydım keşke size yardımcı olurdu :)
  • quote:

@altnkrtl hocam silinmiş galiba senin hesap, görünmüyor.

@spyofthegod

şu anda excidiumdan bir teklif var bana ama tam bilmiyorum. geçersem benimle birlikte bir türk arkadaş daha geçecek. bir durum değerlendirmesi yapalım onunla belki sizin house'a da geçebiliriz.

Tamamdır bizde 10 Türk var şu anda.
  • @altnkrtl şans hocam, üzüldüm silinmesine.

Beyler bu arada 7 köy hakkım var güzel bir spot var mı bildiğiniz? Sakin sakin köyleri geliştirmek istiyorum.
  • Ben de başlamayı düşünüyorum.Rpg severim
  • Fransa serverında oynayan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orafike -- 22 Kasım 2011; 9:10:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Honou

Fransa serverında oynayan varmı?

Var Mayenne/Bais bölgesindeyim yardıma ihtiyaç varsa temin ederim.

Danilo Thann biz seninle aylar önce konuşmuştuk hatırlarsan Cioby vardı sizi rahatsız eden adam şu anda Essex governor'u naturel olmuştu şimdi turunculara geçti. Şu tehdit alıp house değiştiren adamlara gıcık oluyorum.
  • quote:

quote:

Danilo Thann biz seninle aylar önce konuşmuştuk hatırlarsan Cioby vardı sizi rahatsız eden adam şu anda Essex governor'u naturel olmuştu şimdi turunculara geçti. Şu tehdit alıp house değiştiren adamlara gıcık oluyorum.

Aynen hocam bende hiç sevmiyorum öyle adamları. Turunculardan da ayrılmış bakalım ne yapacak şimdi. Nedense House 4'a gireceğine inanıyorum. Yeşiller KoA zamanındaki topraklarını istiyorlar çünkü.
  • Ben hala Ayrshire dayım, 6 köyüm var, yardıma ihtiyacı olan varsa buradayım...
  • world 1 de de Dalmellington da açık yeşil EW klanındayım...
  • quote:

quote:

quote:

Aynen hocam bende hiç sevmiyorum öyle adamları. Turunculardan da ayrılmış bakalım ne yapacak şimdi. Nedense House 4'a gireceğine inanıyorum. Yeşiller KoA zamanındaki topraklarını istiyorlar çünkü.

Zaten bu yeşilleri silmezsek ne turunculara ne kırmızılara birşey yapabiliriz. Biz yavaş yavaş irlanda'ya geçmeye başladık adamlarda bitmeyen fp var arkadaş hangi kaleye baktıysak 3 günden aşağı id yok. Boş yakaladığımız zamanda kesin online oluyorlar artı alayı premium adamların 4 tam ordu time atak yaptık kale dümdüz oldu kaptan 5 dk sonra gitti sanki kale hiç yıkılmamış gibiydi ful kart kullanmış eleman. :))

• yeni updater dün yayınlandı, arayüzde birtakım değişiklikler olmuş, yeni diller de güncellenecekmiş ama malesef kimse ilgilenmediği için dil updater da Türkçe de eksiklikler var,
    ben adresi ekliyorum herkes biraz girip update yaparsa diğer güncelemlerde bizim dilimizde olacaktır, bu konuda herkesin desteğini bekliyorum...

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AiZRMkpkOP9EdFlZSnRZcjlDRmJxVng1MUEyem0zd1E&hl=en_GB#gid=0
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

yeni updater dün yayınlandı, arayüzde birtakım değişiklikler olmuş, yeni diller de güncellenecekmiş ama malesef kimse ilgilenmediği için dil updater da Türkçe de eksiklikler var,
    ben adresi ekliyorum herkes biraz girip update yaparsa diğer güncelemlerde bizim dilimizde olacaktır, bu konuda herkesin desteğini bekliyorum...

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AiZRMkpkOP9EdFlZSnRZcjlDRmJxVng1MUEyem0zd1E&hl=en_GB#gid=0

Geçenlerde biraz uğraştım ama çok uzun ve sıkıcı bir iş.

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.