Şimdi Ara

Stronghold Crusader Oyunu yardım arkadaşlar..!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Stronghold Crusader oyununu yükledimü,eskiden çok oynuyordum ama unuttum..ŞimdiÜ

Yanlız asagıda kırmızı yerdeki rakam "0" olup duruyor..Onu ne yapıpta yükseltiyorduk arkadaşlar..
    O "0" olunca hiç bir sey yapılmıyor..
    Yardımlarını bekliyorm.. Teşşkler..

Stronghold Crusader Oyunu yardım arkadaşlar..!

• yemek yedir çiçek yap işte imana getir halkı artıyo ozaman
  • Kölen Bitmiş Yani Ölmüş Köle Çıkartabilmen İçin Ev Yapman Lazım Evleri Yaptıktan Sonra Yeterli Sayıda Yemeğin Olcak Yemek Ve Altın Vermezsen Ölür Köleler Dolayısla Çalısamazlar..

Gerçekten Çok Eski Ve Güzel Bir Oyun SC

FOREVER FREFLY STUDİOS..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Retta

Kölen Bitmiş Yani Ölmüş Köle Çıkartabilmen İçin Ev Yapman Lazım Evleri Yaptıktan Sonra Yeterli Sayıda Yemeğin Olcak Yemek Ve Altın Vermezsen Ölür Köleler Dolayısla Çalısamazlar..

Gerçekten Çok Eski Ve Güzel Bir Oyun SC

FOREVER FREFLY STUDİOS..

Tamam ev kurdum.Ama yemek olayı nasıl olcaktı;otlukların üstüne peynir resmi fln var onları kurucaktık galba?? 4 tane olan menüyü dimi ???
  • Bak Ekmek yapmak için;önce buğday tarlası yap bolca sonra 2 3 tane buğdayı una çevien değiermen gibi şeyleredn yap sonra 7 8 tanede fırın yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

Bak Ekmek yapmak için;önce buğday tarlası yap bolca sonra 2 3 tane buğdayı una çevien değiermen gibi şeyleredn yap sonra 7 8 tanede fırın yap

Eyw. Arkadaşlar oyunu Çözdm Yardımlarınız için TEşşekürler..
  • 7-8 fırın mı, 20 den aşağı yaptığımı hatırlamıyorum valla Sıfıra düşmemesi için önemli olan dengeyi sağlaman.. Vergi ve yiyecek dengesi yani... Mesela food fazlan var bas yüksek vergiyi, fooduda en yüksek dereceye getir hem cebin para görür hem de denge bozulmamış olur... İyi oyunlar bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    age of empires 2 taktik lazım
    17 yıl önce açıldı
    dungeon siege 2 yardım
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu oyunu trainer olmadan bitiren adam stratejiden anllıodur.

dostum hiç ugrasma indir trainer takıl yoksa bıkarsın bu oyundan zordur.

• quote:

Orjinalden alıntı: mercan2021

bu oyunu trainer olmadan bitiren adam stratejiden anllıodur.

o zaman ben kral sayılırım neredeyse 5 ayda tın tın bıtırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicer

quote:

40 mı ne mapi var ve bitirdin ..din kardeşiyiz
  • arkadaşlar bu oyunda catapult felan nasıl yaplıyor..toverların üstüne yapmayı buldumda yanımda gezdireceğim şekilde yapamadım bir türlü ..
  • catapult için engineer yapman lazım onun içinde bina var biraz kurcala şimdi hatırlayamadım nerde oldugunu ayrıca o engineerlarla trebuchet daha uzaga taş atan sabit makina ,kapıları kırmak için makina,hareket eden kule düşmanın kalesine dayayıp askerlerini çıkartmak için gibi şeyler yapılıyo
  • Tutoriali oyna anlarsın herşeyi
  • Oyunun 50 haritasi var ve ben bu oyunu 2 ayda bitirdim diye kendime kızıyordum.
    Hatta bu oyun 2. Aldıgım bilgisayarda ilk oynadıgım bagımlı oldugum oyundu ve hakkından geldim. :))

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nicer

quote:

40 mı ne mapi var ve bitirdin ..din kardeşiyiz

• quote:

Orjinalden alıntı: Finsternis

7-8 fırın mı, 20 den aşağı yaptığımı hatırlamıyorum valla Sıfıra düşmemesi için önemli olan dengeyi sağlaman.. Vergi ve yiyecek dengesi yani... Mesela food fazlan var bas yüksek vergiyi, fooduda en yüksek dereceye getir hem cebin para görür hem de denge bozulmamış olur... İyi oyunlar bu arada

ben küçük kaleler yaptığım için 8 tane sığıyordu
  • İlla buğday tarlası, değirmen ve fırın kurman gerekmez ambarı doldurmak için.Elma bağları kur.En hızlı biçimde doldurursun ambarını.5 tane de heykel dik evlerin arasına.Bir katedral kur.Ayrıca taş ocaklarına çok önem vermelisin.İcabında burdan elde ettiğin taşları satarak altın elde edebilirsin.Böylelikle halktan vergi almana da gerek kalmaz.Yavaş takıl, solo takılıyorsan pek acele etme.Önce çift sur çek, kulelerini sağlamlaştır.Crossbowman'lar ile koru kaleni.Ondan sonra saldır.Ama multi-player'da kapışıyorsan, rush için sur çekmene bile gerek yok.Direk hücum...
  • Arkadaşım sol üst köşeye bak. 60 ekmek açıkta bekliyor. Granary (ambar) kurmamışşın. Açlıktan ölmüş zavallılar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: adilazimdegilx

Arkadaşım sol üst köşeye bak. 60 ekmek açıkta bekliyor. Granary (ambar) kurmamışşın. Açlıktan ölmüş zavallılar....

Oraya hiç dikkat etmemiştim, gerçekten de öyleymiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 20 Temmuz 2008; 19:50:42 >
  • ben oyunu yükledim cd orijinal değil diye bi uyarı geldi oyunu açamıyorum bi yardımcı olun....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.