Şimdi Ara

StrongHold Crusader Maximum Asker Sorunu !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu kardeşimle birlikte ağdan oynuyoruz ve kardeşimin 4 müttefiki var ben tekim.Şimdi sorun tam olarak bu noktada başlıyor ben kesinlikle bu oyunda kaynak ve altın sıkıntısı çekmeyen biriyim ki zaten çekmiyorumda ama altınlar ve kaynaklar hiç bir işe yaramıyor.Çünkü ilk başta 300 küsür asker yapabiliyordum sonrasında maximum asker diye birşey zırvalıyor altınım olmasına rağmen ocakta peasentlar fln hepsi 24 küsür tastamam hazırlar ama gelgelelimki asker çıkmıyor.Gittim bir düşmanı öldürdüm 300 küsürden 440 'a çıktı asker sayım.Şimdi 441 tane yapamıyorum 440da çivili kaldı asker sayım ve düşmanlarım cidden güçlü.130.000 altınım birikmiş taşlarım olmasına rağmen asker sayımdaki kota yüzünden süvari basamıyorum.Evler yaptım işkenceler herşeyi denedim ama sonuc aynı.Düşman yendikçemi kota açılıyor anlamadımki ben.Konu hakkında bilgisi olan varsa rica ediyorum aydınlatsın beni şimdiden teşekkürler...

• oyunda tüm oyuncuların toplam asker sayısı sabittir. örneğin 5 kişilik bir oyunda toplam asker sınırı 2000 ise kişi başına 400 asker hakkı düşer. eğer bir oyuncu elenir ve oyunda 4 kişi kalır ise kişi başına düşen asker sayısı 500 e çıkar. malesef bu durumu değiştirmenin bir yolu yok. ama askerlerini doğu kullanırsan kendinden 5 kat büyük bir orduyu bile yenebilirsin. stronghold böyle bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: obi_van

oyunda tüm oyuncuların toplam asker sayısı sabittir. örneğin 5 kişilik bir oyunda toplam asker sınırı 2000 ise kişi başına 400 asker hakkı düşer. eğer bir oyuncu elenir ve oyunda 4 kişi kalır ise kişi başına düşen asker sayısı 500 e çıkar. malesef bu durumu değiştirmenin bir yolu yok. ama askerlerini doğu kullanırsan kendinden 5 kat büyük bir orduyu bile yenebilirsin. stronghold böyle bir oyun

Aynen öyle yapay zekâyı biraz çalıştırmak lazım.Crusader efsanedir benim gözümde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AGE OF EMPİRES 3 KALE SORUNU !
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.