Şimdi Ara

StringBuilder C# Detaylı Bilgi İsiyorum ACİL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 11.sınıf veritabanı bölümünde okuyorum hocam bana nesne tabanlı programlama da detaylı araştırmam için şu konuyu verdi StringBuilder Class'ı bu sınıfın tüm metodlarını yine detaylı olmak üzeri hiç bir eksik kalmadan öğrenmemi ve 5 tane uygulama yazma mı istedi stringbuilder sınıfı ne işe yarar ve ne gibi uygulamalar yapabilirim ? (C# üzerinden olucak windows form application) şimdiden çok teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan00133 -- 25 Mart 2014; 22:52:24 >

• Stringbuilder kullanarak xml response veren bir generic handler yapabilirsin.

stringbuilder ile bir text dosyasindan satir satir veri okuyup yazabilirsin

String builder kullanarak socket kullanmadan basit bir chat programi yazabilirsin.

Hicbirisini yapamazsan appendline ile siir yazabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu hic gormedim hocam donem odevi icin verdi hic bir bilgim yok sadece string ifade eklerken performans sagladigini ogrendim bana nasil yapabilecegimi soyler misiniz? Zahmet olmassa..

• Ne demek hicbir bilgim yok demek. Internet derya deniz . String builder diye aratsan omur boyu okuyamayacagin kadar makale cikar karsina.

Sahsi olarak algilamayin ama ogrenmeye niyeti olmayan insanlara benim de pek ogretmeye niyetim olmuyor. Ogretmen de degilim zati.

• Haklısınız tabi ben öğrenmek istemiyorum demiyorum ki ben bu mesleği severek candan gönülden istedim ders çalışıyorum bugünler de çok yoğunum internette baktığım kadarıyla kısa kısa yazılar var konu hakkında append var vs. ben tüm hepsini istiyorum.Bugünler de araştıramacağım için foruma danışmak istedim ama sizin uslubunuzda hoş değil.
  • Msdn e bak. Stringbuilder classina ait tum fonksiyonlar ve property ler aciklamalari ile birlikte yer aliyor.

• Neyse stringbuilder ile yapabilecek programlar için teşekkür ederim deniyeceğim haftasonu umarım yapabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c3 hakkında bilgi istiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.