Şimdi Ara

String dizisini textfield yada label içine yazdırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • String dizisini textfield yada label içine nasıl yazdırabilirim beyler, help please ?

• Label.text = string.join(",",dizi);
    Biciminde halledebilirisn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    kusura bakma çok az biliyorum o nedenle soruyorum. burada "Label" yerine kendi kullanacağım label ın ismini yazacağım galiba (jLabel23), senin dizi yazdığın kısma ben dizimin ismini yazacağım (ca), tırnak işaretleri ne için peki ?
  • İssler id uzerinden yurur. Labelin idsi ne ise textini yazdiracagin labelin id si nin text propertysine string.join ile arrayi birlestirip yazacaksin. string.join fonksiyonu string arraylarini veya listeleri birlestirmek icin kullanilir. Tirnaklar icinde yazdigim virgul ise her dizi elemaninin ardindan digerini hangi isaret ile ayiracagini belirtir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • String seninString = "ben bir stringim";
    JLabel label = new JLabel(seninString);
    JTextField textField = new JTextField(seninString);

Direkt olarak objeleri yaratırken içine argüman olarak String'i de verebilirsin. Veyahut, objeleri yarattıktan sonra setText metodunu kullanarak onlara String değerini atayabilirsin:

label.setText(seninString);
    textField.setText(seninString);
  • join kullanmadan basit bi mantıkla

for(i=0;i<dizi.length;i++){
    yourTextField.setText(yourTextField.getText()+dizin[ i ]+"ayırmak için kullanıcagın karakter");
    }
    seklindede herhangi bi textfield içine bi arrayi yazdırabilirsin bunu label içinde aynı sekilde yapmak mumkun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman80 -- 8 Aralık 2013; 3:57:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.