Şimdi Ara

strike of kings hangi heroyu almamı önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim gözde herim valhein ama biliyorsunuz ki bu karakter herkeze ücretsiz veriliyo ve bazı maçlar bu karakteri seçemiyorum.20k param var.onun için parayla böyle valhein tadı verecek bir hero alıcam.illa uzak dövüş olması gerekmez mobile legendsteki yun zhao gibi bir karakterde olabilir.ama şöyle olsun karsımdakiyle esit özellikte oldugum vakit o kişiyi öldürebiliyim.büyücü tank ve destek olmasın onları yapamıyorum.

• butterfly karakteri çok hosuma gitti.sizce normal şartlarda batman valhein gibi karakterleri alabilirmi?
  • Bence violet i denemelisin. Hem ucuz hemde çok işe yarıyor. Oyundaki isminizi verebilirmisiniz arkadaş olurduk😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memo13579 kullanıcısına yanıt
    kanka butterfly yi aldım ve harbiden efsane ya.vallahi süper bişe.batman dan bile daha iyi bana göre.ismim Rotx istek bekliyorum.
  • Arkadaşlık istegi gönderdim isim Pars-TÜRK

• oyunda 25 levelim bence oyundaki en guclu karakter butterfly açık ve net late game de 5 kişinin arasına dalsan 5 inide alırsın
  • şimdi bazı sorularım var.butterfly için
    1- şu silah dizilimini nasıl yapıyorsun.ben fenri dişi,sonik bot,longinusun mızrağı,yaratık,ata şanı,omni silahları ben böyle yapmısım sence degistirmelimiyim?
    2-şimdi mesela silah dizilimim yukarda dedigim gibi yaptım oyuna girdim işte altın aldıkça yanda silah tavsiyeleri geliyor ordanmı aliyim yoksa direkmen markete girip mesela ilk fenririn dişi ya onun için lazım olan kısa kılıç+yaran iki ağızlı kılıç aliyim? eger diger sekil olsa yanda mesela hız botu tavsiyeside geliyor.bunu birtürlü çözemedim nasıl davranmalıyım detaylı anlatırmısın?
    3-bide arkana nasıl dizmeliyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorularımın cevabını aldım ama yeni bir sorun çıktı.şu lu bu denen karakter cok feci ya teke tek de butterfly yi alıyor.ne diyon?
  • 18k ya elinde uzun sopa var onu al.ismini unuttum onun XD

Para biriktirip bende onu alcam.okcu olarak tavşanı al.buyucu olarak palyanco veya vampir elbisesinde olan şeytan var bir skilinde yarasa gönderiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.