Şimdi Ara

Stresten Uyuyamıyorum. (TM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
4.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kime sorsam "sınav çok kolaydı, çok iyi geçti" diyor. Bir tek benim kötüydü sanırım. Gün geçtikçe umutlarım da bitiyor. TM'lerden bir kişiden bile "edebiyat zordu" lafını duymadım. Sanırım bir tek ben saçmaladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavinx -- 9 Temmuz 2017; 12:26:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağlığını bozarsın değmez

Ben yatağa kafamı koyduğumda herşeyi unuturum ya da unutmaya çalışırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AFK_is_now_AFK kullanıcısına yanıt
    Mezuna kaldım, emek verdim; sınavda yapabileceğim soruları bile kaçırdım

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Lütfen netlerinizi paylaşmayın. Kıskandığımdan, kötü olmanızı istediğimden değil. Sadece moralim gerçekten bozuluyor.

• Hedef neydi

• edebiyat zordu
    Hukuk fakültesi

• quote:

Orijinalden alıntı: kavinx

Hukuk fakültesi

Gelmeyecek mi?

• Edebiyat sınavından kesin batırdım diye çıktım,kontrol ettikten sonra 51 d 2 y geldi.Coğrafya 20 d 1 y geldi.Sınav kesinlikle geçen seneden daha zordu.
  • hocam allah aşkına kim diyor edebiyat kolaydı diye ya kolay falan degildi sınav bozmayın moralinizi

Gelecek olsa neden üzüleyim?

• At Tarağı kullanıcısına yanıt
    Abimin arkadaşı girdi edebiyat sınavına. Aşırı kolaydı falan demiş. Başımın etini yiyorlar yapamadım diye

• Edebiyat zordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kavinx kullanıcısına yanıt
    ben 12iydin geçen sene sınava girmedim ama forumda 50yi geçmeyen yoktu 50 yapamayanı dövüyorlardı :D bu sene 10 kişi en fazla görmüşümdür 1 ayda. kendi adıma konuscak olursam sınavdan önceki son 1 ay 50 net altına hiç düşmedim (karekök ve endemik çözmüştüm) sınavda 42 net anca yapmısımdır

• At Tarağı kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ben de öyleyim. Coğrafyam zaten hep berbattı yine berbat geldi. Yapacak bir şey yok, kurbanlık koyun gibi bekliyoruz böyle

• kavinx kullanıcısına yanıt
    sıkmayın canınızı hocam ygs zamanında da görmüştük bu kolaycıları, 2016cıları

• O sınav kolay falan değildi kesinlikle.Dershanede birinci kurdaydım hiçbir arkadaşımdan çok kolaydı cümlesini duymadım ki sınıfın ygs sıralaması 20-95 bin aralığında.Herkes normalde yaptığından çok daha kötüsünü yapmış.Açıklanınca o çok kolaydı diyenlerin hiçbirini görmeyeceğiz.
  • Kolaydı lafını genellikle öylesine girmiş sayısalcılardan duydum. Bu senenin geçen seneye göre çok daha zor olduğu kanaatindeyim.
  • deniiz123 kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi düşünüyorum fakat matematiğe bile çok kolaydı diyorlar. Matematik ygsdeki kadar zorlayıcı değildi fakat bence herkes 30-45 falan yapamazdı. Kimle konuşsam 35 net falan bekliyor. Ne zaman TM'de herkesin matematiğinin iyi olduğu görülmüş ki

• Ben 15k oldum 47 yaptım arkadaşım 6k oldu 47 yaptı başka bir arkadaşım 4k oldu 44 yaptı başkası 10k 48 yaptı başka arkadaşım 16k 44 yaptı başka arkadaşım 800. oldu 50 yaptı tm'de 60. olan derece arkadaşım 6y 1b yaptı ama o edebiyattan tercih etmeyecek o yüzden sona yazdım onu.

Derecelik insanlarla beraberim ve hiç kimse kolay demedi herkes batırmış. Bunu her yere yazıyorum çünkü iyi yapanlar da kötü yaptı canınızı sıkmayın.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.