Şimdi Ara

Stresten saç dökülmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar saçlarım 2-2,5 senedir günde 100-200 arasında dökülüyor. Dermatoloji uzmanına gözüktüm, testler yaptı ve saç dökülmemin stresten kaynaklandığını söyledi. Vichy adlı bir serum ve şampuan yazıp gönderdi. Bu yazdıklarını kullanmama rağmen saç dökülmemde azalma vsvs yok. Saçlarımda beyazlar da çıkmaya başladı. Acaba bu stresten kurtulmak için psikoloji uzmanına gözükmem mi gerekir? Stresten dökülen saçlar geri çıkar mı? (Stres nedenimi online oyunlar ve sınav kaygısından dolayı olduğunu düşünüyorum) (Ve daha kafamda herhangi bir açıklık yok nedeni nedir?)

• Selam kardeşim. Benimde sınav zamanlarında saçlarım dökülüyordu(Bayağı.Hafif kellik oldu). Çok büyük baskı vardı. Bana doktor bir şampuan verdi. Ketoral diye. Kullanmaya başladım saç dökülmesi azaldı ama dökülen yerler hemen geri gelmedi. Her sabah saçlarımı yıkadım uyku,yemek düzeni yaptım. Spor yaptım. Stresin etkisi çok var ama benim tavsiyem hiç psikologa felan gerek yok kasma kendini. Zamanla düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barislg54 -- 14 Mayıs 2017; 23:19:50 >
  • Çinko hapı saç dokulmesinde yardimci olabilir

Ve cinko içeren yiyecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç dökülmesi
    2 yıl önce açıldı
    Kızlarda saç dökülmesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.