Şimdi Ara

Street Fighter X Tekken Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
18.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Diger yorum yapan ve street fighter ın bir kopyası olarak gören arkadaşlara katılıyorum oyunda genel olarak sf teması hakim karakterler haricinde bir harmanlama söz konusu değil oynanabilirlik olarak güzel kolay alışıyor pc yede aynen gelirse süper olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IsmailCem

    Karakterleri haricinde tekken den hiç bir şey alınmamış pek beğenmedim.


    e3'de anlaşılmıştı hani bunu capcom çıkarıyodu 1-2 sene sonrada namco tekken x sf diye bi oyun çıkaracaktı :) hatırladın mı yoksa takip mi etmedin ?
  • Oyun SF oyunu olmuş.Kötü demiyorum ama Tekkenle alakası yok..
  • valla ben pek sf x tekken değil de daha çok hep sfxmk düşünmüşümdür aslında öyle olsa da ayrı bi güzel olurdu yani kim merak etmezki Ryu vs Lui kang maçını
  • Oyuncuların her gün forumlarda eleştiri aldığı oyun Tekken le büyüdüm street fighter karakterlerini dövmek güzel bir duygu olucak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 16 Mart 2012; 3:58:38 >
  • Bu çizgifilim vari hava bana uymuyor nedense. Bir tekken veya mortal kombat olamaz.
  • Mükemmel oyun. Devamlı oynuyorum. Online modu bambaşka bir dünya.
  • tekkeni mahvetmişler,bu tarz grafikler bir dövüş oyunu için yanlış seçim olmuş,oynanabilirlik çok saçma adam tekme atıyor ve oyun 1 saniyeliğine duruyor ve akıcılık ölüyor,beğenmedim.
  • :)
  • arkadaşlar tmm tekkenciler için biraz kötü bi durum daha iyi yapmaları lazımdı ama oyun zaten street fighter üzerine kurulmuş bişey tekkende de iyi adamlar var bence oyun çok güzel olmuş mortal kombat daki karakterler street fighter ve tekkenin dövüş tarzına uymadığı için saçma kaçardı bence tam olması gerekeni yapmışlar BSC yi takdir ediyorum oyun tanıtımlarında ve hangi oyunu tanıtacaklarında çok iyi çalışıyorlar..
  • SF da adam bi hareketi yapınca parça parça yapıyor donuyor gibi tekkenin özelliği bunun olmamasıydı bence grafikleri tekkenden almaları gerekirdi. BERBAT olmuş. Böyle dövüş olmaz. Gerçekten dövüşten anlayanlar SF ın yerine Tekkeni seçerler buna eminim. çünkü Tekkenin dövüş yapısı, karakterleri vs. gerçek dövüş sanatlarına bağlı olarak yapıldığı açıktır.
  • arkadaşlar oyuna şu gözle bakın 2. oyunu namco firması yapacak o zamanda 1.planda tekken olcak ;) bu oyunda sf ön planda olması ve sf oyun grafiklerinde olması normal ;)
  • Selam Arkadaşlar, Capcom ve Namco firmasının uzun zamandan beri planladıkları oyun nihayet çıktı. Olumlu veya olumsuz mutlaka eleştiriler olacaktır. Bu oyun street fighter 4 motoru ile yapılmıştır. Doğal olarak street fighter öğeleri biraz daha öne çıkmış lakin yakında çıkarılması planlanan tekken x street fighter ise tamamen namconun tekken teknoloji motoru ile yapılacaktır. Bizlere düşen oyun fiyatları makul olduğu sürece alıp dostlarımız ile oynayıp hoşça vakit geçirmektir. Oynayacak olan arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler diyorum.
  • oyun süper olmuş
  • çok iyi bir oyuna benziyor
  • Şu bilinmelidir ki herkesin isteklerini yerine getirebilecek mekaniklere sahip bir dövüş oyunu yapılması mümkün değildir... Oyunu yapan Capcom ise oyundan Namco'nun mekaniklerini beklemek; turşu yerken reçel tadı beklemek gibi bir şey olur... Adamlar kendi kimyalarına uygun bir şekilde yapmışlar oyunu. Video'dan gördüğümüz kadarıyla gayet güzel yenilikleri de barındırıyor oyun. SF4'teki Arcade havası hakim, Tekken'deki gerçekçiliği bekleyenler tatmin olmayacaktır muhtemelen.. Hem Arcade'i hem de Gerçekçiliği aynı anda da sunamayacağınıza göre böyle bir şey olması olası durum. Ben PC'ye çıktığı zaman alıp oynayacağım kesin, dört gözle bekliyorum çıkmasını...

    Bu arada video'yu sunan arkadaş güzel bir inceleme yapmış detaylı ve gayet doyurucu olmuş video... Tavsiye bakımından söyleyeceğim bir iki cümle var yalnız. Video'larda daha düzgün bir üslup kullanılması, söylenecek sözcüklerin iyi düşünülüp telaffuz edilmesi taraftarıyım. Video tamamen kendisi tarafından hazırlanmış olsa dahi, yorumlarında "ben" "bana göre" "bence" yerine "biz" "bize göre" "bizce" gibi olması daha düzgün ve yerinde olacaktır.. Tabi bunlar benim fikirlerim, herkes katılmayabilir.. Video için teşekkürler...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dinosaurborn

    tamamen oyun severleri yolmak için yapılmış rezil bir oyun. ben Street Fighter aman aman sevmem ama büyük bir Tekken hayranıyım, oyunda Tekkenle alakalı Tekken'deki karakterleri suretlerinden başka bir şey göremedim. Tekkenciler için hiç birşey yok bu oyunda. yazık olmuş gerçekten. ayrıyetten eskiden BSC incelemelerine ve puanlarına bakmadan asla oyun almazdım ama son zamanlarda BSC puanlamaları objektiflikten çok uzak olmaya başladı. umarım bu durum yakında düzelir.


    tekken x street fighter da çıkıcaktı onuda tekken ekibi yapıcaktı onu alırsın sende
  • Valla kimse BSC'ye bok atmasın. Şu an Türkiye'de tek objektif inceleme ve haber yapan site. Diğer siteler hep editörlerin kendi favori oyunlarını ön plana çıkartıyorlar. Adam keyfine göre belli oyunlara ağırlık veriyor. Bu oyunu zaten Capcom yaptı ve Street Fighter stilinin ağır basması çok çok normal en iyi bildiği iş bu çünkü. Tekken X SF'yi de SF'ciler beğenmez Allah bilir. Biraz mantıklı davranın adamı hasta etmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: infernal-lord

    Selam Arkadaşlar, Capcom ve Namco firmasının uzun zamandan beri planladıkları oyun nihayet çıktı. Olumlu veya olumsuz mutlaka eleştiriler olacaktır. Bu oyun street fighter 4 motoru ile yapılmıştır. Doğal olarak street fighter öğeleri biraz daha öne çıkmış lakin yakında çıkarılması planlanan tekken x street fighter ise tamamen namconun tekken teknoloji motoru ile yapılacaktır. Bizlere düşen oyun fiyatları makul olduğu sürece alıp dostlarımız ile oynayıp hoşça vakit geçirmektir. Oynayacak olan arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler diyorum.

    Peki o PC'ye çıkacak mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3uRocKSiyoN -- 16 Mart 2012; 16:36:22 >
  • baya hararetli tartışmalar olmuş bende farklı koldan girem bari mortal kombat tokatlar :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.