Şimdi Ara

street fighter 4 ae game for windows live product key aldım giremiyorum online için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben bugun ssf4ae aldım yukledim windowslive ı yapamadım tıklıyorum xbox falan açılıyor product keyi falan giriyorum update kısmına geliyor orda hata veriyor gamertag falan diyor. bu üyelik almayı product keyi falan yapabilen var mı game windows liveda detaylı olarak acıklayabilir misiniz foto lu falan olursa sevinirim. bu yuzden online oynuyamıyom. bir de local profilden mi profil yaratcaz yoksa product keyden sonra mı profil yaratcaz bi turlu yapamadım bu işi

• xbox live sayfasından gamertag alman lazım.sonra oyuna girip windowslive ID'ni gireceksin.oradan profilini yükleyip oyunu güncelleyecek.Sonra oyundan çıkıp tekrar başlatman lazım.Tavsiyen xbox live sitesine tarayıcından gir ve kayıt ol.Bir de Games for Windowslive programını kurman lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkankylie -- 22 Ocak 2013; 21:17:25 >
  • kardeşim xbox livede hesabım var ve ebebeyn kodu mu ne istiyor. windowslive programı da kurulu. bu ebeveyn nasıl yapcam bilmiyorum. bu gamertagı nasıl alıyoruz.
  • AYNI SORUNU YAŞIYORUM KARDEŞ TOPIC ACTIM CEVAP BEKLİYORUM. OYUNU BEN AYLAR ÖNCE ALDIM ARAŞTIRIRKEN BİRİSİ ORIGIN İCİNDEN BİR DOSYAYIN İSMİNİ DEİŞTRMEMİ SOYLEMISDI VE İŞE YARAMIŞTI DAHA SONRA OYUNU SİLDİM VE TEKRAR OYNAMAK ISTIYORUM FAKAT SORUNU NASIL DUZELTTİGİMİ HATIRLAMIYORUM. VE O KAYNAĞA ULAŞAMIYORUM. EĞER ÇÖZEN OLURSA BANADA ÖZELDEN YAZSIN ÇOK DUAMI ALIR.
  • vall ben daha önce Dirt 3 u aktif etmiştim geçenlerdede street Fighter IV ü ettim hiç bir sorun olmadı msn adresini kullanarak giriş yapmıştım direk olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.