Şimdi Ara

stream denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.own3d.tv/n1qhthawk/live/339372
    adresinde spectate olarak deneme yapıyorum yayın hakkında görüşlerinizi bekliyorm

• Angaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları :D
  • İstek şarkı çalıyoruz :D
  • Stream ON wtfast ve gamebooster kullanarak deniyorum
  • Valla usta sana tavsiyem stream işini bırakmandır.Stream iyi oyun oynamakla olmaz biraz insanlara hitap edeceksin(iyi oyun oynuyomusun onu bile görmedim bastan sıkıldım),mesela konusman lazım(tırnak yemek değil) ,3 saniyede birde stream oluyomu diye kontrol edilmez.Ben senden çok daha iyi sunarım ama böyle bi girişim için pro oldugumu düşünmüyorum.Yani yanlıs anlama işini baltalmak istemem yada beni çekemiyor gibi düşünme bu benim şahsi düşüncem belki bu yorumu okuyunca bi nebze kendi düzeltir öyle stream sunarsın.

Edit: Cidden çok kötü stream yapıyorsun ve kötü oynuyorsun ilk 10 dakikada 3kill verdin(bence stream bırak sen kendini oyunda geliştir)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RebornTengu -- 3 Temmuz 2012; 15:35:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RebornTengu

Valla usta sana tavsiyem stream işini bırakmandır.Stream iyi oyun oynamakla olmaz biraz insanlara hitap edeceksin(iyi oyun oynuyomusun onu bile görmedim bastan sıkıldım),mesela konusman lazım(tırnak yemek değil) ,3 saniyede birde stream oluyomu diye kontrol edilmez.Ben senden çok daha iyi sunarım ama böyle bi girişim için pro oldugumu düşünmüyorum.Yani yanlıs anlama işini baltalmak istemem yada beni çekemiyor gibi düşünme bu benim şahsi düşüncem belki bu yorumu okuyunca bi nebze kendi düzeltir öyle stream sunarsın.

Edit: Cidden çok kötü stream yapıyorsun ve kötü oynuyorsun ilk 10 dakikada 3kill verdin(bence stream bırak sen kendini oyunda geliştir)...

bukadar yüklenmene gerek yoktu belki kötü günündedir.

• Üst üste 2 leave. Az izledim yeteneği geç normal bir oynayış kabiliyetin dahi yok ranked'a falan girme takimdakilere yazık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8K video izleyemiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.