Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (175. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
312.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jansay

KiowagEE ve IronyOfFate, değiştirdim.

burukan, ekledim; hoş geldin sefa geldin! Altıyüzüncü üyemiz olman sebebiyle listede isminin yanına altı tane yıldız ekledik!

600 STRATEJİ TUTKUNU OLDUK!!!!!!

Çok memnun oldum.. Sevindirik oldum cidden..
    Hoşbulduk..

12th Gen Intel Core i7-12700F - 6950 Powercolor - Pny RTX 3060 12GB XLR8 Gaming REVEL EPIC-X RGB Dual Fan Edition VCG306012DFXPPB 192 Bit GDDR6 12 GB - G.Skill Ripjaws V 16 GB (2X8) 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16D-16GVKB Ram - Corsair 750 W Icue 4000X CC-9020133-EU ATX

• Beyler bende aranıza katılmak isterim 4 yıl öncesine kadar her strateji oyununu oynardım artık sistem hiç bir oyunu kaldırmıyor ama olsun
    iPhone12 mini red
  • Sc ile basladik WC ile devam edip SC II`de maceramiz son buldu :D

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • Jansay, lütfen benimkini Warcraft değil de Age Of Empires yapar mısın? bir zamanlar oynuyordum da o oyunları.

BursaSpor Fan
  • burakarslanbjk, değiştirdim.

whisper242 ve Green Hell, ekledim hoş geldiniz.

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • Stratejinin babası supreme rulerdir ama bilen yok malesef ai ye talimiz (:
  • beyler bi sorum var ben bir oyun arıyorum eskiden oynardım adını unuttum single playerında öykü modunda kenji adlı birini kontrol ediyorduk yaa samurayları yada ninjaları seçiyorduk ilk başta sonra hepsi bize katılıyordu bundan başka bu samuraiların başında büyük kılıçlı ninjaların başında 2 adet küçük kılıç taşıyan vardı ilk sınıf köylülerdi su toplayıp ot yoluyorlardı sonra binalara bunları sokuyorduk her binadan farklı adam çıkıyordu bu çıkanlarıd diğer binalara sokarak daha güçlü başka çeşit adamlar yapıyorduk trollerde vardı sonra uzaylı yaratık karışımı şeyler vardı tarihi yanlış hatırlamıyorsam 2002 gibiydi ninjaların rengi kırmızıydı samurayların ki turuncu single playerda tabiiki bu
    intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w
  • Stronghold Crusader ! Yıllardır SP'de oynamıştım oynarım da.Bitmek tükenmez bir savaş . :D

Ekle.

Artizt, ekliyorum hoş geldin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 23 Aralık 2011; 15:26:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

dodomoco, şu oyun olabilir mi acaba aradığın? Adı "Battle Realms".

Artizt, ekliyorum hoş geldin.

aha vallahi bu çok saol
    intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w

• Benide ekle gardaş, c&c ile yakında geliyorum
  • Bu arada strajedi tutkunları için Westwood Studios'ın adı Petroglyph Games olarak değişmiştir ve oyunlarını üretmeye devam etmektedir., Red Alert 1-2, Dune 2000 gibi efsane oyunların yapımcısıdır Westwood Studios, RA 1 ve 2 çok satılınca EA Games Westwood Studios'u satın aldı ve işin içine ederek Westwood'u batırdı çalışanlarda işsiz kaldı ve EA Public olarak adını değiştirdi..
    ve işsiz kalan Westwood çalışanları tekrar birleşerek Petroglyph Games adlı şirket kurmuş ve oyun yapmaya devam etmektedirler.

Yani demek istediğim RA 1-2 kalitesinde oyun isteyenler Petroglyph Games i takip etsinler örnek olarak Red Alert 2'ye çok ama çok benzyen End of Nations™ oyunu yakında çıkıyor

Bu arada, bir strajedi oyununda Grafiğin okadar önemli olmadığını bilen tek firma bana göre Westwood'dur yani yeni adıyla Petroglyph Games, örnek olarak End of Nations resimlerine bakabilirsiniz

Örnek olarak eski adıyla Westwood'un yaptığı bu yeni,co-op modlu 50 kişliğe kadar multiplayer destekli...bu End of Nations™ oyununu takip ediyorum
    bana göre red alert tadında olacak, Red alert 1 ve 2 nin yapımcılarından bana göre, red alert'in farklı adıyla devam oyunudur. resimlere dikkat ederseniz birçok ünitenin red alert 2de olduğunu göreceksinizhttp://www.endofnations.com/en/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 29 Aralık 2011; 4:35:32 >

• ekle beni

rise of the nations delisiyim
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.