Şimdi Ara

Strateji Oyunları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben total war, knights of honor, europa universalis tarzı oyunları severim ancak maalesef bilgisayarım zayıf.
    Pentium (R) Dual Core CPU T4400 @2.20 GHz 2 GB Ram
    ekran kartı Sis mirage 3 graphics 256 Mb

Acaba bana tavsiye edebileceğiniz güzel oyun var mı?

• Yüzüklerin efendisi 2 çok oynardım tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civilization serisi

• Roccer: yüzüklerin efendisi 2 çok iyi oyun da kasıyor
    Furkan-37: aradığım o şekil strateji oyunları değil daha çok diplomasi ağırlıklı olsun istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorschlaghammer -- 13 Eylül 2013; 11:00:38 >
  • Sistemino kdarda kötü değil kasmaması lazım crkli oynuyorsan değiş belki düzelir

The Lord of The Rings Battle For Middle Earth 2 Sistem Gereksinimleri
    İşlemci: 1.6 GHz işlemci
    RAM: 256 MB
    Ekran Kartı: 64 MB ekran kartı
    HDD: 6000 MB boş disk alanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roccer

Sistemino kdarda kötü değil kasmaması lazım crkli oynuyorsan değiş belki düzelir

The Lord of The Rings Battle For Middle Earth 2 Sistem Gereksinimleri
    İşlemci: 1.6 GHz işlemci
    RAM: 256 MB
    Ekran Kartı: 64 MB ekran kartı
    HDD: 6000 MB boş disk alanı

dostum benim ekran kartım problemli Sis mirage 3 graphics 3 boyutlu görüntüyü desteklemiyor. Onboard ekran kartı olduğu için çok zayıf oyunları ancak açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_1994

Roccer: yüzüklerin efendisi 2 çok iyi oyun da kasıyor
    Furkan-37: aradığım o şekil strateji oyunları değil daha çok diplomasi ağırlıklı olsun istiyorum.

Diplomasiden cok ticarete yonelik bir oyun ama cok detayli ve baya sariyo. Anno serisi. Benim pc de seninki gibi tek fark ram 1 anno 1404 pynayabiliyirum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fallout Shelter oyun taktikleri
    10 yıl önce açıldı
    Savaş Oyunları
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan-37

quote:

Diplomasiden cok ticarete yonelik bir oyun ama cok detayli ve baya sariyo. Anno serisi. Benim pc de seninki gibi tek fark ram 1 anno 1404 pynayabiliyirum.

Dostum ekran kartın benimkinin aynı mıydı? Sistem gereksinimi bana biraz yüksek geldi (Anno 1404). Acaba low da mı oynuyordun? Bir de sorunsuz oynadığın başka oyun var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan-37

quote:

Dostum ekran kartın benimkinin aynı mıydı? Sistem gereksinimi bana biraz yüksek geldi (Anno 1404). Acaba low da mı oynuyordun? Bir de sorunsuz oynadığın başka oyun var mı?

Ekran kartim ati radeon x1550 idi sanirim. 256 mb. Annoyu dusuk ayarda oynayip oynamadigimi tam olarak hatirlamiyorum. Company of Herous u dusuk ayarlarda sorunsuz oynuyorum. Bfme 2 yani yuzukletin efendisi de ayni sekil. Hatta onun ayatlarini dusurmeden bile oynayabiluyordum. World in Conflict oynadim biraz kasiyordu ama. Daha baska sklima gelmiyor eski oyunlar disinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan-37 -- 14 Eylül 2013; 0:41:07 >

• rise of nations kesinlike oyna
    the entente netten bul eskidir ama doygunluk verir alman ordusu muhteşemdir
    world war 1 diye bi oyun var teknosa satıyo belkı onu seversin .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.