Şimdi Ara

Strahil Popov, Kasımpaşa'da!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kasımpaşa, Strahil Popov ile sözleşme imzaladı

Kasımpaşa, Bulgaristan'ın FC Litex Lovetch takımında forma giyen 25 yaşındaki sağ bek oyuncusu Strahil Popov ile 1,5 + 1 yıllığına sözleşme imzaladı.
    Strahil Popov kimdir?
    Bulgaristan doğumlu 25 yaşındaki sağ bek, futbola Litex Lovetch altyapısında başladı. Daha sonra Lokomotiv Mezdra ve PDFC Montana takımlarında kiralık olarak forma giyen Popov, defansif orta saha ve sağ kanat olarak da oynayabiliyor.

Takım kaptanı olan Popov, bu sezon Lovetch formasıyla 22 maça çıktı ve 1 gol ve 4 asist yaptı. Genç oyuncu, Bulgaristan A Milli Takım formasını ise 2 kez giydi.

KAYNAK : FUTBOL AŞKIhttps://www.facebook.com/Futbol-A%C5%9Fk%C4%B1-684166788285745/?fref=ts

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rhjin den iyidir şimdi rhjin'i alsak sabri olcak elden çıkarsak bu adamlara yönelecez

• Strahil Popov: Kariyerim için büyük bir adım
    06 Ocak 2016 Çarşamba, 11:46:28Güncelleme: 11:47:46
    Kasımpaşa'nın Litex Lovech'den renklerine bağladığı 25 yaşındaki Strahil Popov çok özel açıklamalarda bulundu
    Bulgar sağ bek Popov, Kasımpaşa’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Rıza Çalımbay ve ekibinin kendisini 1 yıldır izlediğini bildiğini söyleyen 25 yaşındaki oyuncu, “Ben de Kasımpaşa hakkında bilgi sahibiydim. Gelmeden Bozhikov ile konuştum. Bana çok olumlu şeyler söyledi. Kariyerim açısından büyük fırsat. Büyük bir lig ve büyük yıldızlar oynuyor. Kasımpaşa’nın beni neden aldığını kanıtlayacağım. Buraya gelmek kariyerim açısından büyük bir adım. Takım olarak hedefimiz Avrupa kupaları” ifadelerini kullandı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.