sen en iysi çocuk parkına gitkaydıraktan kay sallan mallan bunlar fazla sana...
SAKIN O SEN OLMAYASIN SENİN KAFANI KIRAR BANLANIR YENİ NİCK AÇARIM SUS FAZLA KONUSMA
gel kır bakayım klawyeyle karıştırdın beni galiba bi yeni hesap açmayıo bilion zaten bide mantıksız fikirlern war taby...
FİKİRLERİM MANTIKSIZ DİİL YARATICI VE SIRADANDAN UZAKTIR BUNU ARKADASIMLA DENEDİM FİRE EL YAKMASI YUKSEK OLUNCA DAHA İYİ OLUYO
HİÇ BİRİNİZDE YARATICI VE MATEMETİKSEL BEYİN OLMADIGINDAN BASKASININ DEDİGİNLE YONETİLİYOSUNUZ
senin fikrin çürük ben çürüttüm yaratıcı filan da değilsin silahın damage ı kafana takılmış başka hiç birşeyi görmeden hemen topla böl yapıp , eşsiz zekanla yüksek damage lı olduğunu düşünmeye kalkiosn...
BAK SWORDLA BLADENİN 8 DEGRESİ ARASINDA AZ PSH FARKI WAR BAYA Bİ MAG ATACK FARKI WAR GLAWİEYİ BİLE GEÇİYO MAG ATACKI SONUNDA EL YAKMAN COLD OLUNCA COK AZ KOYARSIN AMA FİRE OLDUGU ZAMAN COK DAHA FAZLA KONULBİLİR HELEKİ YUKSEK LWLLARDA FİRENİN FULL MAXLANMASIYLA AYNI ZAMANDA NUKELERDEDE SAGLAMLASIR DAHA SIK CRİTAL GOMERSİN Bİ DUSUN
Önce konu başlığına baktım.. Sonra konuyu açan kişiye...
Şaşırmadım (:
Nedeni de şu arkadaş str+spear+nuker çok güçlüdür diye başlık açmıştı (:
Ama şunu söyleyim harika fanteziler yaratıosun tebrik ederim
fantazi adamıyım boş konusmam sindi nasıl surekli crital ceken adam yaratıcam onu dusunuyom hit ratio için okçunu pasiveleri ve sword weya spear gibi critalli silah lazım yeni fantezilerimle gelicem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme