arkadaslar paraya kıydım g coins aldim sonra biraz forumu gezdim ama su yanıo dedıgınız kılıcın ısmıne bı turlu rastlayamadım. Adını solermısınz alıım hmn
kılıçlar yanmaz sen eline bir taş alarak kılıca element takarsın ^^
Special items kısmında enia, wincar, giston, bi tane de ca... bişey vr onlar element verir.. fiyatı arttıkça sworddaki görüntüsü güzelleşir en son olan sadece enia(buz) ve ates var.. onlarda sen kosarken arkadan iz bırakır.. ondan öncekisinde 4ü de var onlar da sadece kılıcta parlar arkada iz miz bırakmaz ilk 2side sadece massasive alınca parlar ^^
oyuna para verilirmi yahu pfff
Bilgiler icin tesekkurler sadece 10$ werdm ona wermesem baska yerede gıderdı o para
ama onlar paralı ..... ben normal oynıorm 22 lvl im....
yaw oyuna hiç kimse para vermezse adamlar nerden kazanıcak para? ^^
adamların emeğini taktir edersin verirsin 1 -2 kere ama abartmazsın ^^
Not: BEn hiç vermedim para adam gibi xD
allah allah adamların emeğini takdir etmek ayrı bisiy yahu 10 dolar yazık deilmi reel hayatta harca git gez toz. Ben 5 milyon buldummu kurusu kurusuna harcıorum 10 dolar verilirmi .Adama sorsalar ne aldın 10 dolarla Abi gold coin aldım bi kılıç varki sorma Parlıyo :)
yok yaw para varsa cok geliyosa verirsin.. bende olmustu bi ara ama gene oyuna veremedim :P arkadaslara her gün yemek ısmarlıyodum ^^
nese herkesin kendi taktiri abi.. para olmadımı tabi vermiycen.. okulda aç kalamam 2 item alıcam diye
Arkadaslar 10$ dan bahsediyosunuz okul zamanı tabı cebınızde oldumu fazla para. Ama su an tatıldeyım dısarı cıksam harcıycagm daha fazla. Zaten bunu tartısmanın alemı yok kımse benım harcamalarımı sorgulayamaz herkezın kendı takdırıdır.
senin verdigin parayı deil genel olarak tartısıyoruz senin verdigin paradan bizene.
zaten kimse sana verme yok etme demedi.. verirdim vermezdim dediler
ayrıca ben okul zamanı daha cok harcıyorum tatilde o kadar fazla olmuyo.. bi bu tatil arkadaslarla gittik otele orda harcadım cok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme