4 GB hafızası ile 1000 adet'e kadar mp3 yükleyebilirsiniz..
Wireless teknolojisi ile kablosuz internete girebilirsiniz..
Kulaklık ile dinlediğiniz müziğin Hİ-Fİ ses kalitesine ve yüksekliğine piyasadaki hiçbir telefon ile ulaşamazsınız.. Bunun garantisini veriyorum.....
TAKAS OLARAK NOKiA N ve E Series Telefonlar KABUL EDİLİR..
*** NOKIA N91 8 GB BLACK***
Gayet Temiz..stabil çalışmaktadır, herhangi bir sorunu yoktur...Çok Temiz Kullanılmıştır.. Telefonum KVK garantilidir.. Telefonun Arka kısımında Bulunan Nokia.com.AŞ tarafından Garanti Kapsamındadır. ibaresini size Ayrıca Resimde göstermek istedim.. Telefonun ORJİNAL kendi resimleridir.
Teknik yada Yazılımsal hiç bir Sorunu Söz konusu değildir...
FİYAT : 385 YTL
Yanında; - USB data kablosu - Şarj cihazı
8 GB hafızası ile 2000 adet'e kadar mp3 yükleyebilirsiniz..
Wireless teknolojisi ile kablosuz internete girebilirsiniz..
Kulaklık ile dinlediğiniz müziğin Hİ-Fİ ses kalitesine ve yüksekliğine piyasadaki hiçbir telefon ile ulaşamazsınız.. Bunun garantisini veriyorum.....
TAKAS OLARAK NOKiA N ve E Series Telefonlar KABUL EDİLİR..
[b]Nokia N80
Genel anlamda Çok temiz durumdadır.. imei'nin bulunduğu KISIMDA Nokia.kom.AŞ tarafından garanti kapsamındadır ibaeresi mevcuttur..
BUGUN GARANTİSİNİ NOKIA CLUP'A TEYİT ETTİRDİM 02.09.2009 KADAR GARANTISI DEVAM EDIYOR..!!
Rengi Siyah'dır. Aksesuar Olarak 2 GB Hafıza Kartı'da Hediyem...
Fiyat : 350 YTL
Yanında ;
* 2 gb HAFIZA KARTI * PC bağlantı Kablosu * Şarj aleti
***** NOKIA 7373 PINK *****
Nokia 7373 Cep Telefonu Tamamen Tasarım Harikası Olarak Benim Gözümde Özellikle Bayanların Vazgeçilmezi Ufak Boyutu Sayesinde.
Kolayca Taşıya bilirsiniz estetik Tasarım Harikası 7373 Tarızını Konuşturacak bir Cep Telefonu Kız Arkadaşınıza ,Sevgilinize yada Eşinize alacağınız en
Sempatik bi ürün Her zaman Yanında Olacak..
NOKIA 7373 Pembe Rengini Piyasada aramayın çünki Bulamassınız :) Ayrıca Çok Temiz Kullanılmış olup sıfır gibidir Ayrıca KVK Firması TARAFINDAN
Daha 13 ay GARANTISI BULUNMAKTADIR..NOKIA.KOM.A.Ş garantilidir, faturası mevcuttur, 520 YTL'ye alınmıştır...
Resimler ORJINAL TELEFONUN RESiMLERiDiR.
2 Mpx Kamerası ile Çektiğiniz resinlerin Kalitesine Siz bile inanamayacaksınız, Hafıza Kartı Sayesinde Dilediğiniz gibi Kullanabilirsiniz..Mp3 Player , ve Radio'su Bir Kaç özelliğidir..
Fiyatlar KONUSUNDA LÜTFEN NE OLUR SON NE OLUR ABİ YAP BİŞEYLER GİBİ ŞEYLER TEKLİF ETMEYİNİZ..!!!
DİKKAT...!!!!!
LÜTFEN TAKAS'TA PDA ELEKTRONİK EŞYA IVIR ZIVIR ARABA LASTİĞİ VS VS VS.... TEKLİF ETMEYİNİZZZ EWT YANLIŞ DUYMADINIZ PDA A L M I Y O R U M SON KARARINMI EWT SON KARARIM EMİNMİSİN E
WT..!!!!Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.