Aykut Hoca'nın Fenerbahce.org'da da bulunan açıklaması aynı şu şekilde:
"Rotasyon tabirinin modayla alakası yok. Trabzonspor karşılaşması önem arz ediyordu bunu söylüyorum ama bunla beraber 32 maç var ve bir şekilde telafi şansı var. Ancak PAOK maçının telafi şansı yok. Dolayısıyla Alex ve Stoch’u taze olarak ilerleyen dakikalar ve PAOK maçı için kenarda tuttuk. Rotasyon gibi süslü kelimeler kullanmaya gerek yok, sadece bazı oyuncuları taze tutmanın nendi vardı. Bugün böyle düşündük ama düşündüğümüz gibi de olmadı."
Benim görüşüm şu yönde:
Stoch şu an 4-3-3 oynamadığımız için, 4-4-2'de sol kanatta oynayacak bir futbolcu değil. Stoch solda ne adam kovalıyor ne geriye yeterli yardımı yapıyor. Santos zaten formsuz, 2. yarı tek başına kaldı sol kanatta adam. Cristian gibi bir adam varken Stoch sol kanatta oynayıp, çift forvet oynasaydık perişan ederlerdi bizi. 2. yarı zaten çok pozisyon buldular defansımızın yakın oynamaması ve yavaşlığı yüzünden.
Alex ise bu kadar fizik gücü yüksek ve tempolu bir takıma karşı şu halimizle hayatta oynayamaz. Ben hala anlayamıyorum bu Alex takıntısını milletteki. Ben de çok seviyorum Alex'i ama şu halimiz onu kaldıracak güçte değil maalesef.
Bugünkü kadro Cristian hariç bana göre yerindeydi ama oyuncuların performansı istediği gibi olmadı maalesef. Ayrıca Niang santrfor gibi oynadı, Semih ise onun destekleyicisi olarak oynadı ama tam tersi olması gerekiyordu. Çünkü Semih çok hareketli bir futbolcu değil, Niang'a nazaran.
Cristian yerine Türk ya da yabancı sağlam bir transfer şart. Transfer yapılmıyorsa da her türlü Topuz oynar orada, en kötü Selçuk. Adam hiç yoksa ileriye yönelik bir şeyler yapmaya çalışıyor. Cristian'ın yan pastan başka bir şey yaptığını görmedim.
Bunun dışında takımın hücumda yaratıcılık eksiği var, bunun üzerinde futbolcuların hepsinin ceza sahası dışında bulunmasının etkisi çok büyük. Kimsenin boşa koşu yaptığı yok. Bunları Aykut Hoca'nın çözmesi lazım.
Defansa da hızlı bir stoper şart. Bilica ve Lugano inanılmaz ağır oyuncular.
İlk çıkardığı kadro ile yorarım, 2. yarı Stoch ile şov yaparım diye düşündü Aykut hoca, saçma sapan goller yemeseydik doğru olanı yapmıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
İlk çıkardığı kadro ile yorarım, 2. yarı Stoch ile şov yaparım diye düşündü Aykut hoca, saçma sapan goller yemeseydik doğru olanı yapmıştı.
2'sini de oynatmaması, 4-4-2'ye göre, PAOK maçı olsun olmasın çok doğru karardı. 4-4-2'de ya da bizim normal oyun şablonumuzda Stoch sol kanat falan oynamaz, zaten oynamıyor adam bildiğin Alex'in yerinde oynuyor.
quote:
Aynen.Trabzon gerçekten şanslıydı o ne goller öyle..
quote:
Orijinalden alıntı: Eser.
quote:
Tamam ilk gol şanstı ama Yattara'nın golü çok estetik ve güzeldi 3. Gole ise söylenecek bir şey bulamıyorum böyle bir eşleşme olamaz duran topta tek kelimeyle rezalet
quote:
Orijinalden alıntı: margornn
quote:
quote:
Tamam ilk gol şanstı ama Yattara'nın golü çok estetik ve güzeldi 3. Gole ise söylenecek bir şey bulamıyorum böyle bir eşleşme olamaz duran topta tek kelimeyle rezalet
2. gol ne yazık ki Mert'in tecrübe eksikliğinden kaynaklanan bir goldü. Ama güveniyorum Mert'e, çok iyi kaleci olucak bence.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: margornn
quote:
quote:
2. gol ne yazık ki Mert'in tecrübe eksikliğinden kaynaklanan bir goldü. Ama güveniyorum Mert'e, çok iyi kaleci olucak bence.
Bence de renktaş. Yetenek var, doğru kullanırsa yapar bu işi. Ayrıca Onur ne haşin bakıyor yav. Maşallah o da çok iyi kaleci. Gene kaleci sıkıntımız olmayacak Türkiye olarak anlaşılan.
Ayrıca Alex Paok maçında 11 başlar gibime geliyor. Gördük ki çok korkulacak bir takım değil PAOK. Çok hızlı da değiller, afallayacağımızı sanmıyorum Kadıköy'de. Zaten biraz takımın top oynadığını fark ederse taraftar da coşar. Ben turu geçememe ihtimalimizi yüksek görüyorum ama belli olmaz. İnşallah yanılırım.
PAOK maçında şöyle bir kadro görebiliriz:
------------ Volkan
Gönül - Lugano - Bilica - Santos
Topuz - Cristian - Emre - Stoch
----------- Alex
----------- Niang
Cristian'ın oynamaması için dua ediyorum ama oynatır Aykut Hoca büyük ihtimal.
Galatasaray oynar oynar oynar.Fenerbahçe arada sırada gelir bir vurur gol olur.Bugün tam tersi oldu.
Ne biçim saçma sapan goller yedik ya akıl almaz gerçekten. Kadroyu görünce Aykut hocaya helal dedim, Alexi kesmiş çift forvetle çıkmış sahaya. Bu abuk subuk golleri yemeseydik be
quote:
Orijinalden alıntı: mudeb
Ne biçim saçma sapan goller yedik ya akıl almaz gerçekten. Kadroyu görünce Aykut hocaya helal dedim, Alexi kesmiş çift forvetle çıkmış sahaya. Bu abuk subuk golleri yemeseydik be
Aynen. Defansif olarak çok kötüyüz. Bu Santos böyle oynayacaksa gitsin Bank Asya'ya. Adam teknik meknik de arkadaş, bu sene berbat başladı. 2 adım atacak hali yok.
1 ay sonra stoch ya alex in yerinde oynamak zorunda yada dia nın başka bir yolu yok.madem sol kanat oyuncusu degil, oralara yazmayın arkadaşı bence. oraya sol kanat oynayan biri gelecek çok tanıdık, ve hiç ordan ayrılmayacak. sonra stoch artık nerde oynar bilemiycem.
Valla ben dünkü feneri beğendim yani aykut kocamanı beğendim,yorumcular tv de kuduruyor alex alex alex diye,tamam ama alex var senelerdir elimize ne geçmiş?Alex gelmiş kaç yaşına bu sene sonu büyük ihtimal gidecek,sistemi oturtursak süper olur,dün kendi kalemize sallamayıp 2 golü hemen yemeseydik sonuç farklı olabilirdi,ve ligin en formda ekibiyle oynadık.
quote:
Orijinalden alıntı: Sendromkaan
quote:
Orijinalden alıntı: mudeb
Aynen. Defansif olarak çok kötüyüz. Bu Santos böyle oynayacaksa gitsin Bank Asya'ya. Adam teknik meknik de arkadaş, bu sene berbat başladı. 2 adım atacak hali yok.
Yattaranın golünde hem ofsaytı bozan hem de yattarayı tutamayan santosdu. O gol de amatörceydi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme