Selam beyler. Maçtan sonra telefondan girdim foruma, yazılacak çok şey vardı ama yazamadım. Maçla ilgili en önemli konulardan biri Stoch'un performansıydı, bana göre. İki hafta öncesine dönecek olursak, ilk defa ilk onbirde maça başlayan Stoch, İ.B.B maçında ortalamanın üzerinde bir oyun sergiledi, hatta "takımın en iyisi" desek abartı olmaz sanırım. Maçtan sonra Fenerbahçelilerin neredeyse yüzde doksanı Stoch'un bir sonraki maçta ilk onbir başlayacağından emindi. Çünkü daha önce "formsuz, antrenmanlarda böyle böyle yapmış" denen Stoch bu söylenenlerin hepsini yalanlarcasına futbolunu oynadı ve maçı bir gol bir asist ile tamamladı. Bugünkü maçta da herkes Stoch'un tekrar ilk onbire girmesini beklerken Özer ve Caner ilk onbirde maça başladı. Özer'in attığı çok güzel bir gol olabilir, kabul. Ama bu Stoch'un geçen maç oynadığı oyunla ilk onbirde başlaması gerektiği gerçeğini değiştirmez. Zira Aykut Kocaman'ın bile maç öncesi Özer'den böyle bir şey beklediğini sanmıyorum. Dakika 60'lara yakınken Stoch oyuna alındı. Kaçırdığı gole kadar gayet iyi oynadı. Ama o golü kaçırdıktan sonra "Telafi etmeliyim" düşüncesiyle oynamaya başlayınca bir takım hatalar yaptı. Her oyuncunun başına gelebilecek bir durumu bu kadar fazla abartmanın anlamı olmadığını düşünüyorum. Guiza gibi bir forvete üç yıl evet tam üç yıl tahammül ettikten sonra bir gol kaçırdı diye Stoch gibi bir yeteneğe "Sözleşmesini iptal edelim!" demek saçmalıktan başka bir şey değil. Buradan bütün Fenerbahçelileri sakin olmaya davet ediyorum. Öyle.
Sonuna kadar katiliyorum eklemek istedigim bir sey var.
Sen gecen hafta 1 gol 1 asist yapmissin ve herkes 11 de olmana garanti bakiyor.Sonra bir bakmissin yerinde caner var ozer var(tam yerinde sayilmasada) çok morali bozulmuştur kacirmasinda onunda etkisi vardir
Sorun şu ki Caner'in kaçırdığı pozisyon dillendirilmezken sırf Stoch kaçırdı diye bu kadar olay oluyor. Sorun Stoch düşmanlığı.