Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar Robinhood nihayet bağlanabildim kaçırdığım konuları okuyordum .Dahada çalıştıramadınmı çok ilginç servise bir sor istersen
  • İyi akşamlar arkadaşlar..
    Stilo17 çocuklar için çok geçmiş olsun.. Kabul ederseniz çocuklar için küçük bir kaç tavsiyem olacak
    Özellikle hasta oldukları zamanlarda;

1-Beslenmelerine dikkat edin, sevmedikleri yemekleri zorla yedirmeyin mümkünse hafif ama zengin gıdaları (meyve-sebze, süt ürünleri vs.) tercih edin

2-Bol bol su içirin (Bildiğimiz SU çay,çorba falan değil) Özellikle solunum yolları hastalıklarında; ateş, öksürük gibi şikayetlerinde çok önemli.. Öksürdükçe boğazları tahriş oluyor, tahriş oldukça daha çok öksürüyorlar.. Çözüm, boğazlarını nemli, ıslak tutmak yani öksürük geldikçe bir yudum su içirin..

3-Yatak odalarını mutlaka nemlendirin Özellikle kaloriferli evlerde kaloriferin üzerine her akşam ıslak bir havlu falan koyun, fazlada abartmayın solunum sıkıntısı yapar..

4-Özellikle boğazlarına dokunacak yiyecek içeceklerden uzak tutun (Kola vb. asitli içecekler, çay-kahve, acılı-baharatlı yemekler vs)

5-Aburcubur yedirmeyin (Özellikle cips vb.)

6-İlaçlarını aksatmadan, saatinde verin. Kesinlikle bitene kadar kullanın "Artık iyileşti daha fazla ilaç vermeyim, zararı olur" diye düşünmeyin Tedavi yarım kalırsa tekrarlama riski daha yüksek olur..

7-Doktora danışmadan kesinlikle ilaç (özellikle Antibiyotik) vermeyin (Basit ateşdüşürücü vs verebilirsiniz, anneleri bilir zaten)

8-Bu tip hastalıklarda 37-37.5-38 derece civarında ateş olabilir, telaş etmeyin, ilaçlarını verin.. Ateş 38 derecenin üzerine çıkarsa ılık duş aldırın veya soğuk kompres yapın

9-Çocuklar hava değişimine çok daha duyarlı olur Seyahatlerinizde çok daha dikkatli olun..

10-Çocukların fazla koşturup terlemesine müsade etmeyin yada terlerse çamaşırlarını mutlaka değiştirin..

11-Yatmadan mutlaka burunlarını temizleyin (Çok küçükse "Serum Fizyolojik" denen damlalarla açabilirsiniz) Burun tıkanınca uykuda ağzından nefes almaya başlıyor, boğazı tahriş oluyor. (Bkz. madde 2)

12-Boğazlarını yumuşak tutacak içecekler içirin, Bitki Çayları (özellikle ıhlamur, adaçayı, papatya) süper olur..

Sizin aklınıza gelen veya sormak istediğiniz herhangi birşey olursa memnuniyetle cevap veririm
    Sonuçta burası Stiloseverlerin hayatı paylaştıkları bi forum.. Sadece Stilo konuştukları bir yer değil..

Saygılar..

Stilo17 iyi yolculuklar, iyi tatiller..
    (Aman dikkatli ol, yavaş yavaş git gel.. Sürat hem risk yaratır, hemde arabana ve cebine--benzin 3.2 milyon-- zarar verir.. )

• ağzına bilgine sağlık doktorum, benim çocuğum yok ama yinede teşekkür ederim faydalı bilgiler paylaşmışsın, hayata dair ne varsa burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 24 Ocak 2008; 19:11:56 >
  • Bu fotoğrafın önden görüntüsünü daha önceki sayfalarda yayınlamıştım buda 2008 stilonun arkadan görüntüsü kasada fazla değişiklik yok bir kaç aksesuar eklenmiş değiştirilmiş ( bu 1.8 sport modeli ) egsozlar ve krom bagaj kapı çıtası hoş olmuş.ön resmini bir daha koyayım bari,

favori tamponum;

yeni vites seçeneği:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 24 Ocak 2008; 20:13:06 >

• Öndeki sisler bence hiç olmamış.. Arkadaki sisleride 2005'te plakanın yanından kaldırmışlardı tekrar aynı yere koymuşlar..

Mavi olanda yeni kasa mı? Üzerinde eski logo duruyo..

Ben en çok gri olanı beğendim.. Tampon ve kromajlar süper olmuş

• kırmızı ile en alttaki gri 2008 ve içi görünen, kırmızı ile grinin tamponları aynı fakat gride ön sisler yok. belki kırmızıda kare sis kullanılsa daha hoş olurdu.
  • nerdesin gendarme bir göründün bir kayboldun ?
  • Arkadaşlar CD çaları olanlar şu linke bir göz atabilirler..
    Bir sürü test ve ayar resmi var

http://www.clubestilo.com.br/2007/05/07/conhecendo-as-funcoes-do-radio/
  • Dikkat Dikkat.. Kayıp bir "gendarme" aranıyor..

Görenlerin stiloseverlik namına haber vermesi rica olunur..
  • @ ROBINHOOD
    Gendarme bence kesin "Ben yokken bakalım kimler arayıp soruyo" diye saklanıyo..
  • bu iyiydi yoksa bulanacağı yok
  • teşekkürler doktor bu ayarlar güzel, cd çaları bir çalıştırsam bende uygulayacağım.Artık benimkide orjinal CD li
  • Arkadaşlar merak edenlere Stilonun ses sistemi kullanım kitapçığı.. Ama maalesef Türkçe veya ingilizce değil (italyanca olabilir anlayamadım ben )
    Ama inceleyince birşeyler çıkıyo
    (Ortadaki zımbırtıyı tıklayın pdf olarak görüntüleniyor)

http://www.clubestilo.com.br/2007/05/09/manual-do-som-do-fiat-stilo/

• quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

teşekkürler doktor bu ayarlar güzel, cd çaları bir çalıştırsam bende uygulayacağım.Artık benimkide orjinal CD li

Rica ederim.. İnşallah istediğin gibi olur..
  • sağolasın,
  • @ utkucay arkadaşım buyur sana club stilo'dan istediğin bütün veriler..

stilo-club.com
    stilo-club.com
    http://stilo-club.com/viewtopic.php?t=6833

(Hatırlatıyım orada bütün versiyonlar var ama Türkiye'ye sadece 2003-2005 1.6 Active ve Dynamic versiyonu, 2006 sadece 1.4 Actuel versiyonu geldi..)
    Dizelleri (1.9 JTD) bilmiyorum:(

• @ ROBINHOOD

Bu akşam köyün iki delisi var.. Biri sen, biri ben..

Nerde bu millet yavvv
  • benimki 2004 ama actuel ve dizel olarakda 2003 ve 2004 ünü görmüştüm

quote:

Orjinalden alıntı: nrglife
    @ utkucay arkadaşım buyur sana club stilo'dan istediğin bütün veriler..
    stilo-club.com
    stilo-club.com
    http://stilo-club.com/viewtopic.php?t=6833

(Hatırlatıyım orada bütün versiyonlar var ama Türkiye'ye sadece 2003-2005 1.6 Active ve Dynamic versiyonu, 2006 sadece 1.4 Actuel versiyonu geldi..)
    Dizelleri (1.9 JTD) bilmiyorum:(

• Arkadaşlar buyrun Stilo'nun bütün özellikleri.. Hemde resimli

http://www.stiloclub.nl/ Site açılınca sol taraftaki menüde en üstte "uitvoeringen" 'e tıklayın.. ok?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

benimki 2004 ama actuel ve dizel olarakda 2003 ve 2004 ünü görmüştüm

Dostum nasıl "actuel" ?

2003-2005 arası Dynamic ve Active 2006'da sadece "Actuel" olarak birleştirilmedi mi..??? Ben mi yanlış biliyorum

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.