Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (606. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.804.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 604605606607608
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara için cevap veriyorum :) bence nisan başında çıkar. hatta şimdi de çıkarabilirsin.
  • SELAM MİLLET NİHAYET STİLİMİ ALDIĞIMI DÜN BELİRTMİŞTİM.
    GÖSTERGE EKRANIMIN GİDİP GELMESİ İLE İLGİLİ BİR SORUNUM VARDI ONU İÇİN STİLOMU 4 MARTTA SERVİSE BIRAKTIM İKİ GÜN KALSIN BU ARA ELEKTRONİK BÖLÜMÜ YOĞUN DEDİLER TAMAM DEDİM BIRAKTIM. 2.GÜN SONRA KENDİM GİTTİM BENİ ARAMAMIŞLARDI. İŞLEMİN UZUN SÜREBİLECEĞİ ŞU AN YOĞUNLUKTAN TAM OLARAK ARACIN ÜZERİNDE DURAMADIKLARINI BELİRTTİLER. GÖSTERGE EKRANININ GİDİP GELMESİ İLE İLGİLİ KOMPLE ELEKTRONİK AKSAMA BAKACAKLARINI SÖYLEDİLER.
    BEN ISRARLA BU EKRANIN ARADA BİR ANLIK GİDİP GELDİĞİNİ GÖSTERGENİN KENDİNDE Bİ TEMASSIZLIK OLABİLECEĞİNİ BU İŞLEMİN BU KADAR UZUN OLMAYACAĞINI ANLATTIM.
    ONLARDA ISRARLA BANA ELEKTRİK SİSTEMİNE BAKACAKLARINI SÖYLEDİLER. SADECE O YÖNLE BAKAMAZLARMIŞ OLAYA. BENDE EN AZINDAN İLK BAŞTA GÖSTERGE EKRANINI ARAŞTRMALARINI ISRARLA SÖYLEDİM NEYSE AYRILDIM.
    TAM BİR HAFTA SONRA TEKRAR BEN ARADIM HALA ARIZAYI ARAŞTIRDIKLARINI BELİRTTİLER. İKİ DAK SONRADA TEL GELDİ ARIZANIN GÖSTERGEDE OLDUĞUNU SÖYLEDİLER . DEĞİŞMESİNİ İSTERMİSİNİZ DEDİLER.950 LİRA DEYİNCE TABİKİ HAYIR DEDİM SONRADA BANA ARACIN KOMPLE ELEKTİRİK SİSTEMİNDE ARAŞTIRMA YAPTIKLARINI BUNUN ÜCRETİ İÇİNDE TAM TAMINA 300 LİRA PARA ÇIKARDILAR İNDİRİMLE FALAN 240-250 GİBİ BİR RAKAM SÖYLEDİLER VE BU SADECE ARIZA TESPİT İÇİN ÇOK SİNİRLENDİM.BANA BAŞTAN BUNUN HAKKINDA NİYE BİLGİ VERMEDİKLERİNİ VE BENİM ISRARLA ÜZERİNDE DURDUĞUM ÖNCE GÖSTERGE ARAŞTIRILSIN DEMEME RAĞMEN TÜM ELEKTİRİK SİSTEMİNİ KONTROL ETTİKLERİNİ VE TABİKİDE ELEKTRİK SİSTEMİNDE HİÇ BİR PROBLEM ÇIKMADI. BU ÜCRETİ ÖDEMEYİ KABUL ETMEDİĞİMİ SÖYLEDİM. HEMEN FİAT ÇAĞRI MERKEZİNİ ARAYARAK ANLATTIM HERŞEYİ.
    İKİ GÜN SONRA YANİ DÜN SERVİSE GİTTİĞİMDE ÇOK İYİ AĞIRLADIM. MÜŞTERİ HİZMETLERİ SORUMLUSU BAYAN SERVİS OLARAK KENDİLERİNDE HATA OLDUĞUNU İLETİŞİMSİZLİKTEN SORUNUN KAYNAKLANDIĞINI BUNU DÜZELTİP BENİM SERVİSTEN MUTLU BİR ŞEKİLDE AYRILMAMI SAĞLAYACAKLARINI BELİRTTİLER.
    NEYSE SONUÇ OLARAK GÖSTERGENİN TAMİRİNİN MÜMKÜN OLDUĞUNU SERVİS OLARAK GÖSTERGE TAMİRİ YAPAMADIKLARINI BUNA YETKİLERİ OLMADIKLARINI İSTANBULDA BİR YERE GÖNDEREBİLCEKLERİNİ SÖYLEDİLER. BENDE ARACIMIN ŞU AN BANA LAZIM OLDUĞUNU DAHA SONRA BIRAKABİLECEĞİMİ SÖYLEDİM.
    286 LİRA FATURA ÖDEDİM. 200LİRASI BOYA İÇİN SAĞ ARKA ÇAMURLUK VE SAĞ ARKA KAPI DAHA ÖNCE SÜRTMÜŞTÜM RESİMLERİNİ EKLEDİM. 250LİRALIK ELEKTRONİK AKSAM ARAŞTIRMASINIDA 86 LİRAYA DÜŞÜRDÜLER.
    DURUM BUNDAN İBARET. ÇOK SIKILDIM 1 HAFTA ANLACAĞINIZ.
    NEYSE GÖKAY SENDE ALMIŞSINDIR UMARIM ARABAYI.
    BOYA OLDUKTAN SONRAKİ RESİMLERİDE EKLERİM Bİ ARA..

STILO FOREVER :)

STILO FOREVER :)

• halil2202,
    gerçekten içine düştüğün bu zor duruma çok üzüldüm.
    Allah kolaylık versin öyle bir servise gitmek zorunda olduğun için.

Sen çekiyorsun mecburen umarım başka arkadaşlar bulundukları illerde böylesine denk gelmezler.

Canını sıkma herşey hallolur, istersen bu işten anlayan servis harici yerleri bir araştır.

hiç değilse arıza tespitine o kadar para vermezsin.
  • arkadaşlar; aracım 32000 de 40000 km bakımını servise götürmeyi amaçlıyordum ancak GP forumunda br arkadaşın 60000 bakım faturasını gördüm,
    parça fiyatı 218 tl
    işçilik 217 tl

kdv dahil 514 tl

SONUÇ periyodik bakım için servise gitme olayı bende bitmiştir.
  • halil
    burada kabul edilemez bir durum var..
    bütün elektrik sistemini test etmek 300 tl olur mu ?
    nasıl bir ekipman kullanmışlar,nasıl bir sarf malzemesi harcamışlar,
    ne kadar işçilik zamanı harcamışlar ki böylesine bir ücret çıkarıyorlar..
    insaf yahu, nedir bu ya ? bunun açıklamasını istemedin mi servis müdüründen ?
    nasıl oluyorda önce 300, sonra 250 tl'lik arıza tespit ücreti birdenbire 65 tl'ye düşüyor..
    tüm bu yaşadıkların için bir kez daha şikayet et,şikayetini sonuç alıncaya kadar tekrarla..
  • teşekkürler zanaks ..

bu insanlar niye yukarıdan birilerini arayınca duruluyorlar...

geçmiş olsun halil2202 ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilk_araba_stilo

teşekkürler zanaks ..
    bu insanlar niye yukarıdan birilerini arayınca duruluyorlar...
    geçmiş olsun halil2202 ....

çünkü müşteri odaklı hizmet vermiyorlar..
    müşteriye yolunacak kaz gözü ile bakıyorlar..
    tüccar zihniyeti ile para kazanmaya çalıştıkları için
    insanları servisten soğutuyorlar,sonra da kötü giden
    işlerin acısını çıkarmak istercesine utanmadan,sıkılmadan
    kendilerince kıstırdıklarını düşündüklerine tuzlu faturalar çıkarıp
    temsil ettikleri firmanın imajını yerle bir etmeye devam ediyorlar..

düzeltme:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 13 Mart 2009; 22:25:01 >
  • gamma
    aramıza hoşgeldin..
    geçmiş olsun..
    sorunun mehmet_86 arkadaşımızın
    yazdığı şekilde çözülebilir..
  • Sana tekrar geçmiş olsun Halilim,
    Keşke arıza arama için hiç ücret ödemeseydin sana demiştim ödeme diye,
    Bu gerçekten kabul edilemez bir durum. Müşteri Hizmetlerinden geri dönmediler mi?
    Parayı vermediysen kesinlikle kabul etme Halilim,
    öyle şey mi olur ya arızayı bulamamışlar ki işin doğrusu.........
    sadece tahmin ile iş yapıyorlar,
    Ya sen göstergeyi değiştirin deyip daha sonrada arıza oradan çıkmayınca
    senin arıza arama ücretini geri vereceklermiymiş ????????
    Lanet olsun bu kafa yapısında olan servis elemanlarına
  • çok istediğim ama yüksek fiyatı nedeniyle sahip olamadığım
    ışığa duyarlı otomatik kararan dikiz aynasının çalışma prensibi..

http://www.obitet.gazi.edu.tr/Videolar/video/kararanayna.htm
  • Burası Türkiye...

Maalesef bu ülkede işini hakkıyla dürüstçe yapan insan sayısı bir elin 5 parmağından az... Herkes birbirini düdüklemek için fırsat kolluyor... Türk insanının yapısında var bu maalesef... Okumuşunda da aynı okumamışında da...

Şöyle geçip tv karşısına bbc,cnn haberlerini, günlük programlarını izleyince insanlığımdan utanıyorum... Adamlar da kalite ve insana insan olduğu için verilen değer hat safhada bizde ise insan yolunacak kaz durumunda...

Daha bugün ineklerin sağıldığı bir süt rafinerisini gösterdiler... Abartısız benim evimden temiz... İneklere klasik müzik dinletiyorlar ve tamamen ağrısız acısız olarak normalden 2 katı daha verimli süt elde ediyorlar hayvanlardan... Yine bunun peşinden de Almanyadaki bir sebze halini gösterdi...Hal hal değil uzay istasyonu... Adamlarda her kasadaki ürün ayrı tıbbi testlere tabi... Her kasa ürün tek tek inceleniyor ve insan sağlığını tehdit edecek en ufak bir kimyasal madde tespit edilirse veya olması gereken besin değerinin altında bir değerle karşılaşılırsa ürün derhal imha ediliyor... Peki nasıl imha ediliyor? Çöpe veya denize dersiniz dimi bir Türk olarak hayır adamlar gübre yapımı için başka bir fabrikaya gönderiyorlar...Geri dönüşüm denen bişey icat etmişler,o ne demekse

Neyse konu aldı başını gitti... Demem o ki biz adam olamayız arkadaş... Soluduğumuz havayla, yediğimiz onlarca kimyasal içeren gıdayla, günlük yaşadığımız strsle zaten çok fazla ömrümüz olacağı da yok ya işte... Yeni nesiller için üzülüyorum...

Neyse oysaki herkesin bi stili olsa dünya daha yaşanılası bir yer olur Konuyu mesaj içerikli direkt tribüne hitap eden iki laf ile bitirelim dimi

Selam...

• gendarme ne oldu paçalıklar ?
    Senin paçalık işi cauchyhua'nın kolçak işine benzeyecek galiba dostum
    Bu arada Hasan megane aldı görünmez oldu ortalıkda ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofi

Burası Türkiye.................................................
    ....................................................................
    Neyse oysaki herkesin bi stili olsa dünya daha yaşanılası bir yer olur Konuyu mesaj içerikli direkt tribüne hitap eden iki laf ile bitirelim dimi

Selam...

not: buraya neden'' teşekkür et'' butonunu eklemiyorlar anlamıyorum..

• halil2202 geçmiş olsun.Demek ki servislerdeki işlemleri çok iyi takip etmek gerekiyor.Bende kapı kilidini yaptırmak için gittiğimde adam kapı döşemesinin plastik kısmını kırmış sağolsun.Bunu dönüş yolunda farkettim,bununla da kalmamış kapı döşemesini tam olarak yerine oturtmamıştı.Ben yukardan vurarak oturttum.
    Stilo kapı kilidini(motoruyla beraber)değiştiren olmamıştır aranızda.Actual modelin kilidi 165 tl.Diğer bir modelden bahsetti servis 225 tl.Benim araçta 225 lik kilidin özelliği yokmuş.Bu kilitlemede de modele göre farklılık mı olurmuş?Saçma geldi bana.Kilitlemede bile opsiyon var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

gendarme ne oldu paçalıklar ?
    Senin paçalık işi cauchyhua'nın kolçak işine benzeyecek galiba dostum
    Bu arada Hasan megane aldı görünmez oldu ortalıkda ???

hiç sorma..
    klipsilerin ölçüsünü çıkarıp, kesip u şeklini verdim ama malzeme o boyutta çok sert
    (çelik çember) olduğu için , içe dönük paçalıklara batan tırnakları yapamıyorum..
    orijinallerin formu bir seferde kalıpta yapıldığı için,elde o formu vermek çok zor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofi

Burası Türkiye...

Selam...

• İyi akşamlar. Sanırım bu servislerden herkes mağdur. Bende Balıkesir Karahallılardan hiç memnun kalmamıştım. 60 bin bakımında balatalar değişirken arka ellerinde yokmuş sırf onun yüzünden birgün kaldı ve ertesi gün faturada arka balata değişimi için 60 bin bakım işçiliğinden ayrı olarak 40-50 gibi bi işçilik yazmışlar. Ozaman ön neden yok dedim doğru düzgün cevap veremediler baya söylendim çıktım.

Ben şöyle bir şey düşündüm servis dışında herkes kendi bulunduğu illerde bugüne kadar hangi ustalara araçlarını götürdüklerini, ne yapıldığını ve nasıl sonuç aldıklarını belirtecekleri bir bölüm oluşturabilirsek sanırım servislere bir alternatif oluşturabiliriz.
  • evet arkadaşlar servisler bu konuda gerçekten çok yetersiz mesela Bursa'da eğitim için bulundurdukları stilo
    2400 motorluk abarth modeli ???
    ne alaka değil mi ...
    Türkiye'de toplam 3 adet var abarth, zaten biri eğitim aracı geriye 2 adet kalıyor.
    normal stilolar için adamlar abarthda eğitim alıyorlar yani
  • İnşallah oda olacak dostum ümidini yitirme
    hemde aynı renk

quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

çok istediğim ama yüksek fiyatı nedeniyle sahip olamadığım
    ışığa duyarlı otomatik kararan dikiz aynasının çalışma prensibi..

http://www.obitet.gazi.edu.tr/Videolar/video/kararanayna.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: rieman
    Ben şöyle bir şey düşündüm servis dışında herkes kendi bulunduğu illerde bugüne kadar hangi ustalara araçlarını götürdüklerini, ne yapıldığını ve nasıl sonuç aldıklarını belirtecekleri bir bölüm oluşturabilirsek sanırım servislere bir alternatif oluşturabiliriz.

Fiat başlığında böyle bir bölüm var zaten..

http://forum.donanimhaber.com/m_28801137/tm.htm

hatta ''servise gitmeyenler'' ve ''servisten çıkmayanlar'' konuları da var..

• 
Sayfa: önceki 604605606607608
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.