hoşgeldin İlyas kardeşim, kusura bakma ben yeni gördüm mesajını. Aracı yeni almışsın gibi görünüyor hayırdır niye satıyorsun ?
ben niye yazıyorum -bıraktığınız yerden okuyun- diye ?? bugün söylemesem haberin yoktu..
yok abi zaten okuya okuya gidiyorum ama nasıl olduysa gözümden kaçırmışım. Arkadaş birde benim için far yıkamaları çekmiş
Tekrar selam herkese.
Abi beni de özendirdiniz ya. Bende en kısa zamanda araştırmaya başlıyayım şu paçalıklardan.
ilk_araba_stilo, bence senin slogan "En güzel stil benim! Niye? Çünkü BENİM" olmalı. En azından şimdilik.
Bende stilo alma aşamasındayım hala araştırıyorum fakat kafama takılan birşey var aracın neden 2008-2009 modeli yok? Fiat neden artık üretmiyo bu aracı? Bilmediğim bi sorunumu var? Sizlerin bu sebep konusundaki yorumları ne?
Hoşgeldin DangerTuRK, problemi olduğundan değil. FIAT böyle bir kapatır bir açar. Ama 2008 ve 2009 model stilolar var buda sayfanın öncesini takip etmediğini gösteriyor fakat Tr ye gelmiyor sadece ama Brezilya ve Arjantin'da satışlar devam ediyor.
quote:
Orjinalden alıntı: esm Tekrar selam herkese. Abi beni de özendirdiniz ya. Bende en kısa zamanda araştırmaya başlıyayım şu paçalıklardan.
valla stilosunu düşünen almalı esm, Çünkü arka tekerlerden arka cama çok çamur sıçratıp kirletiyor. tabi bunun yanın da önden gelen taşlarda boyaya ve kaportaya zararlar veriyor.
Haklısın vallaha. Özellikle arka kısım arka camı aynen akapatıyo çamurdan. Ön kısımda bana denk gelmedi henüz çok şükür.
ben bu mesajı niye görmedim hiç...
quote:
Orjinalden alıntı: ROBINHOOD
quote:
Orjinalden alıntı: ilyasdidim
iyi günler arkadaşlar yeni kayıt oldum 2004 5 kapı fiat stilom var satılık sahibindende 10943316 ayrıca ÖN LOGO İPTALİ yapılır kendim tarafından benim araca bakın beğenirseniz orjinalinden farksızdır orjinali 150 euro
robinhood kardeş far yıkama senin için
hoşgeldin İlyas kardeşim, kusura bakma ben yeni gördüm mesajını. Aracı yeni almışsın gibi görünüyor hayırdır niye satıyorsun ?
quote:
Orjinalden alıntı: halil2202
ben bu mesajı niye görmedim hiç...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ilyasdidim
iyi günler arkadaşlar yeni kayıt oldum 2004 5 kapı fiat stilom var satılık sahibindende 10943316 ayrıca ÖN LOGO İPTALİ yapılır kendim tarafından benim araca bakın beğenirseniz orjinalinden farksızdır orjinali 150 euro
robinhood kardeş far yıkama senin için
tek görmeyen ben değilmişim demek ki var bunda bir iş...
quote:
Mali, boyayı neden attırıyorsun ? ekleme yerleri belli olmasın diyemi ? ben boyatırsam sisleri taktıktan sonra yine gövde rengi boyatmayı düşünürüm.
abi boyayı attrımazsan dediğin gibi ek yerleri çok belli oluyor plastikçide iş bittikten sonra boyacı macunla dolduruo oraları astar atıp boya atıo boylece kapanmıs oluyor istedğin renge boyatrısın ;)
quote:
Orjinalden alıntı: ilk_araba_stilo
ŞİKAYETÇİYİM ARKADAŞ.
BEN STİLOMU ALDIKTAN 20 GÜN SONRA ALDIĞIM YERE (ANKARA-NEZİROĞLU 2.EL) DYNAMİC GELDİ. AMA GEÇ KALDI. BEN STİLOMU ALMIŞTIM.
ŞİMDİ BU 3 KAPILI DYNAMİCLERİ GÖRDÜKÇE AHHHHH ÇEKİYORUM.
YAHU, MEMURUZ BE! AMA ŞU KREDİM BİR BİTSİN. AYNEN 3KAPI DYANMİC İLE DEĞİŞTİRECEM STİLOMU.
ŞİKAYETİM VAR DÜNYAYA ARKADAŞ.
OFFFFFFF BE!
bu arada tüm yeni arkadaşlara selamlar.
alırsın abi inşallah sende bir gün ha 3k ha 5 k ne fark eder stil olsun çamurdan olsun !!
quote:
Orjinalden alıntı: sleepwalker610
quote:
Mali, boyayı neden attırıyorsun ? ekleme yerleri belli olmasın diyemi ? ben boyatırsam sisleri taktıktan sonra yine gövde rengi boyatmayı düşünürüm.
abi boyayı attrımazsan dediğin gibi ek yerleri çok belli oluyor plastikçide iş bittikten sonra boyacı macunla dolduruo oraları astar atıp boya atıo boylece kapanmıs oluyor istedğin renge boyatrısın ;)
Anladım Mali sağol. peki orjinal gibi duruyor mu yoksa sonradan yapıldığı belli oluyor mu?
tamamen orjinal gibi durmuyor abi. çok dikkatli bakınca hataları belli oluyor
arkadaşlar merhaba çok üzgünüm dün gece 03 sıralarında stilime arkadan honda cıvık arac çarpmış kasko da yok tampon bagaj kapağı ve tampon arkasında bir iki bişey değişecek kaç para tutar ne olur bi fikriniz varmı içim gitti ya gitti arabanın orjinalliği
Öncelikle herkese selamlar ve iyigeceler.
Geçmiş olsun g.guner75. Allah can sağlığı versin. Fiyat konusunda benden tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır sanırım. Çarpmış demişsin. Stil başkasındamıydı?
quote:
Orjinalden alıntı: g.guner75
arkadaşlar merhaba çok üzgünüm dün gece 03 sıralarında stilime arkadan honda cıvık arac çarpmış kasko da yok tampon bagaj kapağı ve tampon arkasında bir iki bişey değişecek kaç para tutar ne olur bi fikriniz varmı içim gitti ya gitti arabanın orjinalliği
Çok geçmiş olsun arkadaşım, bilirim o durumu ama hiç canını sıkma, eskisi gibi olur hiç üzülme orjinalliğinede birşey olmaz. sis farı: 60 tl arka stop: 166 tl bagaj kapağı: 850 tl civarı arka tampon: 466
Merhaba arkadaşlar Tavanı açılabilir bi stilo bakıyorum Donanımı iyi olmasını tercih ederim Donanım versıyonlarını pek bilemiyorum ama bu aracın dolusu cok iyi duruyor. Aslında vw polo dusunuyordum ama bu araclarda cok hoşuma gitti. Tavanı acılırsada cok iyi olur.Km si düşük olursada sanırım daha az sorun cıkartır Max. 18.000 TL bütçem var.
Birde ben genelde hep alman arabaları kullandığım için sağlamlıgına ve güvenine çok alıştım. Stilolar nasıldır
''merak etme Almanlardan daha sağlamdır'' dersem gülme çünkü öyle. özellikle FIATın bu otomobilleri. ben frensiz olarak 65 km hızla öndeki araca vurdum benim hasar şasenin arkasına ne geçti nede şasede bir problem oldu.
quote:
Orjinalden alıntı: espirtlotus
Merhaba arkadaşlar Tavanı açılabilir bi stilo bakıyorum Donanımı iyi olmasını tercih ederim Donanım versıyonlarını pek bilemiyorum ama bu aracın dolusu cok iyi duruyor. Aslında vw polo dusunuyordum ama bu araclarda cok hoşuma gitti. Tavanı acılırsada cok iyi olur.Km si düşük olursada sanırım daha az sorun cıkartır Max. 18.000 TL bütçem var.
Birde ben genelde hep alman arabaları kullandığım için sağlamlıgına ve güvenine çok alıştım. Stilolar nasıldır
hoşgeldin, valla istediğin tarzda bir araç var ve bildiğim kadarıyla hiçbir masrafı yok çünkü herşeyi yeni yapıldı.
DeaDGardeN ile temasa geç istersen. stilinin fotolarını benim imzamdaki stil sahipleri ve fotoları kısmından ulaşabilirisin.
İlgili linke baktım-bakıyorum sımdı, sizin koydugunuz araba 10 plaka bandırmadan çekilmiş. Bu arada bende bandırmadayım