Tüm iyi dileklerinizi babama(gendarme'ye)iletiyorum..teşekkürler..
arkadaşlar stilonun arka camlarda sorun olan oldu mu aranızda arka camlar açılmıyor ve de kapanmıyor buarada kumandadan kilitlediğmde de arka kapılar kilitlenmiyor..menüsünü falan karıştırdım ama bir sonuç yok.
ön cam modülünde oksitlenme olabilir modülü söküp içine temizlemeyi dene. olmazsa şayet kumanda ile önce kapı açma tuşuna basılı tut tüm canlar inene kadar ardından kapatmaya bas uzun süre camlar kapanana kadar.olmadı akü (-) kutbunu sök 10 dakika bekle sonra tak bakalım düzelme olmuşmu !
aracın çok güzel Hasan Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. paylaşımcı olman dileğimle. beyaz stillere hastayım ama o kapı kollarını ve ön panjuru da bence beyaza boyat daha şık olacaktır.
Robin hood çok teşekkür ederim..kumandadan denedim açıkçası ama bir işe yaramadı ön camlar açılıp kapanıyor arka camlarda hareket yok..kilitleme düğmesne bastığımda kumandadan ön kapılar kilitlenieyor ama arka kapılar kilitlenmiyor arkadaki sistemde bir sorun war sanırım..Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..
gendarme geçmiş olsun.
üstte yazanları okudum da, bende stiloma kavuşalı 10 ay oldu. ve bende forumu sanırım 75-80 sayfalar arasındaydı, okudum. teker teker okudum. çıktı aldım, bazıları stilomda duruyor.
ben araçların teknik özellikleri hakkında birşey bilmem. lastik değiştirmek hariç=)).. ama bu forumda üst düzey arkadaşlar var. ve emin olun çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum..
foruma fazla katılamamamın nedeni de budur zaten. ilk arabam işte....
neyse emeği geçen, buraya bir kelime bile faydalandığım bilgiyi yazan her stilo sahibine teşekkür ederim.
herkese iyi akşamlar.....
iyiakşamlar arkadaşlar.listemiz yenilenmiş ama yakın bir tarihte sadece isim ve il adıyla kayıtlı kalıcam sanırım.çünkü stiloyu satmak durumundayız.bi fikir alayım dedim.2005 model 1.6 sensör paketi digital klima 15 inç orj alaşım jantlar filan var.teş kırmızısı.asr yok.42.500de araç.sizce ne fiyata gider,yakın zamanda alan ya da satan arkadaşlar varmıdır? bu arada gendarme arkadaşımızada acil şifalar..
quote:
Orjinalden alıntı: purplesea
arkadaşlar stilonun arka camlarda sorun olan oldu mu aranızda arka camlar açılmıyor ve de kapanmıyor buarada kumandadan kilitlediğmde de arka kapılar kilitlenmiyor..menüsünü falan karıştırdım ama bir sonuç yok.
arabam 3d oldugu içn arka camlar acılmıyor onnn için yardımcı olamayacağım ama bi arkadaşımın stilosuna olmuştu robin hood un dediği gibi akünün - kutubunu cıkarıp takınca geçmişti bir deneyin isterseniz
quote:
Orjinalden alıntı: bymix
Arkadaşlar bu kadar peşin yargılı olup insanları forumdan soğutmaya gerek yok sonuçta burası bir paylaşım sitesi herkes paylaşımda özgürdür.birileri birşey soracak birileride cevap verecek.Bende yeni üyelerdenim Bu muhabbetlerden sonra sırf yanlış anlaşılmamak için kimseye birşey soramam herhalde.
Ben böyle birşey yaşamadım ama bu şekilde düşünenler olduğunu tahmin ediyordum ki varmış. Bir çok kişi bu forumdan çok şey öğrendi, bende dahil bir çok kişi bu forum sayesinde stilo sahibi oldu(bu forum olmasa belki başka bir araba kullanıyorduk). Forumun duayenleri kesinlikle yanlış anlamasın kendilerine son derece saygı ve sevgi duymakla beraber ,naçizhane görüşüm biraz daha anlayış çerçevesinde olmalı herşey. Bir nick bile yanlış yazıldığında cevaplar çok sert olabiliyor. İnsanların zamanı olmayabilir, internet ve bilgisayardan fazla anlamıyor olabilir, nasıl arama yapacağını bilmiyor olabilir, aradığını bulamamış olabilir vb. Bir de şöyle bir çelişki oluyor insanlar her şeyi arayıp bulursa forum da ilerlemez doğal olarak. Bazı konular konuşulmuş olabilir ama tekrar değinildiğinde başka ayrıntılarda çıkabiliyor buda unutulmamalı. Bir filmi ikinci kez izlediğinizde, ilkinde gözden kaçırdığınız bir sürü ayrıntı gözünüze çarpmıştır. Ben forumda da ikinci kez konuşulan bazı şeylerde bu durumun olduğunu hatırlıyorum.İlk aklıma gelen baskı balata konusunda hep albea uyumlu derken, palio 1.6 ile de birebir uyumlu olduğunu öğrendik. Ayrıca forumun sosyal bir ortam olduğunu ve zaman zaman konu dışında da konuşmaların olması gerektiğine inanıyorum. Umarım yanlış anlaşılmamışımdır. İyiki varsın STİLO FOREVER ve değerli üyeleri.
tabikide sana katılıyorum ama bazı sorularda haddinden fazla soruldu. gendarmede aslında bunlardan bahsediyordu sanırım.( benim düşüncem ) biraz araştırırsak bilgisayar konusunda bize yetecek bilgileri öğrenebilirz. Biz hiçbir zaman kendimizi övmedik övecek bir şeyimizde yok zaten belki burada bizlerden çok daha bilgili insanlar olabilir. Bazı problemlerden dolayı mesela Sonerin bilgisayarında bazı tuşlar basmıyor bunun gibi... sorunlarla yanlış yazılanlardan bahsetmiyoruz. yanlış/eksik ve özensiz yazılardan bende hoşlanmıyorum hem güzelim Türkçemizi bozmuş oluyoruz bu da bana göre hoş değil! gendarme sadece bunları dikkat etmemizi istiyordu. . . . . . Bu arada sevgili dostum gendarme'nin bana yaptığı güzel süprizi öğrenmiş bulunuyorum, kendisine buradan da çok teşşekkür ediyorum. Sen çooooook yaşa Naci abi gendarme benim içinde arka paçalık almış ve bana haber bile vermemiş bende yana yakıla paçalık arıyordum gerçekten çok mutlu ettin beni sağol. şimdi sıra ön paçalık bulmakta...
Herkese iyigeceler.
ROBIN güle güle kullan paçalıkları. Bu arada gündüzleri biraz yoğunum. Halledemedim senin işi. Kusura bakma. En kısa zamanda hellederim.
gececisin yani... acelesi yok zaten bir ara halledersin.
günaydın herkese
herkese günaydın. kazasız ve hayırlı günler dileğiyle.
Günaydın herkese.
Günaydın tüm stilo severlere soğuk ve hafif bir kar yağışlı çanakkale sabahından hepinize selam
arkadaşlar istanbulda yağışlı bir gün sabah yaşadığım bir şeyi paylaşmak isterim stilim le işe giderken ara sokaktan bir taksi anayola fırladı yerler oldukça ıslak mesafede az dı stllimin frenine asıldım inanın hiç kaymadan resmen çakıldı ben ortadan vuracağıma kesin gözüyle bakıyordum inanın öyle güzel durduki ne yamulma savrulma arka atma hiç biri olmadı stilimi bir kez daha çok sevdim paylaşmak istedim iyi günler stilciler
quote:
Orjinalden alıntı: ROBINHOOD
gendarme benim içinde arka paçalık almış ve bana haber bile vermemiş bende yana yakıla paçalık arıyordum gerçekten çok mutlu ettin beni sağol. şimdi sıra ön paçalık bulmakta...
ROBINHOOD, ben dün bir tane buldum, hatayda ki serviste dahga doğrusu oda çevre illerden sormuş, getirtelim size dedi ama fiyat 50 ytl dedi. fiyat gendarme'nin aldığından iki kat daha fazla olunca vaz geçtim. ama isterseniz arayıp sorabilirsiniz numarasını vereyim.
Selam purplesea
Aynı sorunu ben de yaşadım ama modülü söküp üzerindeki pislikleri temizleyince düzeldi. 1 ay oldu yapalı ama şimdi ara sıra teklemye başladı. Ben söktüğüm zaman elektronikçi bir arkadaşa elektronik kart üzerindeki yolları ölçtürdüm kartta bir arıza yoktu. Bir de kartın üzerine basan plastik dalgalar var uçlarında teflon gibi bir malzeme var onlar aşınırsa işlev görmüyor. O arkadaştan duyduğuma göre de sigara kağıdı falan yapıştırıyorlarmış o zaman. Sen modülü söktürdüğün zaman kartta arıza var mjı yok mu bir kontrol ettir istersen? Bir de camlar arka kumandalardan da çalışmıyor mu?
quote:
Orjinalden alıntı: purplesea
Robin hood çok teşekkür ederim..kumandadan denedim açıkçası ama bir işe yaramadı ön camlar açılıp kapanıyor arka camlarda hareket yok..kilitleme düğmesne bastığımda kumandadan ön kapılar kilitlenieyor ama arka kapılar kilitlenmiyor arkadaki sistemde bir sorun war sanırım..Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..
selamlar herkese. Gendarme geçmiş olsun dikkat et kendine... benimde arabayı ilk aldığımda arka camları sürücü tarafındaki kumandadan kademeli açıp kapatabiliyordum arkadan açılmıyordu sonra nedense kendi kendine düzeldi bi dahada yapmadı.