Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (357. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Body Kit Store
    Body-kit.co.uk sells quality car body kit styling and accessories, performance DRL lights, Angel Eyes Lights
    http://www.body-kit.co.uk/acatalog/fiat_stilo_styling_accessories.html

• abiler şu na bir göz atın
    Body Kit Store
    Body-kit.co.uk sells quality car body kit styling and accessories, performance DRL lights, Angel Eyes Lights
    http://www.body-kit.co.uk/acatalog/fiat_stilo_styling_accessories.html

• Stilock,bence hemen işlettirmek en iyisi ama muayene zamanını da beklersen daha iyi olur.Zaten ruhsata işletmeden muayane yapmıyorlar ya da zorluk çıkarıyorlar.Bu sebeple muayene zamanı ruhsat işlemlerine hazırlan bence.
  • millet muayene zamanı geçtikten sonra muayene işlemlerini yaptırırsan o zaman bi cezai işlem falan uyguluyorlar mı acaba??
  • merhaba buralar çok sessiz acaba herkes tatilemi gitti???
  • herkese merhaba gendarme abi aranıyor acaba tatilde mi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: COUNTERCİ musa

herkese merhaba gendarme abi aranıyor acaba tatilde mi???

Musa gendarme abini (babamı) aramana gerek yok şuan da çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil2202

millet muayene zamanı geçtikten sonra muayene işlemlerini yaptırırsan o zaman bi cezai işlem falan uyguluyorlar mı acaba??

VALLA BEN UC DORT SENE ONCE ZAMANINI GECIREREK YAPTIRMISTIM HIC BIR SEY OLMADI AMA YINEDE SAGLAM BILEN BIRISI CEVAPLASIN
  • robıınhood da kayıp bu aralar?acaba dynamic mi aldı
  • robinhood balıkesire gitti haberin yok mu valo abi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: COUNTERCİ musa

robinhood balıkesire gitti haberin yok mu valo abi???

var var olmazmi..dynamici aldi unuttu buraları
  • iyi geceler herkese ispanya şampiyon oldu sizce biz oynasaydık ispanyayla maç nasıl biterdi izlediyseniz maçı almanlara top oynatmadılar denecek şekildeydi hele 2 inci yarı almanların oynaması gerekirken oynayamadılar :)..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

Günaydın Arkadaşlar
    hepinize iyi hafta sonları,iyi tatiller
    son 2 aydır olduğu gibi bu hafta sonu da çalışıyorum...
    bir hafta bir yerlere kaçıp tatil yapmam gerek,böyle olmuyor....
    Temmuz ayının ikinci haftası gibi izne çıkacağım bir aksilik olmazsa
    dikili,ayvalık civarındaki Stil sahiplerine duyrulur..

@barisacil hoşgeldin

günaydın arkadaslar

bende temmuzun 3 haftası tatile cıkacagım antalya ve civarı

• quote:

Orjinalden alıntı: valo

ARKADASLARIM

NİYETİMİ 3K STILO ICIN CIDDI SEKILDE BOZMUS DURUMDAYIM..ANCAK EN BUYUK TEREDDUTUM 1,5 YASINDA BIR KIZIM OLDUGUNDAN ARABANIN BANA KUCUK GELECEGI KAYGISI..
    COK FARK VARMI 3K ILE 5K ARASINDA ARKA KOLTUKLARDA?COCUK PUSETİ FALAN RAHAT KONABILIRMI?INIP BINMEDE PROBLEM OLURMU?UC KISI ARKADA RAHAT EDEBILIRMI?
    FIKIRLERINIZ COK ONEMLI OZELLIKLE DEMIRBAS ARKADASLAR..BEKLIYORUM..

arkada tarafın genişligi diger 5 kapılardanbir farkı yok inip binme ise birazcık zor diger 3 kapılara gore rahat

biz en son piknikten gelirken 3 kapı stilo ile 8 kişi geldik 1 saatlik yolu arka tarafa 5 kişi bindi gerisini sen düşün

• quote:

Orjinalden alıntı: AdemTR

quote:

Orjinalden alıntı: valo

ARKADASLARIM

NİYETİMİ 3K STILO ICIN CIDDI SEKILDE BOZMUS DURUMDAYIM..ANCAK EN BUYUK TEREDDUTUM 1,5 YASINDA BIR KIZIM OLDUGUNDAN ARABANIN BANA KUCUK GELECEGI KAYGISI..
    COK FARK VARMI 3K ILE 5K ARASINDA ARKA KOLTUKLARDA?COCUK PUSETİ FALAN RAHAT KONABILIRMI?INIP BINMEDE PROBLEM OLURMU?UC KISI ARKADA RAHAT EDEBILIRMI?
    FIKIRLERINIZ COK ONEMLI OZELLIKLE DEMIRBAS ARKADASLAR..BEKLIYORUM..

arkada tarafın genişligi diger 5 kapılardanbir farkı yok inip binme ise birazcık zor diger 3 kapılara gore rahat

biz en son piknikten gelirken 3 kapı stilo ile 8 kişi geldik 1 saatlik yolu arka tarafa 5 kişi bindi gerisini sen düşün

iyiymis be

• robinhood abi yoksa her gece stilin içinde mi yatıyorsun o yüzden de buraları unutuyorsun heralde (şaka)
  • buralar çok sessiz
  • MERHABALAR...ARKADAŞLAR NASILSINIZ? DÜN ARABAMLA GİDERKEN 1.VİTESTE HEMDE ÇOK YAVAŞ BİR BİÇİMDE GÖSTERGELERDEN YAG GÖSTERGESİ ANLIK YANDI VE EKRAN DA ENGİNE DİYE BİR YAZI VEDE ANAHTAR RESMİ ÇIKTI VE KAYBOLDU.YAKIN ZAMANDA YAĞINI DEĞİŞTİRMİŞTİM.NE OLABİLRİ SİZCE..
  • 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.