Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (221. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004-2006 arası skydomme li bulamazsın, skywindowlu olanlar var. Asr olunca otomatikman esp de araçta oluyor bunun haricinde paket şeklinde donanımlar var umarım istediğin aracı bulursun.

quote:

Orjinalden alıntı: pentium4

Arkadaşlar,
    Stilo almaya karar verdim.Aracını satacak olan arkadaşlar varsa ve eğer aracında benim istediğim özellikler varsa beni arasın veya mail atsın.

1- 2004-2006 arası
    2- 3 Kapı
    3- Skydome'lu
    4- Km.si 80.000 üzeri olmamalı
    5- Boya olabilir,ama değişeni olmamalı
    6- Sarı,Mavi,Kırmızı renk tercihimdir
    7- Fiyat olarak verebileceğim son rakam 8 airbag + asr'li versiyon için 19.000 YTL'dir.

Birde şunu somak istiyorum.Dynamic versiyonlar kendi arasındada donanım farklılığı gösteriyor.Kimisi 8 kimisi 6 airbagli...
    8 airbag ile 6 airbag arasında başka ne gibi donanim farklılıkları var?
    Hillholder ve anahtarsız çalıştırma tüm versiyonlarda varmı?
    Asr neden bazı versiyonlarda yok?
    Esp ve sensörler standartmı?
    Kaskosu ne kadar tutuyor?

Yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

@ Tel: ( 506 ) 633 30 60
    Mail : ab62043@adalet.gov.tr

• Arkadaşlar araba servise girdi ve bilgisayara bağlandı. 2 anahatarda da aynı sorunu veriyor. Bu gün araba kardeşimde ve Çalışmama sorunu daha yapmamışş.
    Servis 2 anahtarıda kodladı. Anahtarlarda uzaktan kumandalı olanı 2 -3 kere düşürdü... 2. anahtarı düşürmedimm. Ben yeni anahtar mı istiyeyimm. Anahtardan olsa her zaman yapması gerekmez mii. Dün gece yapmadııı. Sabahta yapmamışş.
    Hadi anahtar problemlii bazen kafayı üşütüyorrr diyelimm.

Arabanın bazen stop etmemesi , Marşı kapatıyorsunn, anahtarı elie alıyorsun araba hala çalışıyorr.

Hakanusta nickliarkadaşş ankarada usta imiş ona danıştım . Muhtamelen şasi alıyor dedii.

Dün gece arabayı stop edemedim. Arabadan indim. Kaputu açtımm. Motorun sağında olan Akünün de içinde bulunduğu o büyük siyah muhafazaya 2-3 kere vurdumm sustu motorr. Sorun sanki kutunun içinde bulunan Ateşleme sisteminin olduğu ve LPG beynininde bağlı olduğu yerdeee.

• quote:

Orjinalden alıntı: pentium4

Arkadaşlar,
    Stilo almaya karar verdim.Aracını satacak olan arkadaşlar varsa ve eğer aracında benim istediğim özellikler varsa beni arasın veya mail atsın.

1- 2004-2006 arası
    2- 3 Kapı
    3- Skywindow'lu
    4- Km.si 80.000 üzeri olmamalı
    5- Boya olabilir,ama değişeni olmamalı
    6- Sarı,Mavi,Kırmızı renk tercihimdir
    7- Fiyat olarak verebileceğim son rakam 8 airbag + asr'li versiyon için 19.000 YTL'dir.

Birde şunu somak istiyorum.Dynamic versiyonlar kendi arasındada donanım farklılığı gösteriyor.Kimisi 8 kimisi 6 airbagli...
    8 airbag ile 6 airbag arasında başka ne gibi donanim farklılıkları var?
    Hillholder ve anahtarsız çalıştırma tüm versiyonlarda varmı?
    Asr neden bazı versiyonlarda yok?
    Esp ve sensörler standartmı?
    Kaskosu ne kadar tutuyor?

Yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

@ Tel: ( 506 ) 633 30 60
    Mail : ab62043@adalet.gov.tr

selam dogru karar vermişsin diyebiliriz o fiyata böyle dolulukta bir araba bulursan cok iyi bir alışveriş yapmış olursun bu ekonomik şartlardada gayet olası bir fiyat ama burda kimse arabasını satmaz sahibindende o rakama yakın arabalar bazen oluyor
    cok sıkışanda bazen cok güzel fiyata bırakabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirhan -- 6 Nisan 2008; 19:37:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: arabaci72

Arkadaşlar araba servise girdi ve bilgisayara bağlandı. 2 anahatarda da aynı sorunu veriyor. Bu gün araba kardeşimde ve Çalışmama sorunu daha yapmamışş.
    Servis 2 anahtarıda kodladı. Anahtarlarda uzaktan kumandalı olanı 2 -3 kere düşürdü... 2. anahtarı düşürmedimm. Ben yeni anahtar mı istiyeyimm. Anahtardan olsa her zaman yapması gerekmez mii. Dün gece yapmadııı. Sabahta yapmamışş.
    Hadi anahtar problemlii bazen kafayı üşütüyorrr diyelimm.

Arabanın bazen stop etmemesi , Marşı kapatıyorsunn, anahtarı elie alıyorsun araba hala çalışıyorr.

Hakanusta nickliarkadaşş ankarada usta imiş ona danıştım . Muhtamelen şasi alıyor dedii.

Dün gece arabayı stop edemedim. Arabadan indim. Kaputu açtımm. Motorun sağında olan Akünün de içinde bulunduğu o büyük siyah muhafazaya 2-3 kere vurdumm sustu motorr. Sorun sanki kutunun içinde bulunan Ateşleme sisteminin olduğu ve LPG beynininde bağlı olduğu yerdeee.

arabaci72 sen bana hatırlattın çok doğru Benim araca da aynı teşhisi koymuşlardı,şasi alma problemi, çok basit bir problem,sadece tüpün beyninden aracın kaportasına gelen bir yere kablo bağlantısı yapılıyor,sorun çözülüyor.çözüm buBu işi oto elektrikçileri, yeteneklileri hemen anlıyor,bunu bir elektrikçi yapabilir,hadi geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdomerdo -- 6 Nisan 2008; 20:57:43 >

• Robinhood ebayda mı bu?Fiyatı nekadar?Birde bu sadece ön kapının tuşları asıl malzeme geride değil mi?
  • Robinhood senin geçmiş yazılarından birinde aracının özelliklerini yazmışsın.Ebd var demişsin,bizimkilerde ebd varmı?Yine bu cam sıkıştırmama ve içerde havasızlıktan boğulmayı önleme özellikleri actuallerde de varmı
  • İyi akşamlar arkadaşlar...

yeni bir kasko tipi çıkmış...
    kaskomatik ....
    kullandığın kadar aylık öde....
    yaptıran var mı aranızda ??
    yıllık 5000 km kullanana %38, 6000 km kullanana %30 indirim var...

kaskomatik hakkında bilgi:
    kasko bedeli hesaplama:
    www.eurekosigorta.com.tr
    Eureko Sigorta
    http://www.eurekosigorta.com.tr/kaskometre/default.html

• ABS+EBD Hepsinde standart olarak var.
    Evet ebayda,tabi bu sadece kumanda paneli.Daha kontrol ünitesi(bizim kontrol üniteleri ikili ise) ve cam motorları var.
    cam sıkıştırmama var ama boğulmama olayını anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merdomerdo

Robinhood senin geçmiş yazılarından birinde aracının özelliklerini yazmışsın.Ebd var demişsin,bizimkilerde ebd varmı?Yine bu cam sıkıştırmama ve içerde havasızlıktan boğulmayı önleme özellikleri actuallerde de varmı

ABS VE EBD TÜM STİLOLARDA VARDIR...
    BİRBİRİ İLE BAĞLANTILI ÇALIŞIR....
    OTOMATİK CAMLI TÜM STİLOLARDA CAMLAR SIKIŞMA KONTROLLÜ...
    DENEMESİ ÇOK KOLAY. CÜZDANINIZI ÇIKARIN,ELİNİZE ALIP CAM AÇIK
    KONUMDA YUKARI DAYAYIN,DİĞER ELİNİZLE BUTONA BASIP CAMI TAMAMEN KAPATIN
    CAMIN CÜZDANIN ALTINA DEĞDİĞİNDE YARIYA KADAR AŞAĞIYA İNDİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ...

AYIPTIR SÖYLEMESİ AYNI ÖZELLİK SKY-WİNDOW'DA DA VAR...

Düzeltme:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 6 Nisan 2008; 21:38:34 >

• Hoşgeldin Gendarme nasıldı yolculuk?
    Şansına yağmurda yağdı buğün
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

VALO & MERDOMERDO ,
    Bizim buna ihtiyacımız var,

tamam abı alalımda ya sonrası??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

Hoşgeldin Gendarme nasıldı yolculuk?
    Şansına yağmurda yağdı buğün

Hoşbulduk kardeşim...
    yolculuk iyiydi...
    gelirken ve giderken trafik yoğundu...
    öğle saatlerinde Akhisar'a gidip geldik..
    müthiş bir yağmur vardı...
    sensörlü sileceklerin yağmurla dansı çok iyiydi...
  • yavaş yavaş toplarız abi,
    satacağımız zaman DİNAMİK olur sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: valo

tamam abı alalımda ya sonrası??

sonrası malum ....
    o da olsun ....bu da olsun...
    bir bakmışsın eksik olan donanımlara sahip olmak için
    ödediğin para ile dolu dolu bir Stilo daha alınıyor....
  • KARDEŞ TEŞEKKÜR EDERİM...ARABACI72 NİN YAZDIĞI SORUNLAR KAFAMI KARIŞTIRIYOR.AMA SANIRIM HAZİRANDA TAKACAĞIM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merdomerdo

Ben tartarini marka taktırdım,gerçekten benzinle bir farkı yok kullanımda,tavsiye ederim.Lpg taktırdığımda tam olarak denedim.Gaz 1.50 kuruş civarındaydı,10 ytl gaz ile 100 km ortalama hızla ,klima kapalı şekilde şehirlerarası yolda 84 km gittim.ortalama yakıt kilometrede 12 kuruş olmuştu.Önceki sayfalara bakarsan bu konu konuşulmuştu,bir bak istersen.

değerler gerçekten çok iyi.....
  • selamlar...

çok değerli DH forumları katılımcıları,

çok değerli otomobil dostları,

fiat topiclerinde yazan çok değerli arkadaşlarım,

haklı olduğunu sandığım tepkim sonrasında ; gelen binlerce e-mail,telefon ve ziyaretçilerimin ısrarları ve ikna edici sohbetleri benim bir süre düşünmeme neden oldu.

çok severek yazdığım DH forumlarına geri dönmem konusunda aşırı ısrarcı olan dostlarıma,izleyicilerime saygım ve sevgim sonsuzdur.

geçici olarak ve sınırlı sayıda mesaj yazdığım ve yaşadığım bir e-posta değişikliği sırasında kullanmak için DH yönetiminden izin aldığım "hawnitekin" kullanıcı adım artık geçerli değildir.

yakında kendi adıma kurduğum paylaşım sitesinde yazmaya başlayacağım.

otomotiv,otomobil sporları,konu dışı genel konular ağırlıklı bir paylaşım ortamı yaratmaya çalışıyorum.

hizmet ağırlıklı,seviyeli kullanıma açık olan bu platformu,

başta donanımhaber sitesi ve forumları başta olmak üzere,dh linea takımı,dh marea klubü,stilo forewer,albea takımı ,dh kuş serisi ve diğer klüp ve takımları,trmareaclup ve bravotr. organizasyonlarını kardeş ve dost site ve topicler olarak ilan ediyor.....ve tüm bu sitelerde de yazılarımı ,görüşlerimi,bildiklerimi,hissettiklerimi eğer izniniz olursa..sizlere iletmek istiyorum....

ilk göz ağrım DH forumlarından vazgeçemiyorum...
    bunu anladım....

hatalarım olduysa affola....

sevgi ve saygılarımla....

Hüseyin Avni Tekin

• Avni Bey

izin ne demek....

sizin engin bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmak bizim için büyük şans...

lütfen buraya da ilginizi eksik etmeyin...

SAYGILARIMLA...
  • Boğulmama olayına yine bir yerde rastlamıştım,yani arabanın içi sürekli hava alıyor içerdeki hava bittiğinde mi ne oluyor, öyle bir şey.Hani şu arabanın içinde unutulan çocuk olayları oluyor ya,çocuk havasızlıktan boğuluyor,buna karşı alınan bir önlem herhalde.Efsane olmasında,var mı acaba böyle bir özellik stilolarda.Ben rastlamıştım bu bilgiye stilolarda var diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdomerdo -- 6 Nisan 2008; 22:39:15 >
  • Benim araba ya LPG 2005 te takılmışş. Sene 2008 bence işinibilen ustada problem yaşamazsınn zennedrsemm.
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.