Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sagolun arkadaslar cok snirim bozuldu ya simdi tekrar alacagiz..
  • eee yukardaki yazimda ben ne dedim!! yapi olarak ayni!! mekanik parcalar ayni!! sadece ufak capli degisiklikler var.. atesleme sistemi arac beyni vs gibi dedim!! ama ana govde ve yapisi ayni motor

quote:

Orjinalden alıntı: stilock

plep,

doğru söylüyorsun fiziksel olarak aynı ama çalışma karekteri farklı sebebide ateşleme sistemi ve direk ecu tarafından motorun yönetilmesi ( Analog/Dijital olayı gibi :) ) Stilolarda sıkıştırma oranı ve tork %1 oranında artırıldı.Fazla iddacı olmamanı tavsiye ederim biz burada bildiklerimizi paylaşıyoruz kimseyle iddaya girmiyoruz.

quote:

Orjinalden alıntı: plep

robinhood

arkadasım. stilo daki 1,6 103bg lik motor fiatin palio marea albea da kullandigi motor ile ayndir. herhesle herturlu iddasina girerim

• quote:

Orjinalden alıntı: valo

bukadar olmaz,

fiatin yenilenen armalari takmıstımya arabama CALMISLAR!!!!!!simdi arabamin yanina gittim birde baktim armalarin yaninda yeller esiyor..bukadarda olmaz dedirttiler en sonunda!!

hocam cok gecmis olsun
    !! ortalik serefsiz dolu!! benim de arabanin sibop kapaklarini calmislardi

• senin araban mi hocam?
    kazasiz belasiz

quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

aydinin nersindensin? ana tarafim sokeli
  • tek sport bende degilmis demek
  • sportta mı varmış?farkları nelerdir acaba?
  • bence kendisi yapistirmis

quote:

Orjinalden alıntı: merdomerdo

sportta mı varmış?farkları nelerdir acaba?
  • İyi akşamlar arkadaşlar..

quote:

Orjinalden alıntı: valo

bukadar olmaz,

fiatin yenilenen armalari takmıstımya arabama CALMISLAR!!!!!!simdi arabamin yanina gittim birde baktim armalarin yaninda yeller esiyor..bukadarda olmaz dedirttiler en sonunda!!

Geçmiş olsun valo..
    Elektrik vereceksin yapıştırdığın yere.. Sökmeye çalışan yapışıp kalsın, kömür olsun

Mercedes'lerin yıldızları söküyorlardı da artık Fiat'a bile saldırıyolar yuh artık yaa..

• FigenZümrüt hanım ,
    Aynı şehirdeyiz beni gezdirirsiniz demişdiniz ya ben yarına müsaitim senin bravo ile gezelim hem test etmiş oluruz 220 e birlikte basarız.
  • Stiloyu beğenmeyenler parçası pahallı diyenlere sesleniyorum aynı segmentteki Mazda 3 ün performansını ve yakıtını aynı zamanda yedek parçalarının bulunabilirliğinin bi araştırsınlar. Piyasadaki mazda 3 lerin km si 15.000 geçmez çünkü binmek
    cep yakıyor şahsen kardeşimde var 2005 model daha 12.000 km de aldı evin önünde yatıyor. stilodaki donanımın yarısı yok

• bu el yapımı sport ,
    AYDIN/merkez(ama Bandırma'dayım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 15 Mart 2008; 23:16:55 >
  • quote:

FigenZümrüt hanım ,
    Aynı şehirdeyiz beni gezdirirsiniz demişdiniz ya ben yarına müsaitim senin bravo ile gezelim hem test etmiş oluruz 220 e birlikte basarız.

STILOCK FIGEN ZUMRUT FAKE FAKE FAKEEEEE

• Abi aynı segmente gerek yok clio ile kıyaslamaları yeterli...

quote:

Stiloyu beğenmeyenler parçası pahallı diyenlere sesleniyorum aynı segmentteki Mazda 3 ün performansını ve yakıtını aynı zamanda yedek parçalarının bulunabilirliğinin bi araştırsınlar. Piyasadaki mazda 3 lerin km si 15.000 geçmez çünkü binmek
    cep yakıyor şahsen kardeşimde var 2005 model daha 12.000 km de aldı evin önünde yatıyor. stilodaki donanımın yarısı yok

• teşekkürler plep hepimize,

quote:

Orjinalden alıntı: plep

senin araban mi hocam?
    kazasiz belasiz

aydinin nersindensin? ana tarafim sokeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 15 Mart 2008; 23:26:18 >
  • quote:

bu el yapımı sport ,
    AYDIN/merkez(ama Bandırma'dayım)

cakma sport
  • HÖYYYYTTTTTTTTTTTT
  • quote:

HÖYYYYTTTTTTTTTTTT

• Herkeze İyi Pazarlar arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.