daha önce sahibiyle görüşmüştüm o arabada sanırım bir kaç parça boya vardı. bide pek güvenilir gelmedi ve pazarlık payı bırakmıyor hiç.
şimdi şu ilanı gördüm en mantıklı bu geldi. sahibiylede görüştüm. sadece çamurlukda 3-5 cm bi sürtme varmış onuda boyatmamış. bi kaç da ufak tefek çiziklerden bahsetti işte kapı açılırken ufak çarpmalar sonucu.birde klasik yolcu koltuğu ağırlık sensörü arızasından dolayı airbag ikaz lambası yanıyormuş. ama multivagon olsa mı daha iyi olur yoksa bu yeterlimi emin olamıyorum. sonuçta her zaman olmasada yılda en az bir kere bağaj lazım olyor. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-doktordan-kazasiz-degisensiz-orijinal-acil-67697466/detay/
hocam lazım oluyorsa alacaksın. bir kere lazım olduğunda işini görmüyorsa çokda bi anlamı kalmıyor. evli iseniz ben tavsiye ederim. amcaoğlunda seatın mv si var gayet memnun. çokda işine yarıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: master35
Merhaba arkadaşlar. Ben 2006 model 1.4 active 6 ileri 75000km de bir stilo buldum araç çok temiz Landi Renzo marka Lpg var orjinal bir araç. 18000 tl ye anlaştık fakat bazı çekincelerim var. Bu araçların kronik arızası var mı? Ayrıca parçalarının pahalı olduğunu söylüyorlar ikinci elde rahat satılmadığını falan kime inanacağımı şaşırdım bana yardımcı olursanız sevinirim!
Hocam beni es geçmeyin banada bir akıl verin :S
quote:
quote:
Merhaba arkadaşlar. Ben 2006 model 1.4 active 6 ileri 75000km de bir stilo buldum araç çok temiz Landi Renzo marka Lpg var orjinal bir araç. 18000 tl ye anlaştık fakat bazı çekincelerim var. Bu araçların kronik arızası var mı? Ayrıca parçalarının pahalı olduğunu söylüyorlar ikinci elde rahat satılmadığını falan kime inanacağımı şaşırdım bana yardımcı olursanız sevinirim!
Merhaba,
Kronik sorundan daha ziyade daha sonra donanım konusunda pişman olmaman 1,6 Dynamic SKY WINDOW'lu almanı öneririm.Her araçta olduğu gibi stilodada sıkıntılar olabilir ben 2005 yılından 2011 yılı Kasım ayına kadar kullandım kronik bir sorunla karşılaşmadım tek kronik sorunu bağımlılık yapıyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: gendarme
Stilo'ya gönül verenlere selam olsun :))
A.Selam Üstad hoş geldin
quote:
Orijinalden alıntı: blckbrd5
iyi forumlar stiloseverler,
davlumbaz ve debriyaj baskı balata markası ve fiyatı bilen var mı acaba..
baskı balata hangi marka almalı?
birde bursada sky ımı tamir edecek bir sunroof cu bilen varsa cevap bekliyorum...
iyi günler herkese,
Davlumbaz yan sanayii 50-60 Tl arası bulabilirsin.Baskı Balata seti albea 1,6 ile aynı 110 TL. Marka olarak Valeo öneririm.Skywindow için Bursa'lı stilci arkadaşlar yardımcı olacaktır ama Bursa Tofaş'ın merkezi yan sanayi ve stilo ustası daha çoktur diye düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: cenkaytamer
lpg bujisi kullanan var mı? araç 100.000 e geldi, yine bakım muhabbeti başladıı =)
Ben kullanmıştım performans olarak çok fark görmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: radrest
Arkadaşlar Yeni aldığım sw 90.000 km dinaymic boyasız servis kayıtlı stillomla aranıza katıldım hep istiyordum gözümü kapattım aldım...şimdilik süper memnumum bu arada 18.arabam oldu stillo hevesim vardı kalmasın dedim. iyiki tutulmuyor nerde bu özelliklere bu araba umduğumdan hoş.....
Hayırlı olsun iyi seçim
quote:
Orijinalden alıntı: hdoğan26
arkadaşlar acil yardım. stilom rölantide ve hareket halindeyken stop ediyor. ilk başlarda hareket halindeyken ikaz lambaları yanıyordu ama araç toparlıyordu, hararet yaptığından şüphelendim. özel servise götürdüm, rölantide stop etti aracın tüm ikaz lambaları yandı. hareket halindeyken arabanın stop ettiğini anlayamadığımı söylediler. aracı bilgisayara bağladılar ama arıza görünmedi. böyle bir sorunla karşılaşan varsa cevap yazarsa çok iyi olur. bu arada ben eskişehirdeyim burada aracı gösterebileceğim bir yer var mı?
Hareket halindeyken derken vites değişiminde ayağınızı gazdan çektiğinizdemi motor stop ediyor?
1-Aracınızda LPG varmı? 2-Sadece benzinde deneme yaptınızmı? 3-Teyp/cd çalar ve klima açıkken bu durum daha sıklaşıyormu?
Bu cevapları öğrenebilirsem fikir sunabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: stilosever
herkese hayırlı bayramlar benim bi sorunum var yardım ederseniz çok memnun olurum stilom birkaç gündür çok youğun beyaz duman atıyor ve motor soğutma suyu eksiltk-meye başladı ayrıca egzostun olduğu bölgede arabanın altında su oluyor devamlı nedeni ne olabilir önemli bir sorunmudur.
Umarım yanılıyorumdur ama üst kapak contası patlamış gibi
Arkadaşlar stilo hakkında bir sorum olacak. Şimdi bir çok kişi ilanlarda ASR seçenegini işaretliyor. ASR var diyor. Ama resimlere baktığımda birçoğunda CITY düğmesinin altında ASR yazısı, yani ASR tuşu yok. Bu yazı olmasada ASR var olabilir mi? Aynı şey hız sabitleyici içinde geçerli, H.S. kolu olmadan H.S. olabiliyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: receps
Arkadaşlar stilo hakkında bir sorum olacak. Şimdi bir çok kişi ilanlarda ASR seçenegini işaretliyor. ASR var diyor. Ama resimlere baktığımda birçoğunda CITY düğmesinin altında ASR yazısı, yani ASR tuşu yok. Bu yazı olmasada ASR var olabilir mi? Aynı şey hız sabitleyici içinde geçerli, H.S. kolu olmadan H.S. olabiliyor mu?
Asr Güvenlik paketinde yer almaktadır, bu paketle birlikte 8 hava yastığı,asr ve esp birlikte gelir.Ciry tuşunun altında ASR yazısı yok ise ASR yoktur.Cruise Control sinyal kolunun altında bulunur (kısa bir kol üzerinde +/- yazıları var) Şunu hatırlatmamda fayda var 2004 DYNAMIC'ler 2003 DYNAMIC'lerden donanım olarak daha zengindir. (2003 DYNAMIC'lerin çoğunda C.C,Park,yağmur,far sensörü,Dijital klima yoktur)
quote:
Orijinalden alıntı: stilock
quote:
quote:
Merhaba,
Kronik sorundan daha ziyade daha sonra donanım konusunda pişman olmaman 1,6 Dynamic SKY WINDOW'lu almanı öneririm.Her araçta olduğu gibi stilodada sıkıntılar olabilir ben 2005 yılından 2011 yılı Kasım ayına kadar kullandım kronik bir sorunla karşılaşmadım tek kronik sorunu bağımlılık yapıyor :)
Hocam dediğiniz üzere sky window lu aramaya başlamıştım şuan buldum fiyatıda daha uygun. 2006 model 1.4 active 6ileri Zavoli lpg li orjinal bir araç km 90000 de ayrıca sky da var ilk sahibinden bir araç. 16500tl ye anlaştık gibi. Fakat beni parçalarının pahalı olması lpg de sorun çıkarması gibi söylenenler korkutuyor. Gerçekten parçalar pahalımıdır? Lpg de sorun yaşanıyor mu?
quote:
quote:
quote:
quote:
Merhaba,
Hocam dediğiniz üzere sky window lu aramaya başlamıştım şuan buldum fiyatıda daha uygun. 2006 model 1.4 active 6ileri Zavoli lpg li orjinal bir araç km 90000 de ayrıca sky da var ilk sahibinden bir araç. 16500tl ye anlaştık gibi. Fakat beni parçalarının pahalı olması lpg de sorun çıkarması gibi söylenenler korkutuyor. Gerçekten parçalar pahalımıdır? Lpg de sorun yaşanıyor mu?
LPG'de sorun stilimi satana kadar hiç yaşamadım (2008-2011) önemli olan montajının iyi yapılmış olması ama tercihini 1,6 DYNAMIC olara yapmanı öneririm (donanım çok daha zengin)
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Merhaba,
LPG'de sorun stilimi satana kadar hiç yaşamadım (2008-2011) önemli olan montajının iyi yapılmış olması ama tercihini 1,6 DYNAMIC olara yapmanı öneririm (donanım çok daha zengin)
Hocam dynamic bulamıyorum bulsam da çok pahalı bu aracın fiyatı uygun geldi sky da var
Hocam parçaları pahalımıdır? Başıma dert alırmıyım? Araç çok temiz aslında ama yinede şüphelerim var. Aracı aldıktan sonra 2-3 bin tl masraf yapmak istemiyorum.
Şimdi aracın sahibi ile görüştüm araçta bir arıza lambası yanoyormuş lpg ile ilgili olduğunu söyledi önemli değil demişler kutup başını söküp takınca düzeliyormuş bilgisi olan var mı?
quote:
Şimdi aracın sahibi ile görüştüm araçta bir arıza lambası yanoyormuş lpg ile ilgili olduğunu söyledi önemli değil demişler kutup başını söküp takınca düzeliyormuş bilgisi olan var mı?
Arıza ışığının yanmasına bir çok şey sebep olabilir yetkili bir serviste expertiz yaptırmadan almayın.
arkadaşlar sonunda tekrar stılo sahibiyim.2004 dinamik gp+ sensör+ konfor paketlerine sahip.allah herkese nsip etsin.
quote:
Orijinalden alıntı: bayvanc
arkadaşlar sonunda tekrar stılo sahibiyim.2004 dinamik gp+ sensör+ konfor paketlerine sahip.allah herkese nsip etsin.
hayırlı olsun kardeş darısı başımıza diyelim :))
Şöyle bir araç buldum. skywinliymiş. ancak kilometresinin orjinal olduğunu nasıl anlayacğım bilmiyorum. araç 50 bin de 2004 model. kartalda, gidip bakacağız...
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 Model 19.750 TL Galeriden satılık ikinci el Turkuaz renk - 68463501
ilan no: 68463501
quote:
Orijinalden alıntı: bayvanc