5000 YTL CİVARINDA BİR FİYATA MAL OLUP, SORUNSUZ MONTAJ YAPILIP UYUMLU OLARAK ÇALIŞACAĞINI BİLSEM HEMEN KREDİ ÇEKİP 1.4 T-JET 120BG YA DA 150 BG MOTORU TAKTIRACAĞIM STİLOMA..
AMA NE UYACAĞINI, NE DE BENİM DÜŞÜNDÜĞÜM RAKAMA BU İŞİN OLMAYACAĞI TAHMİN EDİYORUM..
Bencede.
sana söyleyecek söz bulamıyorum, sen aşmışsın abi ya...
quote:
Orjinalden alıntı: gendarme 5000 YTL CİVARINDA BİR FİYATA MAL OLUP, SORUNSUZ MONTAJ YAPILIP UYUMLU OLARAK ÇALIŞACAĞINI BİLSEM HEMEN KREDİ ÇEKİP 1.4 T-JET 120BG YA DA 150 BG MOTORU TAKTIRACAĞIM STİLOMA..
AMA NE UYACAĞINI, NE DE BENİM DÜŞÜNDÜĞÜM RAKAMA BU İŞİN OLMAYACAĞI TAHMİN EDİYORUM..
şuna bir göz atın arkadaşlar eleman iyi uğraşmış ve hakkını vermiş...
sana söyleyecek söz bulamıyorum, sen aşmışsın abi ya...
quote:
Orjinalden alıntı: gendarme 5000 YTL CİVARINDA BİR FİYATA MAL OLUP, SORUNSUZ MONTAJ YAPILIP UYUMLU OLARAK ÇALIŞACAĞINI BİLSEM HEMEN KREDİ ÇEKİP 1.4 T-JET 120BG YA DA 150 BG MOTORU TAKTIRACAĞIM STİLOMA..
geçenlerde t-jetli bir lineadan tokat yedik... bende önüme geçince egzostan farkettim t-jet olduğunu...bilsem dener miydim ??? 0-100 km:8.9 sn..
testte yeni 1.6 125bg civic'i bile tokatlamış.. yakalayamamış civic...
quote:
Orjinalden alıntı: ROBINHOOD
1.6 Abarth mı olur yavv. orjinal abarth 2.4 motor...
şaşırdım tek kelimeyle
dur adamın hevesini kırma. ( bu arada dün İzmirden bir arkadaşla tanıştım birmot ta satıştaymış ve ondan öğrendim ki Türkiye'de 1 adet ABARTH ( 2400 170Hp ) varmış.tek bir tane.
quote:
Orjinalden alıntı: gendarme
quote:
Orjinalden alıntı: ROBINHOOD
1.6 Abarth mı olur yavv. orjinal abarth 2.4 motor...
eBay
Electronics, Cars, Fashion, Collectibles & More | eBay
senin saat kaç abi daha benimki 01:17, benim sabah saat 12:00 daha çok var
köyün 2 delisi kalmışız yine
Sahibinden.com sitesindeki tüm 3 kapı Sky Window'lu Stilo'ları biliyorum ezbere
3 kuruşa 5 köfte çok doğru, ancak alırken kelepir düşürünce satarken muadillerinden 1000-2000 YTL ucuza vermek hem rahatsız etmiyor hem de daha çabuk satılıyor.
Ben araçta sonradan yapılan modifiyeleri pek sevmiyorum, Stilo yeterince güzel duruyor bence. Yarın araba pazarlarını dolaşacağım, belki aklımı çelen uygun bir model bulurum, belki de tam istediğim gibi bir Stilo denk gelir
Aynı zamanda internetteki ilanlar için de arayıp teklif vereceğim, umarım küfür yemem
verenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü sen sun teklifi yerse...
quote:
Orjinalden alıntı: Emre
Sahibinden.com sitesindeki tüm 3 kapı Sky Window'lu Stilo'ları biliyorum ezbere
3 kuruşa 5 köfte çok doğru, ancak alırken kelepir düşürünce satarken muadillerinden 1000-2000 YTL ucuza vermek hem rahatsız etmiyor hem de daha çabuk satılıyor.
Ben araçta sonradan yapılan modifiyeleri pek sevmiyorum, Stilo yeterince güzel duruyor bence. Yarın araba pazarlarını dolaşacağım, belki aklımı çelen uygun bir model bulurum, belki de tam istediğim gibi bir Stilo denk gelir
Aynı zamanda internetteki ilanlar için de arayıp teklif vereceğim, umarım küfür yemem
gendarme, ben bu anahtardan istiyorum bulabilirmiyim, yada yenisini çıkartsam bundan mı gelir.( hani italyadan geliyor ya anahtarlar)
Senin anahtar nasıl? Benimki böylede.
hadi ya benimki mavi ve başında metal kanca yok
Bir dakika.Metal kancayı farketmedim. Bendede yok o.