doktor sat artık şu arabayı ya, alalım sana stilockun ki gibi bir canavar...
ESAS DOKTORDAKİ CANAVAR.....SEDİCİVAL..2.0 TİPO
quote:
Orjinalden alıntı: Serbulent_2626 Stilo nun easy go modelleri kartlı olarak mı çalışıyor yoksa düğme olarak mı? Bilgisi olan varmı?
TEMBELLİK YOK FOTOĞRAFLI YANIT ÖNCEKİ SAYFALARDA
quote:
Orjinalden alıntı: aserel
Dostlar iyi akşamlar.Bugün sony bluetoothlu mp3 player aldım.Ama benim cd çaları çıkartınca sanki bayağı bir boşluk kalacak gibi.Acaba digital klimanın altında biraz boşluk var.Oraya mı monte edttirsem ? Aldığım ürün burda
@stilock arabana kazasız belasız ve ailenle mutlu bir şekilde binmeni dilerim.
Teşekkür ederim. Amin cümlemiz için
cıstak cıstak dinlemeni temenni ederim aserel, güle güle kullan... ama bu kadar para vermişken lcd ekranlılardan alsan daha orjinal olurdu bence fotolarını eklersin artık.
Çok teşekkür.Montajı yaptırayım hemen fotoları ekleyeceğim. Bu aleti uzun zamandır takip ediyordum.Fiyatı 500 ylt den 350 ytl ye geldi. En ucuz teknosada ve 9 taksit yapıyorlar.Aslında önce lcd li bir model alayım diyordum ama galiba sen söyledin yolda gözün takılır güvelik sorunu olur deyince hakverdim ve bunu aldım
Dostlar ben kaçtım herkese iyi geceler
quote:
Orjinalden alıntı: gendarme
quote:
Orjinalden alıntı: Serbulent_2626 Stilo nun easy go modelleri kartlı olarak mı çalışıyor yoksa düğme olarak mı? Bilgisi olan varmı?
TEMBELLİK YOK FOTOĞRAFLI YANIT ÖNCEKİ SAYFALARDA
gendarme Pardon Pardon .... Şimdi Bakıyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: aserel Aslında önce lcd li bir model alayım diyordum ama galiba sen söyledin yolda gözün takılır güvelik sorunu olur deyince hakverdim ve bunu aldım
Ben yazdım.... Hayırlı olsun ..keyifle kullan... Uygun çerçeve alırsan çok daha güsel durur...
HADİ GENE VİCDANIM ELVERMEDİ...
EASY GO İLE İLGİLİ FOTOLAR 17.SAYFADA...
quote:
Orjinalden alıntı: nrglife *** Abi olmazsa T-Shirt baskı falan da yaptırabiliriz Bi köşesine de "DH StiloForever" falan gibi bi şeylerde yazdırırız
Bu zaten aklımda...ama önce orjinal arıyorum... orjinal --STİLO-- yazısı bulan var mı ??
Reklamcı bir tanıdığı olan varsa birkaç tane '' DH STİLO FOREVER '' hazırlatabilir mi? bizler buradan seçim yaparız...seçtiğimizi sticker yaptırırız...ne dersiniz ?
Doktor , havacı Kaytardınız bu gece....
şu smileyi arıyordum ne zamandır az önce buldum...
selam herkese uyanık kimse varmı ben calısıyorum babama stilo arıyorum bitane buldum babamda barava var takas yapmak istiyoruz araba adanada benim arabamı cok istiyordu onada 3 kapı /5 kapı farketmes alacaz bitane
quote:
Orjinalden alıntı: bahadirhan selam herkese uyanık kimse varmı ben calısıyorum babama stilo arıyorum bitane buldum babamda barava var takas yapmak istiyoruz araba adanada benim arabamı cok istiyordu onada 3 kapı /5 kapı farketmes alacaz bitane
Hadi hayırlısı..baba /oğul Stilocu oldunuz demek....
Nasıl olmuş ?
valla ben cook araba deiştirdim ailece cok çabuk araba deiştirirzi fiyat donanım performansında stiloya yaklasacak araba yoktur bide babam hep fiat kullanır italyan sitilini sever
quote:
Orjinalden alıntı: bahadirhan
valla ben cook araba deiştirdim ailece cok çabuk araba deiştirirzi fiyat donanım performansında stiloya yaklasacak araba yoktur bide babam hep fiat kullanır italyan sitilini sever
iTALYANLARIN HEP KIŞKIRTICILIĞI VARDIR.... SPORTİF GÖRÜNÜM,SPORTİF MOTOR SESİ... BAĞIMLILIK YAPAR...
Geceye burada nokta koymak gerek galiba...
İyi geceler arkadaşlar.. Bu gece biraz meşguldüm uzak kaldım forumdan..