Şimdi Ara

Stilea Marka Blender Kulanan Var Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
14.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zaten bilindiği üzere ev tipi ürünlerin 2 sene, endüstriyel bazda ticari maksatla tüm gün çalışan ürünlerin 1 sene garantisi olur genellikle. Çoğu endüstriyel mutfak firmasında böyledir. Bizim ürünümüz de daha ziyade barlar ve yoğun çalışacak yerler için tasarlanmıştır. Ve aradaki en büyük fark bıçakta gizli diye düşünüyorum. Bizim SJ-9699 modellerimizde titanyum bıçak kullanılmıştır. Dolayısıyla daha uzun ömür ve daha yüksek performans sağlar. Ancak genelde blenderların (profesyonel olanlar da dahil) bıçakları paslanmaz çeliktir. Hatta bazı blenderlarda ekonomik olması dolayısıyla düşük kalite paslanmaz çelik bıçak kullanıldığı da görülmüştür. Ev tipi kullanıcılar aradaki farkı kısa vadede anlamayabilir ama ilerleyen zamanlarda performans düştükçe fark daha da anlaşılacaktır. Özellikle de buz kırma gibi bıçağı zorlayıcı eylemlerde. Bu yüzden profesyonel ticari mekanlar özellikle titanyum bıçaklı blenderları tercih ederler. Ev kullanıcıları ise gayet normal ve mantıklı olarak fiyat değişkenini göz önünde tutarlar. Dolayısıyla endüstriyel ürünler satan firmalar onlara pahalı gelir Aradaki fark çok sık blender kullanmayan biri için belki hiçbir zaman anlaşılmayacatır kimbilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: uurthegreat

Evet doğrudur. 1 sene garantimiz var

Zaten bilindiği üzere ev tipi ürünlerin 2 sene, endüstriyel bazda ticari maksatla tüm gün çalışan ürünlerin 1 sene garantisi olur genellikle. Çoğu endüstriyel mutfak firmasında böyledir. Bizim ürünümüz de daha ziyade barlar ve yoğun çalışacak yerler için tasarlanmıştır. Ve aradaki en büyük fark bıçakta gizli diye düşünüyorum. Bizim SJ-9699 modellerimizde titanyum bıçak kullanılmıştır. Dolayısıyla daha uzun ömür ve daha yüksek performans sağlar. Ancak genelde blenderların (profesyonel olanlar da dahil) bıçakları paslanmaz çeliktir. Hatta bazı blenderlarda ekonomik olması dolayısıyla düşük kalite paslanmaz çelik bıçak kullanıldığı da görülmüştür. Ev tipi kullanıcılar aradaki farkı kısa vadede anlamayabilir ama ilerleyen zamanlarda performans düştükçe fark daha da anlaşılacaktır. Özellikle de buz kırma gibi bıçağı zorlayıcı eylemlerde. Bu yüzden profesyonel ticari mekanlar özellikle titanyum bıçaklı blenderları tercih ederler. Ev kullanıcıları ise gayet normal ve mantıklı olarak fiyat değişkenini göz önünde tutarlar. Dolayısıyla endüstriyel ürünler satan firmalar onlara pahalı gelir Aradaki fark çok sık blender kullanmayan biri için belki hiçbir zaman anlaşılmayacatır kimbilir..

Stilea'da endüstriyel bir ürün. 2 yıl garantisi var. Bu durumda sizin teziniz çürümüş oluyor sanırım. Bir de şöyle birşey buldumhttp://youtu.be/n_R2HRRzgp4

Bence başarılı :)

• quote:

Evet doğrudur. 1 sene garantimiz var

Stileada endüstriyel ama 2 sene garanti veriyor.Klimatek Vitamix'in bıçakları dahil tüm parçalarına 3 sene garanti veriyor.Ama sizin ürün bir sene garantili.Bir blendera 1100-1200 tl verip sadece 1 sene garanti hizmeti almak kusura bakmayın ama benim aklıma yatmıyor.Dünyanın en iyi iki blender markası ve üreticisi Vitamix ile Blendtectir.İstediğiniz kaynağa araştırmaya bakın.Bu ikisinde de titanium bıçak yok,lazer kesim paslanmaz çelik bıçaklara sahipler.Zamanla evet bıçaklar körleşir ama bıçak dediğiniz değişmeyecek çok pahalı bir parça değil ki.Benim blenderın bıçakları körleşti mi veririm 150tl alırım yeni bir hazne olur biter.Bana uzun vadeli maliyeti 600 tl ye çıkar blenderın ama yinede sizin blenderın yarı parası çıkmış olur cebimden.Cafe yada barım bile olsa 1100-1200 tl 1 sene garantili Myco blender alacağıma 2250 tl veriri Vitamix alırım en azından 3 sene kafam rahat eder.Hemde performansı nasıl iyi olacak mı sağlam mı diye bir korkumda olmaz Vitamix yada Blendtech alınca.Zaten bu yüzden Hyatt-Hilton gibi otel zincirlerinde Kırıntı gibi önemli restoran zincirlerinde ve birçok seçkin barda Vitamix,bütün Starbuckslarda da Blendtech kullanılıyor.Seçkin işletmeler en iyi en kaliteli blenderı alıyorlar benim gibi ev kullanıcılarıda fiyat kalite oranı en iyi blenderı alıyorlar.Bu yüzden bende Myco değilde Stilea marka blender aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balzach -- 13 Nisan 2013; 0:42:29 >

• Evet tabii ki Blendtec ve Vitamix dünyaca ünlü markalardır. Dolayısıyla verdikleri kalite tartışılmaz çünkü dünyada isim olmuş markalar. Ama bizim en pahalı ürünümüzle söz konusu markaların ortalamanın altındaki ürünleri arasında bile 1000 tl'nin üzerinde fark var.

Stilea'da iyi bir marka ürün olabilir hatta siz çok memnun olabilirsiniz ama birçok müşteri eski blendarlarını atıp şu an bizim blenderları kullanıyorlar ve hatta müşterilerden geri bildirim aldığımızda çok memnun olduklarını ve çevredekilere tavsiye ettiklerini söylüyorlar. Güney ve Ege sahillerindeki ünlü mekanları gezerseniz %90'ında bizim ürünlerimizi görürsünüz. Kalan %10'unda da yakında

• quote:

Evet tabii ki Blendtec ve Vitamix dünyaca ünlü markalardır. Dolayısıyla verdikleri kalite tartışılmaz çünkü dünyada isim olmuş markalar. Ama bizim en pahalı ürünümüzle söz konusu markaların ortalamanın altındaki ürünleri arasında bile 1000 tl'nin üzerinde fark var.

Stilea'da iyi bir marka ürün olabilir hatta siz çok memnun olabilirsiniz ama birçok müşteri eski blendarlarını atıp şu an bizim blenderları kullanıyorlar ve hatta müşterilerden geri bildirim aldığımızda çok memnun olduklarını ve çevredekilere tavsiye ettiklerini söylüyorlar. Güney ve Ege sahillerindeki ünlü mekanları gezerseniz %90'ında bizim ürünlerimizi görürsünüz. Kalan %10'unda da yakında

Gittiğim mekanlarda özellikle barlarda cafelerde dikkatle bakıyorum hangi blenderı kullandıklarına.Daha Myco kullanana denk gelmedim.Denk gelirsem burda yazarım.Ben Stilea dan fiyat kalite oranı iyi olduğu için memnunum.Yoksa sadece kalite olarak değerlendirdiğimde sizin blenderın daha iyi olduğunu hep söylüyorum.Benim görüşüm 900 tl lik fiyata ses kesici dahil olmalı.Ekstaradan 240 tl ses kesici fiyatı ve garantinin sadece 1 sene olması benim Myco değilde Stilea almama neden oldu.Ses kesici dediğimizde plastik bir kapaktan başka birşey değil.Hadi bırakın fiyatı garanti en azından 2 sene olmalı.Söylemleriniz ile eylemleriniz birbirini tutmadığı zaman inandırıcı olamazsınız.Blenderınızın diğerlerinden daha uzun ömürlü ve daha yüksek performans verdiğinizi söylüyorsunuz.Bende o zaman size soruyorum:Madem ürününüz bu kadar sağlam niye arkasında sadece 1 sene duruyorsunuz?Stilea benim ürünüm sağlam ben 2 sene arkasında duruyorum diyor.Klimatek benim Vitamix çok sağlam o yüzden ben tüm parçalarına bıçaklarına bile 3 sene garanti veriyorum diyor.Siz benim ürünüm çok sağlam ama kusura bakmayın ben sadece 1 sene arkasındayım diyorsunuz.Böyle olunca bir tüketici olarak benim size güvenipte Myco blenderı almam mümkün değil kusura bakmayın.Ama ses kesici dahil fiyatı 900 tl ve iki sene garantisi olsa gözümü karartıp sizin blenderı almıştım.Pek sık kullanmıyorum, çok kaliteli bir blendera ihtiyacımda yok haliyle ev kullanıcısı olduğum için ama almışken daha iyisi olsun diyerek Stilea'ya vereceğim paranın iki katını verip sizin blenderı almıştım.Böylece sizde Egedeki barlardan İstanbul'da ki evlere kadar geniş bir müşteri kitlesine sahip olmuş olurdunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balzach -- 14 Nisan 2013; 15:42:50 >

• quote:

Evet tabii ki Blendtec ve Vitamix dünyaca ünlü markalardır. Dolayısıyla verdikleri kalite tartışılmaz çünkü dünyada isim olmuş markalar. Ama bizim en pahalı ürünümüzle söz konusu markaların ortalamanın altındaki ürünleri arasında bile 1000 tl'nin üzerinde fark var.

Kusura bakmayın ama neye dayanarak Stilea blenderları attıklarını söylüyorsunuz. Bunu söylemesi elbette kolay, fakat ben 2 sene garanti veren ve VIP teknik destek veren bir firmanın sizin ürünlerinizden daha sağlam hizmet ve ürünleri olduğunu düşünüyorum. Ege ve akdeniz bölgesini çok gezdim, sizin ürünlerinizi gördüm doğrudur. Fakat STILEA marka blenderlardan da çok gördüm. Söylemiş olduğunuz kadar baskın olduğunuzu düşünmüyorum. Kaldı ki dünyanın heryerinde, kendine güvenen markalar uzun garanti süreleri verirler. 3 sene 5 sene vs.. 2 sene standarttır. Siz onu da veremiyorsunuz. Çok tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum bu konuyu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: buryal

quote:

Kusura bakmayın ama neye dayanarak Stilea blenderları attıklarını söylüyorsunuz. Bunu söylemesi elbette kolay, fakat ben 2 sene garanti veren ve VIP teknik destek veren bir firmanın sizin ürünlerinizden daha sağlam hizmet ve ürünleri olduğunu düşünüyorum. Ege ve akdeniz bölgesini çok gezdim, sizin ürünlerinizi gördüm doğrudur. Fakat STILEA marka blenderlardan da çok gördüm. Söylemiş olduğunuz kadar baskın olduğunuzu düşünmüyorum. Kaldı ki dünyanın heryerinde, kendine güvenen markalar uzun garanti süreleri verirler. 3 sene 5 sene vs.. 2 sene standarttır. Siz onu da veremiyorsunuz. Çok tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum bu konuyu :)

Yukarıdaki mesajımda belirttiğim gibi benim blenderım çok sağlam uzun süre dayanıyor yüksek performans veriyor deyipte sadece 1 sene garanti verince olmuyor.Sözler afaki kalıyor.Amerika'da Vitamix Turbo Blend VS 450 dolar 7 sene garantili.Blendtech HP3A 435 dolar oda 7 sene garantili.Dünyanın en zengin ülkelerinden birinde bile fiyatlarla garanti süreleri böyleyken bizim gibi fakir bir ülkede fiyatların bu kadar uçuk olupta garanti sürelerinin bu kadar düşük olması hakikaten üzücü.Hiçbir büyük internet alışveriş siteside Türkiye'ye ürün göndermiyor.Böyle olunca eldeki sınırlı marka ve çeşitlere mahkum kalıyoruz.Haliyle onları daha iyi bir ürün satıp ve daha iyi satış sonrası hizmet vermeye zorlayacak bir rekabet ortamı oluşmuyor.Bundan da en büyük zararı biz tüketiciler görüyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balzach -- 15 Nisan 2013; 11:29:01 >

• cafe-restaurantımızda icinde bir miktar buz içeren milkshake - ice latte - ice mocha vb. ürünleri hazırlarken braun un mx2050 modelini kullanıyoruz. fiyat-performans açısından çok iyi bir ürün. Özellikle 100 TL civarındaki fiyatı ve estetik görüntüsü için evler için kesinlikle tavsiye ederim. Ama tamamıyla buzdan oluşan frozen türü ürünlerde buzlara tam kıvam aldıramıyorsunuz. Bu ürünlerde de Stilea bl 1200 marka blender kullanıyoruz. Stilea performans olarak çok başarılı. Saniyeler içerisinde istediginiz icecegi hazırlayabilirsiniz. Ses önleme haznesi işe yarar. AMA... 2 sene garantiden bahsedilmiş ama ürün ilk önce milden arıza vermeye başlıyor.Cihaz aşırı derecede ses yapmaya ve daha sonra alttaki mil yatagından sıvı kaçırmaya başlıyor. Biz ilk mili 6. ayda degiştirdik. Milin garantiye girmedigini dünyanın hiç bir yerinde milin garanti kapsamına girmedigini söylediler. Sıfır mil takıldı, ne kadar ödedigimizi tam net olarak hatırlamıyorum ama sanırım 150 TL civarıydı. İkinci mil de 6. ayında yine aynı seyi yapmaya başladı. Yeni bir ürün arayısındayız. Ama sunu söyleyebilirim ki garantinin uzunlugu benim için su anda pek bir sey ifade etmiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: gren88

cafe-restaurantımızda icinde bir miktar buz içeren milkshake - ice latte - ice mocha vb. ürünleri hazırlarken braun un mx2050 modelini kullanıyoruz. fiyat-performans açısından çok iyi bir ürün. Özellikle 100 TL civarındaki fiyatı ve estetik görüntüsü için evler için kesinlikle tavsiye ederim. Ama tamamıyla buzdan oluşan frozen türü ürünlerde buzlara tam kıvam aldıramıyorsunuz. Bu ürünlerde de Stilea bl 1200 marka blender kullanıyoruz. Stilea performans olarak çok başarılı. Saniyeler içerisinde istediginiz icecegi hazırlayabilirsiniz. Ses önleme haznesi işe yarar. AMA... 2 sene garantiden bahsedilmiş ama ürün ilk önce milden arıza vermeye başlıyor.Cihaz aşırı derecede ses yapmaya ve daha sonra alttaki mil yatagından sıvı kaçırmaya başlıyor. Biz ilk mili 6. ayda degiştirdik. Milin garantiye girmedigini dünyanın hiç bir yerinde milin garanti kapsamına girmedigini söylediler. Sıfır mil takıldı, ne kadar ödedigimizi tam net olarak hatırlamıyorum ama sanırım 150 TL civarıydı. İkinci mil de 6. ayında yine aynı seyi yapmaya başladı. Yeni bir ürün arayısındayız. Ama sunu söyleyebilirim ki garantinin uzunlugu benim için su anda pek bir sey ifade etmiyor..

Bu deneyimlerinizi burda paylaşmanız iyi olmuş.Ben çok seyrek kullandığım için bir sorun yaşamadım.Ama milin bu kadar bozulmaya meyilli olduğunu bilseydim almazdım blenderı.Birde italyan sfk mil yuvalı diye övüyorlar ürünü.Demek ki bu mil yuvasının pek bir özelliği yok.Yeterince sağlamda değil anladığım kadarıyla.Bu arada milin hiçbir markada garantiye girmediği doğru değil.Klimatek vitamix'in bütün parçalarına 3 yıl garanti veriyor.Yalnız fiyatı çok yüksek.BL1200 yerine alacağınız ürünü ve bu ürünle ilgili deneyimlerinizide burda paylaşırsanız iyi olur.Ben şahsen çok araştırdım ama ne yazık ki seçenekler çok az.Türkiye gibi bir turizm ülkesinde binlerce barın,kafenin,restorantın olduğu bir ülkede nasıl seçenekler bu kadar az olur anlamak mümkün değil.Ben makul fiyatla alınabilecek Stilea BL 1200 ve Myco SJ 9699E dışında başka bir marka yada model bulamadım.İkisi arasında Stileayı seçtim.Myco ben araştırdığımda ereyon.com.tr'de 873 tl idi.Yanlız şimdi satmıyorlar bu blenderı.Başka sitelerdede çok pahalı.Aslında almak istediğim ikiside değildi.İngiltere'den enpee marka 2200w'lık şu blenderı almaya karar vermiştimhttp://www.amazon.co.uk/2200W-Commercial-Enpee-Blender-Smoothie/dp/B006M5JI5A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1373145347&sr=8-1&keywords=enpee
    Enpee marka bu blender 2200w 3 beygir gücün.Vitamix ile blendtecten bile güçlü bir motora sahip.40 tane kullanıcıdan 5 yıldız almayı başarmış.Firmayla temas kurdum onlarda kargo firmasıyla görüşüp Türkiye'ye ürün gönderimi yapılamadığını bana söylediler.Avrupada yaşayan bir tanıdığım olsa onun adresine göndertirdim ama ne yazık ki yok.Tabi risk almış olacaktım 285 sterlinlik bozulsaydı ne yapardım bilemiyorum ama onun 3 katı parayı Vitamix yada blendtece vermektense riski alacaktım.Ama kargo firması yüzünden alışveriş suya düştü.Bakalım sizin yeni blender arayışlarınız nasıl sonlanacak.

• Stilea BL-1200 ü tamire gönderip Myco nun SJ 9668 MANUEL modelini almayı düsünüyorum. Urunu denedikten sonra ilk izlenimlerimi yazacagım. Ama zamanla bi sorun cıkar mı bilemem. Ama çıkarsa onu da yazarım size
  • Bu stilea da nasıl vip hizmet var ?
    Sitesinden soru sordum servis ile ilgili, cevap veren bile olmadı...Demek ürünü alsak elimizde kalacak..Güvenemedim hizmete

Neyse çok aradım ettim bunda karar kıldım ve aldım...Sebebi arkasında Tefal olması, her yerde şube vs mevcut..Kafam ağrımaz...
    Tabii Adios karta %10 puan veriyor olmasıda cabası...180 tl gibi bir avantajım oldu aslında...

http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/tefal-masterchef-gourmet-900-watt-mutfak-robotu-87662140

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 11 Temmuz 2013; 12:00:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Bu stilea da nasıl vip hizmet var ?
    Sitesinden soru sordum servis ile ilgili, cevap veren bile olmadı...Demek ürünü alsak elimizde kalacak..Güvenemedim hizmete

Neyse çok aradım ettim bunda karar kıldım ve aldım...Sebebi arkasında Tefal olması, her yerde şube vs mevcut..Kafam ağrımaz...
    Tabii Adios karta %10 puan veriyor olmasıda cabası...180 tl gibi bir avantajım oldu aslında...

http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/tefal-masterchef-gourmet-900-watt-mutfak-robotu-87662140

Şöyle bir hizmetleri var:üründe sorun çıkarsa arıyorsun onları onlarda kargo firmasıyla senden alıyorlar ürünü.Tamir ettikten sonrada yine kargoyla geri gönderiyorlar.Yani gidip yetkili servis falan aramak zorunda kalmıyorsun.Bu arada avantaj iyi olmuşta ben olsam almazdım tefal.Essede kitcheniadler indirimdeydi.Biraz daha fazla para harcardın ama kafan rahat ederdi.En iyisini almış olurdun.Ben mutfak şefinide Stilea almayı düşünüyordum ama bu blenderın mili konusunda yaptıkları canımı sıktı.O yüzden gözümü karartıp kitchenaid alacağım daha sonra...

• Kitchenaid lere baktım ama pastacılıkla uğraşmayacağız nerdeyse 2 katı bir fiyat...Bunda aparatta çok, yapan moulinex zaten, yeterli olur rahatça..Gövde çelik, ana parçalarda öyle, blender, dilimleyiciler filanda var....Kafam rahat olacak en azından....Tabii puan avantajıda cabası, tatil parasıda çıkıyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Kitchenaid lere baktım ama pastacılıkla uğraşmayacağız nerdeyse 2 katı bir fiyat...Bunda aparatta çok, yapan moulinex zaten, yeterli olur rahatça..Gövde çelik, ana parçalarda öyle, blender, dilimleyiciler filanda var....Kafam rahat olacak en azından....Tabii puan avantajıda cabası, tatil parasıda çıkıyor :)

Pasta,ekmek yapmayacaksanız kitchenaide gerek yok tabi ki.Umarım memnun kalırsınız.Tefal markasının ürünlerinin sağlamlığıyla ve garanti hizmetiyle ilgil o kadar olumsuz yorumlar okudum ki.Umarım sizin ürün sağlam çıkar ne diyeyim...
  • Bakalım, kötü çıkarsa iade filan yaparım...Stilea ile ilgileniyordum ama bu bayiisiz olması, soruya cevap vermemeleri , ilgisiz kalmaları filan rahatsız etti açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: gren88

Stilea BL-1200 ü tamire gönderip Myco nun SJ 9668 MANUEL modelini almayı düsünüyorum. Urunu denedikten sonra ilk izlenimlerimi yazacagım. Ama zamanla bi sorun cıkar mı bilemem. Ama çıkarsa onu da yazarım size

İki ay geçti ne yaptınız aldınız mı Myco blender?Memmnun musunuz performansından?
  • Bende blender almayi dusunuyorum. Stilea BL010 almayi dusunuyordum, Eddy marka alttaki blenderi buldum. BL010 ile ayni fiyat fakat 500w daha yuksek guce sahip. (Stilea 1000w, Eddy 1500w). Urun izmirde uretiliyor, bende izmirdeyim. Bu hafta yerine gidip gormeyi planliyorum. Kumanda paneli Stilea ile ayni gibi. Stilea'da Vitamix ile ayni gibi gorunuyor. Nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum ama yetkili kisi istedigim gibi test edebilecegimi soyledi. Fikriniz varsa iletin deniyim. Daha sonra da goruslerimi paylasirim.

http://www.bumutfak.com/Eddy-Bar-Blender,PR-10.html
    http://www.caffedoppio.com/nm-Eddy_Bar_Blender-cp-107

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarcisavas -- 12 Eylül 2013; 22:47:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gitarcisavas

Bende blender almayi dusunuyorum. Stilea BL010 almayi dusunuyordum, Eddy marka alttaki blenderi buldum. BL010 ile ayni fiyat fakat 500w daha yuksek guce sahip. (Stilea 1000w, Eddy 1500w). Urun izmirde uretiliyor, bende izmirdeyim. Bu hafta yerine gidip gormeyi planliyorum. Kumanda paneli Stilea ile ayni gibi. Stilea'da Vitamix ile ayni gibi gorunuyor. Nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum ama yetkili kisi istedigim gibi test edebilecegimi soyledi. Fikriniz varsa iletin deniyim. Daha sonra da goruslerimi paylasirim.

http://www.bumutfak.com/Eddy-Bar-Blender,PR-10.html
    http://www.caffedoppio.com/nm-Eddy_Bar_Blender-cp-107

İzmirde mi üretiliyor?Benim bildiğim oda çin menşeili.Zaten paylaştığınız linktede Çin menşeili olduğu yazıyor.Stilea'da Çin menşeili Myco'da.Maksimum dönüş hızı kaç RPM onu sorun ve haznenin altındaki dişliye ayrıca dişlinin geçtiği yuvaya bakın ikiside çelik mi?Bunlar önemli.

• quote:

İzmirde mi üretiliyor?Benim bildiğim oda çin menşeili.Zaten paylaştığınız linktede Çin menşeili olduğu yazıyor.Stilea'da Çin menşeili Myco'da.Maksimum dönüş hızı kaç RPM onu sorun ve haznenin altındaki dişliye ayrıca dişlinin geçtiği yuvaya bakın ikiside çelik mi?Bunlar önemli.

Uretiliyor dedigi montaji burda yapiliyor demek istedi sanirim gorustugum kisi. Servis ve yedek parcayi da kendileri sagliyormus cunku. Dediginiz ozelliklere bakicam. Eger 28000 ve ustu rpm ise, ve disli ve yuvalari celik ise alip geliyim mi sizce? Ayni paraya stilea bl010 alabilirim hala, fakat daha dusuk motor gucu ve satis sonrasi hizmet ile ilgili soru isaretleri var kafamda. Eger uyelerden birinin bahsettigi gibi miller ile ilgili sorun cikiyorsa, ve bununla ilgili garanti alamiyorsak telefonlara cikmayan bir servis yerine kapisina gidebilecegim bir servisi tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gitarcisavas

quote:

Uretiliyor dedigi montaji burda yapiliyor demek istedi sanirim gorustugum kisi. Servis ve yedek parcayi da kendileri sagliyormus cunku. Dediginiz ozelliklere bakicam. Eger 28000 ve ustu rpm ise, ve disli ve yuvalari celik ise alip geliyim mi sizce? Ayni paraya stilea bl010 alabilirim hala, fakat daha dusuk motor gucu ve satis sonrasi hizmet ile ilgili soru isaretleri var kafamda. Eger uyelerden birinin bahsettigi gibi miller ile ilgili sorun cikiyorsa, ve bununla ilgili garanti alamiyorsak telefonlara cikmayan bir servis yerine kapisina gidebilecegim bir servisi tercih ederim.

Eddy marka blenderdada milli ilgili garanti alabileceğinizi sanmıyorum.Sadece Vitamix ve blendtec satan distribütörlerden(Klimatek ve Albatros) mil garantisi alabilirsiniz.25000 rpm ve üstüyse dişli ile yuvası çelikse alınabilir bence.Tabi sağlamlığı hakkında bir bilgim yok.Stileanın blendırı ile Myco'nun blenderı dünyada başka markaların adı altında satılıyor.Ama Eddy nin blenderı hakkında böyle bir bilgi edinebilmiş değilim.Karar size ait.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.