Şimdi Ara

stigmayı + basmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • önceden ap ile alınabiliyormuş sanırım şuan nasıl yapılıyor brokerdan almak istemiyorum ?

Başka nasıl aynı stigamaları elde edebilirim görev falan ?

• stigmayı + basmanın öyle çok yüksek bi avantajı yok çoğunda skillin manasını düşürüyor bi kısmında da cooldown süresini düşürüyor. fakat 0,3 sn falan yani çok gerekli birşey değil fazla uğraşmamakta fayda var. nereden düşer dersen moblardan random atar tower of challangeden veriyor brokerda ucuza satılıyor genelde. 2m 3m gibi fiyatlara tavsiyem uğraşma yükseltmeye :D hadi iyi oyunlar.
    Deepcool Tesseract ATX - MSİ Z97 Gaming 5 - Intel i5 4690k 3,5 Ghz - 4GB x 4 Kingston 1600Mhz Hyperx - 120 GB Kingston SSD - 250 GB Samsung M2 SSD - R9 280 DUALX 3 GB 384Bit - 32" LG LCD LK450 - Highpower 750w - Thermaltake Frio Duo
  • Bende ilk zamanlarda senin gibi düşünüyordum ufujk fakat şimdi + ların sınırı yok +7 +8 kullananlar var. Ayrıca 5,8 de +9 stıgma basanlar
    için ekstra bir slot daha açılacağı söyleniyor. Eğer doğru ise artık + basmak şart olacak. Ekstra 1 stigma slotu bütün dengeyi değiştirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaspo -- 12 Eylül 2017; 9:19:29 >
    +7 rogue shell dex basma yardım
    20 yıl önce açıldı
    Rogue 70 Level Skill Görevi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.