Bildirim
Stig kimdir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bilen birisi olsa, kimsenin "bilen birisi var mı" diye sormasına gerek kalmazdı herhalde.
Adamın bilinmezlik olayı başlı başına prim yapıyor zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada beni eksilemeyi sevenler için şuraya bir mesaj ve iki kilo anzer balını takdim edeyim.Bence Micheal Schumacher
kürtaj için çok geç değil... -
Adam 10 aydir yatiyor komada sacmalama
Bu arada ben oyle unlu biri oldugunu sanmiyorum ama yetenekli oldugu asikar.
Bana bu forum agizlarini yapma. bence sen arastir adam evde tedavi gormesi icin cikali 1 hafta olmadi ve durumu hala iyi degil durumuyla ilgili bilgi almak icin kisa bi google arastirmasi yap bence
Git iyileştir o zaman,Sanki adamın askerlik dostusun,oldu olucak kalbi kaç bpm atıyo onu da söyle
Sen kafa buluyorsun galiba az once attigin mesajlarla bu attigina bak bi. Ben adamin neden olamayacagindan bahsediyorum sen o oldugunu savuyorsun simdi attigin mesaja bak
quote:
Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş
Sen kafa buluyorsun galiba az once attigin mesajlarla bu attigina bak bi. Ben adamin neden olamayacagindan bahsediyorum sen o oldugunu savuyorsun simdi attigin mesaja bak
Bu adam komaya girmeden önce Topgear yok muydu?,Stig yok muydu?
quote:
Orijinalden alıntı: ertug0
quote:
Boyle bir degisiklik fark edilir arkadasim. Stig michaelden daha ufak nerden biliyorsun dersen michael schumaerin katildigi programda bu espiri donmustu stig o diye ama stigden daha iri ve sisman adam gozle goruluyor. Bide boyle taninan bir insani uzun sure sakli tutmak kolay degildir. Ben cok bilinmeyen biri olduguna eminim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ertug0
quote:
Boyle bir degisiklik fark edilir arkadasim. Stig michaelden daha ufak nerden biliyorsun dersen michael schumaerin katildigi programda bu espiri donmustu stig o diye ama stigden daha iri ve sisman adam gozle goruluyor. Bide boyle taninan bir insani uzun sure sakli tutmak kolay degildir. Ben cok bilinmeyen biri olduguna eminim.
Levis hamiltondue o zaman,fotoğrafta yan yanalar ama rol icabı belki başka biri giymiştir kostümü,bu arada bu mesajı baştan atsanız böyle tartışma alevlenmezdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Stig'in boyu matt Smith ile ile çekildiği fotoğrafta matt Smith'e yakın görünüyor. Matt Smith'in boyu 180, Stig'in kask vs. Hesaplarsan stig en az 1.78'dir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Michael Schumacher'di.
Ama şu anda Schumi'nin Stig olma ihtimali eksilerde.
Bence Stig sürekli değişiyor. Sabit bir kişilik değil yani.
-
şimdi arkadaşlar uzun zamandır saklıyorum ama forumda madem sorulmuş, itiraf ediyorum stig benim. ama aramızda kalsın lütfen :) -
-
Size ne kötülüğü dokundu ki ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Perry McCarthy ve Ben Collins ten sonra yine ingiliz olma olasılığı yüksek bence çünkü Clarkson ve May koyu ingilizdir o yüzden başka milletten olacağını sanmam yine orta başarılı isimlere bakmak lazım. Sürücüyü Jeremy belirliyormuş dedikodu tabi ama doğruluk payı da vardır bence. -
Benzer içerikler
- arkadan itiş mi önden çekiş mi daha iyi
- geri geri araba kullanmanın püf noktaları
- ben bilmem eşim bilir araba markası
- aslan besleyen yemini düşünmez
- plakadan taksi sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X