Şimdi Ara

StewieG. Nereye Gitti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet millet kızı sonunda forumdan bezdirdiniz heralde. Sınırsız ban mı yedi yoksa kendini mi uzaklaştırdı bilgisi olan var mı ?

Düzeltme : İmla işaretleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeanAtay -- 7 Kasım 2012; 18:18:56 >

• Black Wall Street

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür etmene gerek yok,tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

Evet millet kızı sonunda forumdan bezdirdiniz heralde sınırsız ban mı yedi yoksa kendi mi uzaklaştırdı bilgisi olan var mı ?

Sınırsız yedi.
  • Başka bir isimle gelmek zorunda kaldı,sürekli taciz ediliyordu ne yazık ki.

diye tahmin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Willy Willie -- 7 Kasım 2012; 18:09:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

quote:

Evet millet kızı sonunda forumdan bezdirdiniz heralde sınırsız ban mı yedi yoksa kendi mi uzaklaştırdı bilgisi olan var mı ?

Sınırsız yedi.

Millet çok sataşıyordu, oda ağır cevap veriyordu. Hangi konuda rastlasam kavgadaki mesajlarının çoğu onay bekliyordu zaten. Bu sefer çok sinirlenmiş olacak ki sınırsız vermişler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

quote:

Sınırsız yedi.

Millet çok sataşıyordu, oda ağır cevap veriyordu. Hangi konuda rastlasam kavgadaki mesajlarının çoğu onay bekliyordu zaten. Bu sefer çok sinirlenmiş olacak ki sınırsız vermişler

Arkadaşın biri terbiyesizce bir laf etti, o da karşılık vermek zorunda kaldı.
    Dozajı kaçırıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Nasıl lan StewieG. kız mıydı?
  • sınırsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: criadores

teşekkür etmene gerek yok,tamam.

Fena kışkırttın
  • Bugün bi arkadaş terbiyesizlik yaptı o da karşılığını verdi, sınırsız çizdiler sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Eisenheim

Bugün bi arkadaş terbiyesizlik yaptı o da karşılığını verdi, sınırsız çizdiler sanırım.

Üzüldüm açıkcası, bazı seviyesizler yüzünden düzgün insanları kaybediyoruz.

Yalnız imzana bittim
  • stewieg kizmiydi la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StewiG kız mıydı yav?
  • gelir birazdan az sabırlı ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelina Ciguli -- 7 Kasım 2012; 18:31:05 >
  • quote:

Evet millet kızı sonunda forumdan bezdirdiniz heralde. Sınırsız ban mı yedi yoksa kendini mi uzaklaştırdı bilgisi olan var mı ?

ne yapcan stewie g yi COH oynamaya devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundeskanzler -- 7 Kasım 2012; 18:33:29 >
  • Kendi kaşındı. Serdar Ortaç'ın şarkılarını beğeniyorum dedi biz de vurduk vurabildiğimiz kadar en son o da küfretti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

quote:

Evet millet kızı sonunda forumdan bezdirdiniz heralde. Sınırsız ban mı yedi yoksa kendini mi uzaklaştırdı bilgisi olan var mı ?

ne yapcan stewie g yi COH oynamaya devam et.

Yurdun internetinin portları açık değil NAT hatası alıyorum en fazla automatch atabiliyorum bıraktım bu aralar

Stewie G. ' yi tekrar forumda görmek isteriz eğer görüyorsa duysun sesimizi (kullandığım fiiler çok anlamsız geldi)

• stewieG gitti mu
    ıssız forum kaldı mu
  • Ban yemesinde benimde katkı payım var .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.