Şimdi Ara

Steve Jobs'un Başarılı Hayat Hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Adım adım kronolojik sırayla doğumundan ölümüne önemli adımları ve başarıları;http://taymz.com/t/1

Maalesef Tr 'den böyle girişimciler çıkmasını beklemek hayaldir.

Steve Jobs'un babası suriye kökenli imiş ama görüldüğü üzere kimin kökeninin nerede olduğunun bir önemi yok.

Hangi şartlarda yetiştirildiğiniz ve size ne imkanlar verildiği önemli.

Steve Jobs, bir Suriye li olarak doğup yaşasaydı muhtemelen elinde kalaşnikov la ülkesini işgal eden teröristleri kovalıyor olacaktı.
  • Haa hahh, şirin yumurcak, 13 yaşında HP kurucularından Bill Hewlett'le telefonda dedikodu yapmış, yaz işi kapmış.
    En çok şu linke bakması gerekenler sanıyorum " abi ülkede bişi yapılmaz çünkü para yok " diyen şirin ve genç KB üyeleri sanıyorum.
    Eski kuşaklara göre çok şanslılar, bu kültürde para ( ve daha başka ne engeller var önlerinde bir bilseler ) bulamıyorsanız dünyada yetenekli birilerine yer açacak ülke mutlaka vardır, ABD, Çin, Rusya, Avrupa neresi olursa olsun, yer değiştirmekte tereddüt etmesinler.
    Garajında bilgisayarla uğraşırken Jobs sizden çok mu fazla paralıydı yani?

Orijinalden alıntı: neommy

Haa hahh, şirin yumurcak, 13 yaşında HP kurucularından Bill Hewlett'le telefonda dedikodu yapmış, yaz işi kapmış.
    En çok şu linke bakması gerekenler sanıyorum " abi ülkede bişi yapılmaz çünkü para yok " diyen şirin ve genç KB üyeleri sanıyorum.
    Eski kuşaklara göre çok şanslılar, bu kültürde para ( ve daha başka ne engeller var önlerinde bir bilseler ) bulamıyorsanız dünyada yetenekli birilerine yer açacak ülke mutlaka vardır, ABD, Çin, Rusya, Avrupa neresi olursa olsun, yer değiştirmekte tereddüt etmesinler.
    Garajında bilgisayarla uğraşırken Jobs sizden çok mu fazla paralıydı yani?
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:30:37 >
    GENS UNA SUMUS
  • türkiye'de böyle birşey imkansız..malesef bu algı bizim ülkemizde yok..biz anca başkalarının hayat hikayelerini okumak ile yetiniriz malesef..

bir internet projesi yapacakken çevremdekiler internet nedir manyakmısın git sanayide çalış düzenli maaşın olsun diye kızmışlardı bana..işte türkiye'yi özetledim arkadaşlar size..

ne garaj bulabilirsin nede işine uygun bir altyapı :D genç olsan sen daha gençsin bilmezsin anlamazsın.yaşlı olsan yaşlı başlı adam oldun hala nelerle uğraşıyorsun derler..derlerrrrr

Charles Spencer Chaplin
    (1889-1977)
  • neommy kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:30:32 >

Apple yönetim kurulu, John Sculley'in tarafında yer alır ve Steve Jobs bütün idari işlerden uzaklaştırılır.

Apple ı jobs ve woazniak beraber kurmadı mı bu yönetim kurulu olayı da nedir de şirketi kuran adamı şirketten uzaklaştırabiliyor
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.