Şimdi Ara

stereoscopic 3d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • nvidia suruculerinde bu secenek var. 3dvision ir emiiter diye bir alet istiyor. bu konuda bilgisi olan var mı. masaüstu ve oyunlar 3d mi olacak.

i9 12900K @ 5.5ghz, Asus z690 hero, Zotac 4090rtx, Samsung 980-990 pro m.2 nvma 2TB, Samsung 750 evo SSD 2 x 250 gb (Raid 0), Corsair 32GB (2x16GB) Vengeance Siyah 5200MHz CL38 DDR5 Dual Kit Ram, Corsair Dominator Airflow (ram fan), ASUS ROG CHAKRAM RGB Qi ŞARJ VE YAN JOYSTICK 16000 DPI GAMİNG MOUSE, ASUS ROG Balteus QI Aura Sync RGB Gaming Mouse Pad, Lian Li Strimer Plus 24-Pin ARGB Uzatma Kablosu, Lian Li Strimer Plus 8 pin ARGB Optik Kablo ( 8 + 6 + 2 Pin PCI-e Uzatma Kablosu), Asus ROG Strix Wireless 7.1 Oyuncu Kulaklığı, Cooler Master Ml 360 Illusion 360mm Argb Işlemci Sıvı Soğutucu, LG C2 48" TV-Monitor, 28" Predator 4K G-sync, , Enermax 1200w rew. PSU, Uzay sistem
  • 3D Oyunlar -Haberler konusunu inceleyiniz.

Esasında 3D Vision teknolojisini ilk bulan firma elbette nVidia değil ancak oyun konsolları ve filmlerde üst düzey görüntü kalitesi adına yaptığı bu atılım ile birçok kullanıcının odağı durumunda henüz BETA aşamasından ilk defa Nvidia'nın 257.21 versiyon numaralı sürücüsü ile birlikte kullanıma hazırlanan bu teknoloji sinema sektöründe kullanılmış olunup ( Avatar ) dünyada ilk kez insanlara 3 boyutlu deneyimi yaşatmışlardır. Nvidia bu uygulama ile oyunlarda ve filmlerde özel bir aparat sayesinde Nvidia 3D Vision gözlükleriyle bunu gerçekleştirmeyi planlıyor. Oyunların ve filmlerin artık 3D yapısı altında tutulabileceği demektir. Önümüzdeki yıllarda bu uygulamanın çok daha yaygınlaşacağı kesin.

İyi forumlar...

• 3d monitorler 200hz üstu galiba. ben predator24 kullanıyorum.1920*1200de 59 hzde. bu aparatı alsam (kit olarak satılıyormuş) bende çalışır mı acaba?
    i9 12900K @ 5.5ghz, Asus z690 hero, Zotac 4090rtx, Samsung 980-990 pro m.2 nvma 2TB, Samsung 750 evo SSD 2 x 250 gb (Raid 0), Corsair 32GB (2x16GB) Vengeance Siyah 5200MHz CL38 DDR5 Dual Kit Ram, Corsair Dominator Airflow (ram fan), ASUS ROG CHAKRAM RGB Qi ŞARJ VE YAN JOYSTICK 16000 DPI GAMİNG MOUSE, ASUS ROG Balteus QI Aura Sync RGB Gaming Mouse Pad, Lian Li Strimer Plus 24-Pin ARGB Uzatma Kablosu, Lian Li Strimer Plus 8 pin ARGB Optik Kablo ( 8 + 6 + 2 Pin PCI-e Uzatma Kablosu), Asus ROG Strix Wireless 7.1 Oyuncu Kulaklığı, Cooler Master Ml 360 Illusion 360mm Argb Işlemci Sıvı Soğutucu, LG C2 48" TV-Monitor, 28" Predator 4K G-sync, , Enermax 1200w rew. PSU, Uzay sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahrimar

3d monitorler 200hz üstu galiba. ben predator24 kullanıyorum.1920*1200de 59 hzde. bu aparatı alsam (kit olarak satılıyormuş) bende çalışır mı acaba?

En düşük Hertz referans hızı 120 Hz olarak biliyorum ancak önümüzdeki yıllarda 600 Hz'lik veya daha hızlı bu 3D canavarlarını görmemiz mümkün olacak, bu konuda Sony ve LG firmalarının ciddi çalışmaları mevcut.

Orijinalden alıntı: ahrimar

3d monitorler 200hz üstu galiba. ben predator24 kullanıyorum.1920*1200de 59 hzde. bu aparatı alsam (kit olarak satılıyormuş) bende çalışır mı acaba?

sistem 60hz lik 22'' monitörüm üzerinde çalışıyor sistemi ''deniyebilmek'' için ne o gözlük kitine nede 120 hz monitöre gerek yok test için sağda solda bulunabilen basit 3d gözlükler yeterli gözlüğünüzü takın ve özelliği etkinleştirin bir kaç ayar sonrası özellik çalışmaya başlıyacak kurulumun bazı aşamalarında sadece gözlükle ayırt edebileceğiniz seçenekler sorulacak bu seçeneklere doğru yanıtlar vermeniz bile sistemin standart gözlüklerle çalıştığının kanıtı olsa gerek.

iyi sonuç alabilmek için kağıt yerine plastik 3d gözlükleri tercih edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D Animasyon Renderları
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.